39

Анонимен

преди 2 години

Има много чужденци у нас които са сконни да платят за да ползват турска талетна. Някои хора си мислят че от това могат да спечелят много пари....

38

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин да се раставрира тази сграда е да се направи ретро бардак с подбрани девойки и младежи които ще удовлетворяват желанията на отбрана публика.-------======----------- Клубовете на СДС и МГЕРБ не задоволяват ли целия поток от отбрана публика?

37

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин да се раставрира тази сграда е да се направи ретро бардак с подбрани девойки и младежи които ще удовлетворяват желанията на отбрана публика. Богати и извратени богаташи ще идват тук и ще спонсорират поддръжката на това чудо

36

Петров

преди 2 години

Нещото което създаде социализма, като тежката индустрия например в България, капитализма го сведе до празни дърдорения, "шоумени" и *** от Кърджали за "лидер". Аман от празноглави "демократи".

35

Анонимен

преди 2 години

Е,не е като птичарника в Банки,но все е нещо.И тук и там ходят туристи.

34

Анонимен

преди 2 години

"Творението" ("Чинията") трябва да се възстанови като казино! Около него да се сътворят няколко микро-хотела със съответната инфраструктура - Площадка за хеликоптери (платена), паркинги (платени), бензиностанция (само от гоолемите - OMV или подобно), мини Кауфкланд или нещо подобно, офиси на БСП и Еколозите, банка с банкомат, платени WC, бит-пазар тип "Сувенири и розово масло", и т.н.! Но таксите само за община София-град!

33

Анонимен

преди 2 години

Само в държавите с военно положение се руши, вместо да се възстановява.

32

Анонимен

преди 2 години

да се напълни с комунисти и да се взриви, само това му е предназначението

31

кръстоносец

преди 2 години

И кое му е лошото, след като и по нешънъл джиографик го даваха и споменаха като уникат. Вие в края на краищата какви точно сте : демонкрати, либерали, варвари, вандали или обикновенни...А? Защото вашата мания по разрушението граничи със болестно състояние.

30

Пян Гъ до 24 Петров

преди 2 години

Петров, и капитализмът, и социализмът са неприемливи. Всъщност неприемлив е капиталът, защото соца е пародия и бутафория, той е НИЩО. Затова, когато обсъждаме минусите на отделните видове общества, обикновено обсъждаме и критикуваме капитализма (нещото), а не нищото.

29

usa do 18

преди 2 години

Абе професоре, тука що капитализмЪма не е унищожил държавата ?!

28

младен

преди 2 години

Проста *** държава. Бутнаха мавзолея вместо да направят някакъв музей и да изкарва пари. Бузлуджа я оставиха да се разпада вместо да я стегнат и или на музей или на хотел комунистически стил - щяха да се изтрепват чужденците да ходят.

27

Анонимен

преди 2 години

ПАМЕТНИКЪТ НА БУЗЛУДЖА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЗРИВЕН, НАЙ-ДОБРЕ СЪС ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ВЪТРЕ.

26

Един Българин

преди 2 години

Когато един народ не си знае и пази историята, рискува да повтори всичките грешки, които е допуснал! Бузлуджа е един великолепен архитектурен и исторически паметник, който не само трябва да бъде възстановен, той трябва да влезне в учебниците по архитектура. Специалистите от цял свят му се възхищават, но някои родни умници, нихилисти и да не кажа нещо по-лошо, се опитват да унищожат всичко, което не рабират, или им диктуват външни господари. Хайде спрете се малко и помислете вие какво ще оставите

25

gosho

преди 2 години

do vsichki ,koito revat za ''hubavite'' vremena predi 30 godini edin vupros":zashto sami si svalihte bay tosho be.koy vi e vinoven

24

Петров

преди 2 години

Е то откак дойде капитализма цяла България е разруха, няма ден без нещо да се срути. Що да ходиш чак на Бузлуджа?

23

Анонимен

преди 2 години

Иншaaллax тoaлeтнaтa c кaзaнчe ще pyxне скоро.

22

Анонимен

преди 2 години

Яааа всички коментари против комунистическата бутафория изтрити.Браво на мисирките после що сме 112 по свобода на словото.

21

До 17 и сие

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен. Дори не знам какво е била точно експозицията вътре , но като бъдещ архитект мога категорично да кажа че както Саграда де Фамилия може да привлича туристи точно заради оригиналността си - ново модернизъм-Art Nouveau

20

Алекс

преди 2 години

До съвецката армия кога В центъра на Виена има паметник на съветската армия в идеално състояние.Не е надраскан и боядисан.Благодарение на съветската армия днес живееш в свободна Европа,вместо под фашистки ботуш.По-полека с призивите за бомбеску.