79

Браво

преди 2 години

Следва примера на Коца Ангелова. Да се готвят Мутафчийски и математика Витанов. След тях и Ачо Красивия.

78

някой

преди 2 години

До: номер 77 Май говорим за съвсем различни неща, а? Балтов може да е супертесен специалист, и то много добър. Нека си опита тогава късмета в САЩ, какво го спъва? Нали там търсят такива? Търсят, но не и корумпирани като Балтов. Знаеш ли какво се случва с лекар в САЩ който убие пациент поради погрешно поставена тръба при анестезия? Влиза в затвора!А вие цъкайте минуси...

77

АС

преди 2 години

До Каканарин НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ СИ "НАОПАКИ " ? т.е. НА ОБРАТНО !

76

Герб

преди 2 години

Важно е , че е отървал панделата за злоупотребите в пирогов , сега ще си харчи сладко и наспокоино паричките

75

Недоразбрал

преди 2 години

Защо ми мътиш водата агне?!Ама как ти я мътя като съм откъм долната част на дерето и едвам допирам устнички?Мътиш я,мътиш я и още как! Не искаше да ми увеличиш заплатата,а даже ми я намали като стана директор,затуй аз кат червен угоен вълк,ще извадя ако трябва и кал под копитцата ти,но ще те приключа!Пък ти върви са жалвай на съда на Ос ран Панов,който не само ,че няма да мръдне и пръст за тебе,а може да ти обуе кънките да ми платиш за прескъпите ми адвокати,дет и не гър ша докарат за снежинка!!

74

Анонимен

преди 2 години

Заплатата на проф Порочански, който е уволнил проф, Балтов е над 30 000 лв месечно. Вижте му фиша публикуван в интернет.

73

УВО 2021

преди 2 години

Който уволнява накрая него го уволняват! Тези уволняващите са забравили, че всяка власт си има край. Ще дойде краят и на тази бошевишка власт!

72

Анонимен

преди 2 години

150 000лв на месец заплата

71

Каканарин

преди 2 години

Балтов е уволнен, защото вместо да седи в Пирогов и да си гледа работата, той обикаля с джипката и с Бати Бойко да инспектират маркировки. А когато не е с Бати Бойко, беше в някое ТВ студио. Айде сега у лево, Балтов. Чезвай.

70

Анонимен

преди 2 години

До ИСТОРИЯ "Балтов имаше нова Професия - за последните 5 години - да виси в студия на Телевизии , този човек не е стъпвал в Пирогов от 4 години" Лъжа от "историк" на ДС. Балтов е оперирал постоянно откакто е И в политиката: това го потвърдиха неговите колеги предния път, когато протестираха срещу уволнението му. Защо лъжеш?

69

Анонимен

преди 2 години

"Нямах никакво съмнение, че трябва да го уволня. Беше ми много неприятно, тъй като се познаваме отдавна, но бях длъжен да го направя С какво те държи ДС, я кажи?

68

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Балтов имаше нова Професия - за последните 5 години - да виси в студия на Телевизии , този човек не е стъпвал в Пирогов от 4 години , защо Началника му не каже в прав текст че не идва на Работа .

67

ДО 76

преди 2 години

В голяма грешка си в САЩ се държи на тесните специалисти и инвестициите.Дори харчат луди пари да привлекат технократите на другите държави. Просто трябва да си задържат номер едно в света и такава политика си идва естествено от целта.Докато България технократите са пречка за бюрократите.Просто ние имаме други цели ,не да бъдем най добри в нещо си а управляващите да не им се пречи да бъдат такива ,а това се прави технократите.Просто в САЩ също недоволстват но не могат без тях,ние можем .

66

някой

преди 2 години

До: номер 75 Абе ти знаеш ли при дисциплинарно уволнение какво правят в демократичните САЩ? Картата ти за достъп се деактивира, на портала охраната ти връчва сандъчето с личните вещи от офиса и - довиждане! Чао! Гудбай! Никакви обяснения, никакви пазарлъци!

65

тъй де

преди 2 години

Добре е, че този нагльо си замина!

64

Нали?

преди 2 години

До: номер 71 Нали? И тоя ще ни обяснява от телевизора колко полезни били ваксините! Колко хубаво било да носим маски! А той бил... Павлик Морозов Втори! Топи другарчетата си!

63

Анонимен

преди 2 години

До мак 64 "Това, което описвате, са нормални дейности за всяка болница." Разбира се, че е въпрос на рутина, и в никакъв случай не може да има сравнение между професионализъм/компетентност/адекватност - от една страна, и надменно лицемерие, некомпетентност и безхаберие - от друга; и това сме го виждали в други две болници, уви!

62

!@#$

преди 2 години

Тотално аполитичен съм, изобщо не ми дреме кой ще е министър, кой ще е президент и т.н. Но, в момента в който видах доносите на Балтов, ами - погнусих се! Това да си доносник е възможно най долното човешко падение.

61

баба мара

преди 2 години

колко пъти е женен колко деца има последната от ндсв ли е какъв е тозиморал това ли е кандидат за президент

60

Анонимен

преди 2 години

Админчо, пак ме "изчегърта" без всякакво обяснени, ама нищо де - щом не адмирирам кРадльото, а компетентни и достойни професионалисти - е, няма как да не ме "изчегъртате", нали? Вече ПЕТА година кРадльо-пРЕЗИЛдентска ПРОПАГАНДА вилнее на свобода за обработка на чалга-юмрукчовците, и вие припявате на фалшивия ѝ хор - нима смятате, че НЕ сте ПРОКОПчо-бабикянско-грипеньова медийка?