139

Хахаха

преди 2 години

Както винаги нелогически икономически решения. Да направиш майчинството за втората година 30% по-високо от минималната заплата, е все едно обезщетението за безработица да ти е 30% по-високо от заплатата за която си работил. Кой ще иска да работи тогава?

138

Анонимен

преди 2 години

Вместо някой да се завме с фундаменталния проблем на раждаемостта на знаем кой етнос, правителство след правителство упорито го задълбочават. Раздават се пари на данъкоплатците на хора, които не само не са платили и стотинка данъци през живота си, но и използват децата си само и единствено като банкомати. Демек едни ще плащат и ще раждат, а други само ще раждат цоцайки от парите да плащащите балъ.ци. Политиците ни дали не са малко нещо умствени инвалиди и ултра популисти.

137

До 201

преди 2 години

Не разбираш ли че едногодишната помощ не е достатъчна? Отговорноста за децата е до 18 годишна възраст. Необходими са намаляване на данъци, безплатно облекло и учебници и дутиране на детски градини от общината

136

Анонимен

преди 2 години

Да кажем как трябва да се направи. Не, че масонът Радев ще го направи. Трябва да се стимулират белите жени с високо образование и позиция да имат повече деца. Тези деца носят интелектуалните способности след това надолу в обществената йерархия. Да даваш пари на същества с интелект недостатъчен за правилно сметосъбиране не увеличава интелектуалния потенциал и богатство на нацията. Не може да плодиш ментални инвалиди и да чакаш добро бъдеще.

135

Продължавайте

преди 2 години

Добре е увеличена едногодишната помощ за майките, но децата се отглеждат до 18г.Намаляване на данъци за дете до 18 години - 25%, за повече от 1 дете 50%. Ако сумата е до 1500лв.

134

Анонимен

преди 2 години

Ама какъв популизъм, защо жените в бедните региони, които така или иначе не работят и имат много свободно време да не гледат деца. Деца в градовете се гледат супер трудно и ако човек трябва да изкарва пари, трудно може да си позволи времето да гледа повече от 1. Защо поне някъде да не се гледат повече българчета? Разбирате ли, че генофонда ни изчезва? Нека да направят майчинството и 1000лв, със сигурност жените го заслужават, защото това е най-трудната и отговорна работа.

133

Комунисти сър

преди 2 години

Не корупцията, а ниската основна заплата и скритите доходи са основните проблеми в България, те обслужват единственно олигархията и руската мафия

132

анонимен

преди 2 години

Е, сега многодетните индийки ще получават още по-високи доходи от работещите българки, внасящи данъци в хазната! Справедливо е да ходиш на работа и да имаш по-ниски доходи от неработещите!

131

Брей!

преди 2 години

"Даже децата на гнусните русофили не щат в русия и бягат на запад." - много русофили в България - 2 милиона българи миячи на улици на запад, все деца на русофили на които не им харесва рая в членката на ЕС и НАТО България.

130

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Абсурдистан! Единствената държава в света в която са на почит неграмотните и мързеливите, а работещите хора са натикани в ъгъла и унижавани по всякакъв начин.Значи не е проблем да дадам куп пари на едни наши сънародници с тен, но стане ли дума за вдигане на заплатите, бизнесът надава такъв вой, че чак е смешно.

129

Анонимен

преди 2 години

Радев е един жидомасон и протеже на евразийските евреи начело с Путин-Шаломов. Как беше.. той се бореше срещу чуждопоклоничеството. Агент на чужда раса и нация се бори срещу чуждопоклоничеството. Точно така ще бори и ниската раждаемост сред белите българи..

128

До Защо

преди 2 години

в НЯКАКВА ГРЕШКА си в ЕВРОПА НАЙ- НИСКАТА СТАВКА Е 10 ЕВРО НЕ МЕЖДИ 5 И 10 ЕВРО НА ЧАС....

127

Истината

преди 2 години

Не корупцията, а ниската основна заплата и скритите доходи са основните проблеми в България, те обслужват единственно олигархията и руската мафия

126

Истината

преди 2 години

Не корупцията, а ниската основна заплата и скритите доходи са основните проблеми в България

125

Анонимен

преди 2 години

Мога веднага да ви кажа, но вече и вие се досещате, раждаемостта на чия раса ще стимулират тези пари. И в никакъв случай това няма да е бялата.

124

Путлериста

преди 2 години

Това означава само едно - Радев е популист

123

Елементарно е

преди 2 години

Най голямата лъжа на политиците е "корупция". Чуете ли тази дума от политик не гласувайте за него. Гласувайте за тези които в предизборната си програма са заложили увеличение на минималната почасова ставка

122

Българи

преди 2 години

На тези избори гласувайте масово за тези които ще вдигнат минималната заплата на 1500лв, ако ще маймуни да са. Ако такава партия липсва, просто не ходете до машинките

121

До179

преди 2 години

"Кога ще се преборим с руската олигархия в България"Когато престанем да сме роби

120

Въпрос

преди 2 години

Кога ще се преборим с руската олигархия в България