31

Желяз каменноff

преди 2 години

Ким йон Чен е откачалка.ако наследи брат си в региона става страшно.

30

BatSot456

преди 2 години

Сближаването на двете Кореи ,по един или друг начин ще стане.Помежду си ще се разберат много по добре,отколкото с някакви посредници(САЩ,Русия,Китай).4

29

Анонимен

преди 2 години

***... много лесно се дуе с крадените пари от адски бедния народ. Нищо повече от банда престъпници облечени в държавна власт. Всъщност нека да обясни, какво точно трябва да постигне режима й ? Какво топно доказва на света ? Аз не виждам там нищо освен бедност, страх, и мъчения. Медиите трвбяа да спрат да пишат за тея.. такива хора не трябва да бъдат показвани и хвалени. Утре децата ви ще се захласнат по някой крайно ляв и после ще ви питам.

28

пияница мистик

преди 2 години

Става за шляканe тази от снимката. Не е свинюга като брат си :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Европа вече заприлича на Северна Корея. Бързо и неотложно се налага диктатура посредством коронавируса. Всички управници ги тегли да налагат диктатура и да си бетонират властта. Накрая намериха начин-коронавирус има и точка. Ние ви спасяваме и не ни интересува дали искате да ви спасяваме. Напук, ще ви спасим.

26

Анонимен

преди 2 години

Не е необичайно, че сестрата на Ким Чен Ун нарече сближаването с Юга възхитителна идея. Не е необичайно, че тази нощ на асаблеята в ООН, Лавров нарече пиндостанската идея за провеждане на "самит на демокрацията" крачка към разкола на световното общество - разкол на "свои" и "чужди".

25

Анонимен

преди 2 години

Ако Северна Корея не е блокирана от всякъде от санкции щяхме всички да искаме да живеем там! Наистина в момента взимат по 200-300 лева сравнено в български пари, но и там стандарта на живот е 10 пъти по нисък от европейския! В България 1996 година в София работех за 8 000 лв. равняващи се на 100 марки или сега 100 евро, но горе-долу свързвахме двата края! Северно корейците са 100 % севренокорейци, няма никакви други малцинства, освен това са много работливи и стриктни подобно на китайците!!

24

Анонимен

преди 2 години

Има ли го на запис или е поредната фалшива новина?

23

Христо Христов

преди 2 години

От коментарите става ясно, че целият гербаджийски троляк редовно ходи на екскурзии и бед&брекфаст до северна корея и е запознаг с положението там.

22

Радж капур

преди 2 години

ехаааа друго си е да пишете за северна корея или статии за други държави да видим и ние "неинформираните",че има и по зле от нас.....ама поне една статия от кумова срама напишете за вчерашното заключение на европейската комисия какво казва за свободата на медиите в родината ни!!!!а тя е тотална коропция и поръчкови статии според инетреса и свободата на словото много ама много куца!!!..хайде триийте неудобния коментар в такт със заключението на съсстоянието на "медиите" в бг!!!

21

Христо Христов

преди 2 години

Необичайно е за промитите демократични кра'туни. Всеки патриот го смята за нормално и иска обединение на разделената държава. Само американските марионетки като тези в корея и фрг не го искат.

20

АнонимеН

преди 2 години

До До 17/ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАИСТИНА ПИШЕ, ЧЕ ВЗИМАТ СРЕДНО 4 ДОЛАРА НА ДЕН А С ТОЛКОВА ПАРИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ! ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО СЕ ПУСКА САМО КОЛКОТО ДА СЕ СВАРИ ДАРЕНИЯ ОРИЗ ОТ КИТАЙ И КУПЕН ЕВТИНО ! НО АКО ИМАТ ПЕЧКА НА ДЪРЖА ОЩЕ ПО-ЕВТИНО Е ВАРЕНЕТО! ПОДМИВАТ СЕ ПОД МИШКИТЕ С ВОДА И МИЕНЕ НА ГЛАВАТА НА 2 СЕДМИЦИ И ТОВА Е! НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОЧАКВАХ, ЧЕ ВЗИМАТ МНОГО МНОГО ПО-МАЛКО

19

ГРОБАР

преди 2 години

Тая каква змия е

18

До 17

преди 2 години

Смятай 30 по 4 тия значи взимат 120 долара или 200лв. на месец средно. Не е зле за комунистически психодиспансер.

17

Асан

преди 2 години

РБ и БЮРМ са във война даже 80 години :)))

16

АнонимеН

преди 2 години

СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е 4 ДОЛАРА ДНЕВНО И ТОВА Е ИНФО ОТ СТАТИЯ! НЕЗНАМ ДАЛИ ГИ БРОЯТ КАТО РАБОТНИ ДНИ В МЕСЕЦА ИЛИ НА БАЗА КАЛЕНДАРНИ ДНИ! АЗ ЛИЧНО СМЯТАХ, ЧЕ СРЕДНИТЕ ИМ ЗАПЛАТИ СА 30 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ НО ЯВНО Е ПОВЕЧЕ!

15

До 12

преди 2 години

Аз между другото скоро се научих да вървя по вода. Няма го това заснето ама е истина, не лъжа, само трябва да повярваш.

14

До 10

преди 2 години

А що не отиде и до Северна Корея да видиш как е и да кажеш?

13

Анонимен

преди 2 години

В Северна Корея моментално застреляха корона вируса още в момента в който той пресече гранницата.

12

Престарял емигрант

преди 2 години

Колко ли е важно това за България? Не знам какви журналисти и модератори има в този сайт,но един вулкан изригнал на Канарските острови е по важен,защото сега се вижда как хората се организират и няма леви, няма десни срещу лавата.Това е полезно за нас- ЕДИНСТВОТО и разбирателството.Тука ни се прдлагат болшевишки глупости, след глупости за Сев. Корея, а не за проблемите на ЕС и Испания например.Само изразявам мнение . Нищо друго.На ост