280

ЯСНО!

преди 2 години

Сътрудничество с анти-европейските партии, но никакви отношения с европейците от ГЕРБ и ДПС

279

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са минало. Ако искат да останат в историята с поне една добра дума, трябва сами да скъсат обвързаности те с Пеевски и да помогнат да се справим с олигархията. Не вярвам обаче да имат толкова мозък

278

До 293/За България

преди 2 години

Аз виждам злоба и завист само от ваша страна спрямо ГЕРБ !

277

Анонимен

преди 2 години

Естествено,че без ГЕРБ и ДПС.Това са най-токсичните партии и трябва да бъдат изчегъртани от политиката.

276

Анонимен

преди 2 години

Киро, смело напред. Хората са с вас. С мутрите и сараите само в краен случай и то след ясно подписан ангажимент. Съдебна реформа на първо място. Вярваме ви

275

колко

преди 2 години

да са нови, колко да са промяна, след като със 100 годишната партия си лижат ду петата.Продължава кое? Увеличението на всичко? Те тез пенсии дали могат покри инфлацията в създаването на която взеха участие?

274

възмутен

преди 2 години

Е,това ли беше промяната-скъп ток,горива,парно? Убиецът на Милен Цветков на свобода с гривна? Митьо Очите на свобода? Затова ли хвърляхте пясък в очите на хората та да гласуват за вас?Ама дано не Борисов,а Пиночет на власт да дойде!Защото ако дойде пак Борисов възмездие на нашите страдания няма да има! Как не го бе срам правосъдният министър безмълвен да остане след като и убиеца на Милен Цветков пуснаха?Колко ви платиха за това? Само Пиночет,никакъв Борисов!

273

Анонимен

преди 2 години

293 Но, защо си мислите, че именно вие, сте тези 10% можещи,интелигентни и образовани? Има още много такива млади хора, на които сигурно, ще им се даде възможност да се реализират. Но не очаквайте, че проект на руския човек Радев, или други чужди сили, както и на корпоративен кръг от хора, ще получат мандат от избирателите. Зам министри, съветници..са все близки приятелки, семейни кръгове и прочее. Петков-Василев са зависими, работят за други интереси, не за тези на българите.

272

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте с подмяната, вече сте в изолация. Само си харпиите парите, с които привличане избиратели.

271

За България

преди 2 години

Много е показателно в коментарите на хората , къде ни е проблема на нас Българите. Злоба, завист и никакви морални ценности 😀. Може и да сме само 10% нормалните, интелигентните и можещи хора, но ако ни се даде възможност ще направим един рай България, на пук на останалите 90% крадливи, смешници с малки душички.

270

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩОТО СТЕ ПОЧТЕНИ ЛИ...ДА БЕ - ПОВЕРВАХМЕ ВИ ОТВЕДНЪЖ- ИЗЦЪКЛЕНО И НАХИЛЕНО.

269

баба мара

преди 2 години

ако ананиев е депутат значи няма никаква промява във волт дават мандат срещудепутатски листи никакво доверие на такива голи охлюви

268

Анонимен

преди 2 години

Момчета всички ще гласуваме за вас. Имайте късмет да ни излъжете. Нека най-после станем нормална европейска държава

267

ПОЧТЕНИТЕ

преди 2 години

ВИКТОР НИКОЛАЕВ- ..МАЯ МАНОЛОВА ПОЧТЕНА ЛИ Е? АСЕН ВАСИЛЕВ- СЕГА МИ ХАРЕСВА- ЕТО ТАКА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПОЧТЕНИТЕ ОТ ДУОТО...ПОЧТЕНАТА МАНОЛОВА- АПРИЛ 2020Г МЕД СЕСТРА Е ИЗЛЯЗЛА НА ПРОЗОРЕЦА НА НС ПРОТЕСТИРАЙКИ СРЕЩУ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ- ПОЧТЕНАТА МАНОЛОВА, КОЯТО Е ОЩЕ ОМБУДСМАН- СКАЧАЙ, СКАЧАЙ...КВА ПОЧТЕНОСТ, КВО ЧУДО, КВО НЕЩО- ТАЯ СЕ Е ПОТОПИЛА ДО ГУША В ЕДНИ КАФЯВИ И МИРИЗЛИВИ ОТПАДАЦИ, ОТХОДНИ ФРАГМЕНТИ.

266

Зозо

преди 2 години

Споко. В следващият парламент Боко и Доган ще им покажат как се прави. И Рундю ще го разбере на втори тур :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

265

ББ

преди 2 години

и е време САЩ да започнат санкции...отнемане имуществото и банковите на децата на дикторири и олигарси от източна,прогонване на същите от територията на САЩ...вредят с агитация...агенти...това е война!!! мафията срещу ценностите заложени ни от БОГ!

264

ББ

преди 2 години

руско-поток го строи борисов, и ей ви на "удобно"високи цени,ама всеки грамотен знае какво се случва...гроп заложили капани...опитват да рушат България...да да,това е преврат,атентат срещу стремежа на Народа ни към Свобода и Справедливост...службите...безкомпромисна битка ...медийте...проституц.я.а не е ценност...България е вечна...С България който иска,гроб през мафиотчета...опитва да събори България през протести...за...пари,рекета продължава както през 90 г.!забравили САЩ!

263

ББ

преди 2 години

До Анонименуау да наречеш Президента ни учил във ВВА на САЩ...руски...си е безпомощност и лъжа по гьобелс!

262

Анонимен

преди 2 години

267 Хаах, какво стана с 5-те условия към ГЕРБ и ДПС? Кисело било гроздето, май. Който се хване с БСП потъва. А антигербсбирщината и служебните министри, начело с руския човек Радев, са хора на БСП.

261

Анонимен

преди 2 години

Жадните за власт и пари, за министерски постове с "пълна свобода", в тандем, си правят сметката без кръчмаря, без избирателите. Те, едва ли, ще дадат на тарикатите, парадиращи с обучение в Харвард 6%, в рехавата им коалиция