123

до129

преди 2 години

Иван Костов - от википедиа:Висшия икономически институт Карл Маркс (ВИИ) (сега Университет за национално и световно стопанство) в София. През 1974 г. се дипломира със специалност Политическа икономия.От януари 1975 г. Иван Костов е асистент във ВИИ Карл Маркс, а от 1979 г. старши асистент в катедра Политическа икономия на Центъра по идеологически дисциплини във Висшия машинно-електротехнически институт Владимир Ильич Ленин (днес Технически университет), София. ;-)

122

Анонимен

преди 2 години

Арести за наглите престъпници манипулиращи борсата.Да се провери продъlжва ли експорта на ток без пари за съседни държави по следени внимателни отработени схеми.Предупреждават че десетки години престъпници на власт прикриват експoрт на ток за по 0.02 Euro а на българи го продават по над 0.12 Euro..

121

Герб

преди 2 години

При пазарната икономика е така монополиста определя цената както реши - които не иска да купува от него стои на хладно и тъмно

120

Анонимен

преди 2 години

Измислената зелена енергия вдига цената на тока до небесата в комплект с престъпните ЕРПета дотирани от държавата и най вече мафиотското КЕВР

119

Мяу

преди 2 години

До кога ще търпим скъп ток от Марица изток. Трябва незабавно да се затворят и мини Марица изток и всички ТЕЦове там. Разберете, плащаме скъп ток заради въглеродни квоти.

118

Анонимен

преди 2 години

Може да скочи защото ще скочат пенсиите. Един дава друг взима. Народ будала.

117

sofeto

преди 2 години

Търсенето определя цената.... безплатен обяд, няма!

116

Анонимен

преди 2 години

Де Дърво Де,*** недни видяхте момента да пълните гушите и давай юрооооош!

115

Анонимен

преди 2 години

само едно не мога да разбера,тоя ток сякаш не го произвеждат в Козлодуй ами го внасят от Нова Зеландия на батерий....

114

Анонимен

преди 2 години

разликата в търсенето и предлагането се прави от фирмите които продават ток на борсата и с цел за да се създаде изкуствен недостиг изключват мощностите в най-пиковите часове за да увеличат цената .

113

Анонимен

преди 2 години

е те така се източва държавата

112

астора

преди 2 години

Питам комуниста Кадиев- кьде жена ти препродава тока на АЕЦ КОЗЛОДУЙ. АКО е вярно г-жа Нинова защо петните името на БСП с този човек

111

До 129

преди 2 години

Ми баш бай Бойко Борисов си е баш комунист у червата, ама си крие червената партийна книжка на БКП у нощното шкафче сигурно - под пачките с евро, затова не са могли да я снимат и нея!

110

някой

преди 2 години

До: номер 124 Бе те кога са спрели да ни управляват комунистите бе, човече??? Ти болен ли си??? КОВИД ли си лепнал??? Температура имаш ли??? Я се огледай: Паметници, герои, монументи, петолъчки - какво е свалено? Всичко си стои! Един Иван Костов се опита да промени нещо и му подрязаха крилата...

109

Анонимен

преди 2 години

знаеме ги комунистите другарю дядо Мраз и те не са герб и бат Бойко и никога няма да са с вас другарю комунист

108

ЦИНИК

преди 2 години

Еееиииий прайте ли сметка,че кръв жа има ? Има ора кадя глеат болни родители,дяца,старци. За ток ли,за ликарства ли или за едине ? Тоягата ша играй могу тъй да знайти. Ни си играйти с бендзина и кибритя еднувременну !

107

Дядо Коледа

преди 2 години

До: номер 118 (синоптик) Така е, прав си. Радевата зима ще дойде скоро. Всъщност, аз вече започнах да приготвям подаръците за Коледа, а генерал Радев ми обеща няколко Грипена на които ще ги натоварим и занесем бързо до българските деца от Лапландия до България! Комунизмът (на ГЕРБ) си отива, спете спокойно деца!

106

ПроСоТо

преди 2 години

...та няма място на планетата,което да е "осигурено" срещу земетръс...Нещо повече:..-В Япония,примерно,където стават едни от най-честите и интензивни земетресения,дори и не помислят да се откажат от атомната си енергетика...Но ти явно си "Корифея на корифеите" и ги разбираш "най-добре" работите..

105

Анонимен

преди 2 години

и след толкова години го докарахме комунистите да ни управляват .. още една червена зима

104

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Никак не е смешно това,което написах!...Двойния воден цикъл се прилага за централи на повърхността..Когато са под земята не е нужно да имаш "втори цикъл",защото ще има естествена защита от радиацията...Впрочем,май не знаеш,или се правиш че не знаеш,че много космически апарати са снабдени с мини ядрени агрегати,НЕИЗПОЛЗВАЩИ въпросния "двоен цикъл",защото защита от радиация там не е необходима...Що се отнася до "Земетръсната зона",то НЯМА МЯСТО НА ПЛАНЕТАТА,което да е "осигурено с