40

Анонимен

преди 2 години

Това му се вика полит--онанизъм....щото няма с кого да разговаряш всъщност.

39

MaйMyнaтa

преди 2 години

Щом има хора, гласували эа Слави, и то два пъти...то и эа тия иэмамници ще се намерят 6алами

38

Анонимен

преди 2 години

"КАНАДСКИ" ШЕСТАЦИ БАНДЕРА ПРОСТА! А РУМЕН РАДЕВ ЩЕ СПИ ПОД МОСТА!

37

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Аз партия ВОЛТ не виждам на последните избори, явно Киро е дал на късо...

36

Анонимен

преди 2 години

Новият проект на БКП за обиране на гласовете на ония от вън, дето нищо вече не знаят за държавата. Жалка работа. За законност ми говори Кирил, който тъпче законноста. Лъже всеки ден. То уж се отказа от гражданство, ама не точно. Уж завод за Ел коли, ама някой друг път, но пък милионите са в сметката на албанците. Уж бил голям изобретател, ама на сокове с бифидо, дето жена му вари в тенджерата на котлона. А Асен? Тоя ще се прави на почтен. Ограбил партньора си с милиони лири. Егати лъжците!

35

Анонимен

преди 2 години

ЦЪКЛЬО И ЛЪЖЛЬО ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ КАТАСТРОФАЛНО.

34

Анонимен

преди 2 години

До МайораНикой не ги дели. Просто хората са почтени и непочтени. Когато си непочтен, имаш избр да се поправиш. С непочтени хора успешно управление не е възможно. Повече от 30 години този народ го изпитва на гърба си и винаги прави "лошия избор". Относно канадското гражданство Петков сто пъти го обясни. След като си декларирал, че ссе отказваш нотариално, КАКВО ДРУГО трябваше да направи. Този проблем ще става все по-актуален, защото успешните българи са извън страната.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя така говори седноче вече взел властта... На какви хапчета е, искам и аз да ги пробвам? ... Някои от големите партии ще се коалират и ще изпратят и Слави и Него всичките в скамеката кво се вихрят толкова, другите да не са глупави.. хаха

32

Анонимен

преди 2 години

До Важното е че : "БаЦе гълта вода , ГерП са пътници" Важното е какво ще дойде след "баце", тъй че това обяснява защо си беден: щото както обикновено приоритетите ти са на Вуте да му е зле, а не на теб да ти е добре.

31

Бay

преди 2 години

значи пак нищо ...

30

Анонимен

преди 2 години

На Кирчо доста му е пораснал носа виждам. На снимката добре си личи. Защо ли?

29

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Няма смисъл да слушаме глупостите на двамата червени инфилтрата пратени от БКП за да дестабилизират ЗАПАДА и върнати в България за да спрат европейското развитие.

28

Важното е че :

преди 2 години

БаЦе гълта вода , ГерП са пътници !!! Друго нас младите не ни интересува , за да останем да се развиваме в България .

27

Анонимен

преди 2 години

Фердинанд пияницата ли бе? Хаха, и Кирил и Асен какво общо имат с него? Опа, да не казваш че това е новия опит на жълтите царистчета чрез новите англо канадски юпита да се върнат пак, че да ни оправят ПАК? Това ли казваш? На царчето парите свършиха ли му по залите за залагания? Нови трябва да краде. Това обяснява защо Кирил пак си иска комунистите, Симеончо преди управляваше с тях, знаят как да делкат баницата. Вече знаем кой е новия царско-комунистически проект. Царя гушка комунисти! Повръщам!

26

Майора

преди 2 години

Каква промяна правят след като делят хората на почтени и непочтени? Почтен ли е Петков с това че като министър беше с двойно гражданство и наруши Конституцията или Василев че дължи пари на съдружниците си!И каква коалиция ще правят с партиите на подмяната и фалиралата три пъти страната БСП? Само и само да угодят на разединителя Радев за втори мандат! Благодаря не желая такова нещо!

25

Анонимен

преди 2 години

Нестимир Ананиев и той политическа цветарка-слънчоглед.Беше при Кунева,беше при Мая Костибродска сега се присламчва при "Продължаваме Подмяната''.Сбирщайн на изпаднали от властта/и най-вече изпуснали кокала/все нароили се от БКП=БСП.

24

Анонимен

преди 2 години

11 Киро щял да го набие... кое и на кого? Че вече месеци го набива на конституционния ред в държавата. А Конституцията е самата държава. Наистина ли се кефите на човек, който демонстративно нарушава Конституцията и се гаври с нея? Той обяви, че в Канада не било така с гражданството. Ехо, ние не сме канадска провинция и не ми пука за законите на Канада, която е под короната. Това е демонстративно потъпкване на националната ни независимост. И вие харесвате това?

23

ФЕРДИНАНД

преди 2 години

20 години управляваше и ни превърна в европейци! Двама сина на БКП пожертва....

22

Анонимен

преди 2 години

Някой има ли още съмнения, че тоя Лъжец и Крадеца са проект на Кремъл?

21

Анонимен

преди 2 години

Най-важното сега е България да се измъкне от блатото, в което ни вкара ГЕРБ. Затова още преди изборите всяка партия трябва ясно да заяви дали е с мутрите или е против тях.