11

!@№

преди 2 години

Е как да кажа, че в КНРД има просяци или гладуват като не съм го видял с очите си? Ние черпим информацията си от медии и то такива, които се съобразяват с режимите в които съществуват. Но има и косвени данни - скорошно отваряне на курорт в северна Корея, който е няколко пъти Монако. С казината си и всичко там.

10

Анонимен

преди 2 години

До !@ Посочи една държава където няма просяци...

9

!@№

преди 2 години

Вие били ли сте в северна Корея? Аз не съм. А били ли сте в Сеул? Аз съм бил. Очевидно няма как да видя дали има просяци в северна Корея, но в Сеул съм виждал много. Дайте по леко това с как гладували в Пхенян.

8

АнонимеН

преди 2 години

И ТУРЦИЯ ОФИЦИАЛНО КАПИТУЛИРА ОТ ТОЗИ МЕСЕЦ И КЛЕКНА ИЗЦЯЛО НА ЕС ЗА ВСИЧКО ЗА В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ ПОНЕ 5 ГОДИНИ! 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА РЕЗЕРВИ ИЗХАРЧИ ТУРЦИЯ ЗА 1 ГОДИНА ДА НЕ ФРЪКНЕ ЛИРАТА И ТОВА ГИ СМАЧКА!

7

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Един народ,две...държави.Едните...нахранени,другите гладни,едните с висок интелектуално...технически напредък,другите с висок военен потенциал.Ако тези две държави се обединят,ще станем свидетели на следващото азиатско...чудо след Китай и това ще е...корейското чудо.

6

Анонимен

преди 2 години

Що ни занимавате с тия жълтите. По добре проверете защо Богевградското шосе е затворено в посока Враждебна от кръстовището на Ул. Летоструй. Полицаи отбиват движението.

5

Анонимен

преди 2 години

Огладнели са здраво севернокорейците....

4

Друга тема

преди 2 години

Хора, които са казали за Живко от Варна НЕ СЕ ДОБЛИЖАВАЙТЕ ДО НЕГО, те нарочно така са казали, за да няма той официална социална среда и да е зле, а не добре !

3

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо, но тази женичка ме привлича неудържимо. Бих я гнявил като *** блажен вестник.

2

АнонимеН

преди 2 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ПРЕД ФАЛИТ!!! КИТАЙ ИМ ДАРЯВА ОРИЗ ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД! ТЪЙ, ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ ОФИЦИАЛНО КЛЕКНА ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!

1

пл

преди 2 години

китай,щатите и русия никога няма да позволят да има обединение и да бъде създадена нова голяма държава в азия. също и япония няма интерес.