39

Христо Христов

преди 2 години

Окупаторска България, пратила наемни убийци на хиляди километри, трябва да си плати за това.Всеки неграмотен ***'овец трябва да плаща.

38

Анонимен

преди 2 години

Ние възрастните въобще не вярваме какво пишат за Ванга, тя не е казвала такива неща - не се излагайте

37

Христо Христов

преди 2 години

Щяхме да приемем 60, а всъщност - към 1000. Типично по натовски лъжа.

36

АнонимеН

преди 2 години

3-ТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ОТДАВНА ЗАПОЧНА И СЕ КАЗВА КОВИД! АФГАНИСТАН Е БОЙНО ПОЛЕ ОТ ПАНТИ ВЕКА И ТАКОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ И НИТО ФАЩ НИТО ПУТИН ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЗА НЕГО ДО СТЕПЕН НА ЯДРЕНО! ТЪЙ, ЧЕ АФГАНИСТАНЕЦА ЩЕ СИ ОСТАНЕ КРАЙНО НЕЗАДОВОЛЕН!

35

Анонимен

преди 2 години

37 хайде четиАмишите (на английски: Amish) са анабаптистка християнска религиозна група, живееща в САЩ и Онтарио, КанадаИзвестни са с това, че се обличат семпло, живеят просто и като цяло се въздържат от използването на модерни технологични изобретения, като например автомобили и електричество. Те са поставили преграда между себе си и останалото общество поради религиозни причини, не служат в армията

34

Хемус

преди 2 години

Обаче чест им прави на талибаните,че изгониха хамериканците от страната си и корона истерията не съществува при тях!КОлко са ваксинирани там!?

33

Анонимен

преди 2 години

Добре де...!Той като е бил пазач България нали му е платила за това.Не е пазил безплатно.Платено му е.Защо още сме му задължени на това същество,че да храним още 20 парчета?

32

Анонимен

преди 2 години

Може би не знаете, по-младите де, но по-старичките може и да помнят какво каза баба Ванга. Ще има Трета световна война и тя ще започне от арабския свят. Явно времето е дошло. Запасявайте се с храна и който може да се въоръжава. Арабите са навсякъде вече, те са в Европа, официално ги поканиха и те дойдоха под формата на бежанци. Хора, врагът не е пред портата, врагът е в къщата... Бог да пази България.

31

кандидат

преди 2 години

Рашков с 19 имота колко приюти?

30

Родолюбец

преди 2 години

До 29 Ееее заради това че успелите са успели на гърба на неуспелите затова ще има световна война!!!!! И другооо ,понеже успелите си гледат само задниците и подхвърлят трохите на неуспелите ,в един момент неуспелите ще прочистят успелите!И войната няма да започне от Афганистан!!!

29

Пашата

преди 2 години

Ами то в Перник вече са въвели някакъв особен тип Шериат! Режат ръце свърлят хора от скалите!

28

Политически

преди 2 години

А от МВР и ДАНС ме гонят от България за критики срещу Борисов и Гешев!.........Принуден съм да искам политическо убежище в Норвегия!

27

Анонимен

преди 2 години

Трета Световна Война- мечтата на редовия русофилен ***. Много искат да има война, ама много, не издържат вече...на собствената си злоба и завист към успяващите хора. Дере ги отвътре, разкъсва ги на парчета, как само искат ТСВ за да се срине икономиката и всички хора да паднат до тяхното ниско ниво. Ах как искааааааат.

26

Анонимен

преди 2 години

Реклама на афганците ами Догансарай Боко сарай Цвъко и т.н. жилища млогу прибирайте

25

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато от статията се научава следното:15 афгана пристигат тук. Благодарение на Паси и подобни, които са го прилъгали този че върши изобщо нещо. Поне сградата ни там да беше цяла, а то натовците ни я бомбардирали. И както винаги се опитва да се представя цялото това чрез медиите като нещо положително.

24

Анонимен

преди 2 години

Бълнувания. Трета световна война с тояги и геги

23

МНЕНИЕ

преди 2 години

Този Тарикат го гледах по ТВ .Докарал си е цялата рода да ги гледаме ние . Тези са по-зле от ромите - роми с оръжие - ще ви убият и ограбят без да ви погребат . Посланника на БГ е виновен за тези скакалци - как може да ги докара в България и да ги хвърли в Социални Домове да ги гледаме - защо Посланника не ги заведе в Имението си ?

22

ДС на Гешев

преди 2 години

Полицаите в Перник ми откраднаха къщата и се опитват да ме изгонят от България чрез тотално смачкване!

21

Анонимен

преди 2 години

Не виждам никакви причини България да прибира афганистанец с 20-членно семейство. Нека да ходят в САЩ или Германия, но България не е мястото за такива хора.

20

Анонимен

преди 2 години

Нали чрез някого им оставиха военни доставки на 85 млрд,които по сума приличат на едни други,остава сега да им ги вземат без един изстрел,а на тях предоставени като платени щот такива доставки не се дават току така даже на съюзници както казаха наблюдатели,тези тъй оставени изглеждат като примамка.