59

Кхаан Крум

преди 2 години

Добри са им законите и държавата им ще функционира правилно ! Ако ония от фащ не измислят пак някоя ку. виенска провокация . Те са майстори на ку. виенските номера !

58

Великая Рус

преди 2 години

До 29 коментара ти добре разкрива душевното и психическо състояние в което си изпаднал ! След като не си получил дневната доза докато не напишеш простотията която са ти подготвили ! Психиатрията е най изходната алтернатива за теб и без право на интернет достъп!

57

Човека Коза

преди 2 години

Наказанията на талибаните ми се струват справедливи.

56

В.

преди 2 години

Ами Соломон Паси да си ги заведе у тях си да живеят.

55

Анонимен

преди 2 години

А дано почне с кеф ще скалпирам путин

54

Анонимен

преди 2 години

Трета на дали ама най обикновено разграбване от съседите квото могат по време на безвластието 100%

53

Ха-ха

преди 2 години

Трета световна като нищо можеше да стане заради Украйна. Донякъде заради Сирия. Обаче заради Афганистан и локална няма да стане.

52

Нищо ново

преди 2 години

Не е толкова важен Афганистан за да се започва Светвна война заради него. След афганистанците като не искаха да воюват слещу талибаните, сега да си ги търпят и това е.

51

тиугиуът

преди 2 години

До Анонимен-Ще ги храним защото ти си ***.

50

Анонимен

преди 2 години

treta v Aganistan qqqq svobodno toq e lud

49

Атаман Сирко

преди 2 години

На оркииите ите все войни им се привиждат, но някой друг да ги води.!.

48

Бачо Анго

преди 2 години

До ПолитическиКажи ми ***, коя страна от ЕС е дала политическо убежище на друг гражданин от съюза. Ти тия ги дрънкай на съселяните си в кръчмата след като сте обърнали по 3-4 шльокавицил

47

Бачо Анго

преди 2 години

До Терор в БългарияКато чета какви ги плещиш, малко ти е! Ако ми паднеш и аз ще те прасна през тиквата, та дано 2-3 гънки в мозъка се оформят

46

бай ганьо

преди 2 години

ахъмммм...идва дълго очкваното шоу!!!!ще дрънкат железа и в милата ви татковина ще се види кой на кого е човек!!!!....надавяйте се и си мислете че понеже сте нан някой човек ще се спасите!!!!.....вие какво си помислихте,че така като ви раздават лесно париички и ви вдигат заплатите и ви галят и се "грижат"за вас вие си помислихте че ще е все така?!?....нееее няма да е все така настъпват истинскките времена......да внимават в картинката тарикатите...това шоу за тях ще го направят!!!

45

до 34

преди 2 години

Баба ти ванга не е предрекла нищо през живота си. На нея главно и се радваха разни коми величия който бяха луди на тема свръхестествено. Този списък с нейни предсказания до не знам си коя година е писан от руски журналист и няма нищо общо с Ванга. За разлика от теб съм ходил при нея едно време майка ми ме накара да я закарам и още съжелявам за загубеното време. Тази жена първо не можеше да говори и некав там се правеше на преводач. Да не говорим, че говорише пълни безмислици.

44

Анонимен

преди 2 години

третата световна война е на меркел безумието с мигрантите. Превзеха Европа без бой. Въпрос на време смяната на генотипа...

43

До 36

преди 2 години

Бъди спокоен, ти не храниш никой. Ти и теб не можеш да изхраниш. Аз ги храня и се радвам за това.

42

Термостат

преди 2 години

Христо Христов трябва да плащаш до девето коляно

41

Александър Асен

преди 2 години

В Афганистан се бият от петдесет години и няма Трета световна война...Тя започна с Covid 19 ,ще има още щамове и вируси и едва тогава и кютек.

40

АнонимеН

преди 2 години

ТАЛИБАНИТЕ И ФАЩ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО! ТАКА КАКТО ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И ФАЩ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО! НИЕ ПОМНИМ ИЗМИСЛЕНИЯ АКТЬОР АЛ БАГДАДИ И КАК ФАЩ ИЗОСТАВЯХА ЦЕЛИ БАЗИ С ОРЪЖИЕ ЗА ДА ВЪОРЪЖАВАТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА! А ИНАЧЕ ПО ФИЛМИТЕ АКО ТРЯБВА ДА ИЗОСТАВЯТ ОРЪЖИЕ ИЛИ СА ГО НАМЕРИЛИ НО НЕМОГАТ ДА ГО ВЗЕМАТ ГО УНИЩОЖАВАТ :D