43

man

преди 2 години

Попарите, които забърка БСП сме ги сърбали през 1996-1997. Младите и наивни протестъри са наред. Ни се уредихме вече, на ред са те да видят какво е режим на тока, режим на водата, опашки за хляб, бой за месо. Не, това не е шега. Цените сутринта са наполовина от цените вечерта. Просто сте били малки и не помните. Така беше по Виденово време.

42

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на Радев и Янев са страхотната честитка.

41

Анонимен

преди 2 години

Криптовалутите са виновни за високата цена на тока. Да се забранят фермите и криптофермерите за криптовалути и да се вкарат в трудови лагери да копаят с лопати без ток.

40

Анонимен

преди 2 години

Един стандартен осем етажен блок с 6 входа, каквито са повечето в България, ви излиза само за парно на месец около 21 600 лева, като голяма част от тези пари са кражба, а не реално доставена енергия, а ако си построите локално котелно за отопление или миницантрала за отопление и ток, с газ или въглища или нафта или друг вид гориво, ще спестите много повече и няма да ви ограбват непрекъснато!

39

Ямболски цървул

преди 2 години

Тиквоций да каже нещо за АЕЦ Белене!

38

:)

преди 2 години

Копат крипто хората :)

37

Анонимен

преди 2 години

Богатите и бизнесмените искат социализъм за тях, и див капитализъм за бедните и работниците..................Да живее социализмът за богатите! Да живее комунизмът за бизнесмените!..........Капитализъм за бедните! Капитализъм за работниците!

36

Солар

преди 2 години

До 45 - аз имам малка ферма за крипто от 4 години вече. Общо 48 видеокарти. Да ти кажа честно, има някаква печалба, но има и доста разходи. И пак зависи - ако много хора копаят, както сега, става тегаво. Често месечната печалба е равна на малко повече от цената на спестеното електричество. А и когато трябва да сменяш хардуера си е цифра, пак заради многото копачи. Цените на картите са абсурдни в момента.

35

Откачйте се

преди 2 години

На локално парно с газ сме в Германия(3-4 етажа),поддържа се от един домоуправител на който се грижи за цялата сграда и наоколо,цените на енергоносителите тук,са по-евтини от България,сметнете си парното - 24 апартамента в стандартен 8 етажен вход по около 150 лева месечно, са 3600 лева за месец,дали няма да ви е по-изгодно да си построите локално парно, даже локална миницентрала за ток+парно може да си построите,тръбите и радиаторите са си ваши,само котелно ви трябва,а имате и място в избата

34

Анонимен

преди 2 години

Търсенето било голямо... То щото до вчера всички бяхме на свещи... И точно сега преди зимата ли ще го вдигате? Значи преди 7 г. плащах на месец зимата по 80 лв. После се вдигна на 120 лв., после на 150 лв., сега сигурно ще е 220 лв. на месец. А заплатите?

33

Анонимен

преди 2 години

До СоларВместо да продаваш ел енергията на държавата си направи мина за копаене на криптовалута. Ще печелиш в пъти повече. Един познат така направи продаде си бензиностанциите и си направи соларен парк и копае крипто.

32

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА СА СТАРИ НОМЕРА! КАЗВАТ ТИ, ЧЕ ЩЕ ГО ВДИГНАТ С 40% ПОСЛЕ ГО ВДИГАТ С 18% И ТИ СИ МЪЛЧИШ! УХА НЕ МИ ГО ВДИГНАХА С 40% И ТАКА И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДОКАТО НОМЕРА МИНАВА :DТОКА ГО ПРОДАВА ДЪРЖАВНОТО НЕК А БОРСАТА ЗА ПРОДАЖБА НА ТОК МОЖЕ ДА СПРЕ РАБОТА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ! ДЪРЖАВАТА ОПРЕДЕЛЯ НА 100% ЦЕНАТА НА ТОКА И АКО ИМА ИЗМИСЛЕНИ ТАКСИ ПРЕНОС И ДРУГИ ТЕ ОТДАВНА СА КАЛКУЛИРАНИ В ЦЕНАТА! ТЪЙ , ЧЕ АКО СЕ КАЧИ ЦЕНАТА НА ТОКА , ЗНАЧИ РАДЕВ ВИ ВДИГА ЦЕНАТА НА ТОКА! РАДЕВ МОЖЕШЕ ДА СМЕНИ ЦЯЛОТО КЕВР!

31

Солар

преди 2 години

до 41 - А как се изнася скъп ток ? Имаш ли идея, че да продаваш ток на друга държава е почти винаги под себестойността ? Не е като на пазара да мяташ каци.

30

Анонимен

преди 2 години

С моята 380 лв. пенсия всеки ден ще ходя по заведения. Ще маам Кючеци и Гюбеци и ще пия само коктейли. Този чували се какви ги дроби. С кеф човек да му навие канчето. Ама докато народа е такава овца такива като тоя ще се бъзикат с него.

29

Солар

преди 2 години

Никакво значение няма кой е на власт при цените на тока. В този бизнес съм повече от 20 години. От около 10 години съм и инвеститор в него. Абсолютно невъзможно е цената на енергията да се понижава. Никога не се е случвало, никога няма и да се случи.

28

Анонимен

преди 2 години

Идеята на Радо шишарката беше сега да има правителство различно от служебното, че това поскъпване след неговите кражби и далавери да го отнесат новите. Да ама фааттмака си е фааттмака. Под шапка акъл не вирей. Ей сега как с кеф ще му намажем ските ноември. Ако сколаса до балотаж трябва банкет да вдигне.

27

Анонимен

преди 2 години

Някой определено е решил рязко да стане богат с непрекъснато увеличаващите се цени на тока в цяла Европа.

26

до Солар

преди 2 години

Мдааа, решил си да инвестираш в сектор, в който държавата определя цените. Няма как да имаш някаква нормална доходност. Все пак мисля, че напред във времето възобновяемата енергия ще е единствената енергия. Цена от около 1лв/кВч в рамките на 4-5 години е постижима. Разглеждал ли си инвестиции в питейна вода ? Мисля, че хората могат да плащат по около 8-10лв/кубик и си струва печалбата.

25

СС

преди 2 години

Питайте Тиквата за 12 г "Белене" не работи ,Южен поток е спрян,"зелена" енергия и крадливи политици!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Не построите ли Белене, България изпада в колапс и крайно високи цени на всичко, не само на тока, искат да затварят и Мариците и тогава ще видите кон боб яде ли, над 40 години го строите това Белене, купихте реакторите,само площадката да построите, близо 2 милиарда са платени ,ще ги хвърлите в коша ли? Точно в момент, коагто България се нуждае от Белене, действайте, поне веднъж защитете българския интерес, аман от предатели!