19

Анонимен

преди 2 години

А лекарите колеги какво казват по вьпроса.Чист вендета.Унижение.Кариеризьм.Закриваня на очи за по нататъшни далавери от един и сьщ източник. Етиката му е проблем на сервитюра с поръчките.

18

Абе...

преди 2 години

До Mersi: Напълно ли си сигурен? А видял ли си заповедта за уволнение и членовете, на основание на които е предприето това действие? Имам предвид основната заповед, не тази, която Балтов размахва по Фейса. Наистина ли мислиш ръководството, юристите и ТРЗ на болницата за толкова наивни, да не кажа друга дума, че да не са наясно, че той ще оспорва и да не са си вързали гащите??? Ако мислиш така... твърде леконравно мислене имаш

17

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Каруцарски НИКОГА не е бил лекар, цял живот е бил комунистическа конюнктура и е издържан щедро от шорош...идно НПО за осъждане на лекари. Проф. Балтов открай време е спасявал животи и никакъв паралел между двамата НЕ може да има; и при Каруцарски е налице синдромът "цървулрадев" - люта завист, некадърност, злоба и страх, че все някога ще му излязат налице кирливите ризи.

16

Анонимен

преди 2 години

Балтов и всички от ГЕРБ и БСП сте причината да сме най-бедни в Европа.

15

Койчо

преди 2 години

А за кражбите кога

14

Сашо

преди 2 години

Професор Балтов, е достоен човек и професионалист! Скоро, ще се разбере и вашата, *** подла игра!

13

Анонимен

преди 2 години

Ае перко, пали моторетката подир останалите гербави приключили курса.

12

Надблюдател

преди 2 години

"Нямал никакво съмнение, че трябва да бъде уволнен"? Този наред ли е, това да не ти е някоя чистачка, която можеш лесно да замениш с друга! Такива сервилни и по реваншисти ги събраха, че се понесе смрад на комунизъм и зелени чорапи! Жалки нещастници!

11

anonimen

преди 2 години

А редник Нощница Майтапчийски кога ще му дойде реда?Папаха по 40 бона като НОЩни сеячи на страх,безработица,глад,домашни арести за цялата страна.И имат наглостта да си отварят устата.Съд и затвор за всички от НОЩ!А от болниците в които работят какво е изпапано - и дядо Боже сигурно няма да му хване края!

10

Е, па...

преди 2 години

Хайде, да я покаже, тази другата заповед! Като е казал "хоп" Балтов , да вземе и да скочи! Стиска ли му? Вероятно не. Никога не съм смятал, че е уволнен без причина. Падането от високо много боляло, казват. Проблемът е, че той нагло лъже. Сега да покаже заповедта, щом счита, че е прав! След като започна да занимава обществото с личните си драми, нека довърши!

9

Анонимен

преди 2 години

Явно е от непочтенитеи се спрягаше за кандидат за президент!Диктатора не си поплюва!Иначе щото Кацара е много почтен!

8

Mersi

преди 2 години

Лошо изпълнение другати. Преди да се наложи подобно дисциплинарно наказание има доста условности в КТ. С други думи казано, проф. Балтов ще си осъди болницата, ще си получи всички възнаграждения, които ще платим всички ние. Единственото което се целеше с уволнението му,е да бъде омерзен На фона на всички простотии, от служебното правителство и президента,които творят, ми се струва , че му правят услуга

7

мишо

преди 2 години

МОЖЕ ДА Е ДОБЪР ЛЕКАР НО Е *** ПО ДУША БАЛТОВ

6

Анонимен

преди 2 години

Всичсите тея трябва да бъдат уволнени, защото копат у небрано лозе за луди пари, ама мечти, мечтиии.....

5

Анонимен

преди 2 години

Никога не е късно да уволниш комунист. Всички ГЕРБА'арски комунисти трябва да бъдат уволнени от държавна работа.

4

КАТЯ

преди 2 години

КАК ГЛЕДА В ОЧИТЕ КОЛЕГИТЕ СИ ЗА КОЙТО Е ПИСАЛ ДО ДАНС

3

Анонимен

преди 2 години

Малко му е на гербераста!

2

Анонимен

преди 2 години

глупостите на Поромански кой ли ги слуша...

1

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че на такива им се разминава само с уволнение вместо да станат и клиенти на каскета.