26

Въпрос

преди 2 години

А ваксините защо нямат ефект?

25

Анонимен

преди 2 години

На Нюрнбергския процес е поставен прецедент - "аз си вършех работата, изпълнявах заповеди" - не се признава. Изпълнението на престъпна заповед е престъпление. Осъдени са от чиновника и полицая до висшите генерали. Но тогава е нямало цифровизация, а днес имаме цифровизация и в базите данни и биг дата се пази всичко - и стюардесата която е изгонила пътник който не носи правилно маската, и охранителя на супермаркета който не е пуснал пенсионера без маска, и чиновницие които са подписвали заповеди, и сестрите и лекарите които са инжектирали химикалите наречени ваксини - всичко е в компютрите.

24

Анонимен

преди 2 години

Главата си залагам, че след 1-2 години ще се ваксинирате, а не само вие, че и децата ви. Щото няма да могат да отидат на училище. И в любимата ви Русия ще е така, даже и в Африка. А вие ще си берете сливките и ще варите ракийка, сакън да не лепне лъжицата за ръката и Бил Гейтс да не ви чипира. Защото ще узнае тайната какво е да си невежа и тъ..пак, а това бе бива да се разкрива.

23

Анонимен

преди 2 години

На Балканите не признаваме Ковид!! Както еднополовите бракове, Ваксините, *** идеологията и всички про Западни измишльотини!! Тук пием РАКИЯ!!!

22

Беновска пипа

преди 2 години

Само в България правителството не направи нищо. Няма ваксинационна кампания, няма мерки, няма контрол. Сега ще ни предложат неизбежния локдаун. Честито!

21

Цък

преди 2 години

Реално ваксинираните на ден са 6 хил. 10хил се ваксинират средно и намаляват, освен това за 3/4 от тях това е само едната доза от две нужни, а 1/4 са с еднодозовата. Освен това за много от тях ваксинирани в началото изтича 9 месеца, примерно моите родители ще се ваксинират отново за трети път скоро.

20

до ваксър

преди 2 години

Който се смее последен най- добре се смее! Стара българска поговорка, измислена от неваксинираните пра- пра- дядовци и баби.

19

Биг Брадър

преди 2 години

Дават Борисов и дъщеря му на живо в къщата му в някакъв сайт. Това скрита камера ли е?

18

Анонимен

преди 2 години

Пишете си каквото искате още малко. Догодина ваксинацията за Ковид става задължителна в цял свят. Ще си гниете на село с козичките и доматиту. И никой няма да ви иска мнението просташко.

17

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости! 2 години почти не спазвам мерките, не се ваксинирам, а помен от ковид няма. Вие кво, действате ми на псипиката ли?

16

Ваксър

преди 2 години

Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?

15

Дедо

преди 2 години

Е...пак мрът, ама БРАВО , че са ваксинирани !

14

Мишока

преди 2 години

5% смъртност. Просто трябва да се примирим че 25% от пенсионери ще си заминат 5-10 години по-рано и тук там някой по-млад със затлъстяване и вродени болести. Който ги е родил ги е абонирал за подробна съдба.

13

Нане

преди 2 години

Вчера една фелдшерка де е все по медииите, каза, че от началото на ваксинацията имало само 13 постъпили в болница ваксинирани! Пък днес се оказа, че имало 6 починали само за вчера... А, колко ли са от началото на ваксинацията...

12

До 12

преди 2 години

Грешен отговор. Правилният е Анонимни ***

11

до 9

преди 2 години

Супер. Аре изчезвай вече.

10

Анонимен

преди 2 години

Хем прости , хем невежи, хем със самочувствие, хем нахални и агресивни. Що е то? Антиваксъри.

9

Анонимен

преди 2 години

Хем прости , хем невежи, хем със самочувствие, хем нахалти и агресивни. Що е то? Антиваксъри.

8

До до 1

преди 2 години

Ако го е страх да се гръмне, да пробва да се овеси...

7

Анонимен

преди 2 години

България ще остане ендемично огнище и непрестанно извор на ковид заразата и целият свят ще ни изолира. Заради видиотените антиваксъри и мангъровци.