46

IQ 3.14

преди 2 години

инж. д.х.н Балкански пие наливна ракия, друса с нещо бъркано в мазето на панелка, яде храна от която на животните им става лошо, и е против да го инжектират с неизвестни на него субстанции.

45

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Швеция и Норвегия премахват всички мерки вътре в държавите. Над 85% ваксинирани с поне една доза. Остава изискването за сертификат при влизане от чужбина. Хората се радват на свобода, болниците с много малко ковид болни и то неваксинирани. Животът тече! Икономиките вървят нагоре. А в България от скудоумие и конспирации се гърчите в пандемията. Пардон- вече епидемия. Локална. Българска.

44

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са префектна защита срещу болестите. Ако изнамерят ваксина срещу ковид-19 незабавно ще се ваксинирам.

43

Анонимен

преди 2 години

До Леша 45 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, член 59 от "Закона за Здравето " отговаря кратко и точно на твоите недоумения

42

Анонимен

преди 2 години

Не може ли поне веднъж да бъдем различни и да кажем -не! Правят ни луди. Турци, македонци, сърби, германци, а ние да, да да. Само братята руснаци са зад гърба ни, но ние-не.

41

Анонимен

преди 2 години

Крастава Жаба не ме е гнус да пипна, но от ваксиниран стоя далеч.. Съвременна Българска поговорка.

40

Грийн

преди 2 години

Коя глава, долната ли. Когато нещо е задължително, малко хора ще възразяват, но при силен лидер, иначе си е всеки за себе си и тълпи от недоволни. Така че оставете естествено да се разреши, който има да умира да го стори скоропостижно. Ако сега се разболеят всички, 350 хиляди ще умрат, все пенсионери и болнави които тежат на системата и всичко ще приключи за месец.

39

Анонимен

преди 2 години

Ваксините е серум който зомбира хората!! Имам съсед, който се ваксинира. От тогава не е същия човек. Не говори, не поздравява, рядко излиза от тях и винаги е с маска. Спря да пие, не пуши вече на балкона.. Тотален разпад на личността

38

Анонимен

преди 2 години

Той е проссс и вие сте просссти и затова се разбирате и гласувате за него.

37

Анонимен

преди 2 години

Що така бе, Миме? Нали уж в Турция и Гърция масово са ваксинирани. Спрете ваксинациите и всичко ще се оправи.

36

Анонимен

преди 2 години

Вируса отдавна го няма. Пандемията приключи.

35

Анонимен

преди 2 години

Балканеца е див и не спазва мерки,държавите ни са оцелели векове наред и преминали през много войни такаче коравия балканец нищо не може да го пречупи!!

34

Анонимен

преди 2 години

"Главата си залагам, че след 1-2 години ще се ваксинирате, а не само вие, че и децата ви"----------------------Хитрец си ти, залагаш тази част от себе си, която никога не използваш.

33

Леша

преди 2 години

До 39 И как ще задължават? Какво ще задължаваТ? Да ходим до палатките и дюнерджийниците да се инжектираме? Искам да видя как задължават 90% от хората, наистина ще се насладя на шоуто.

32

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга ви го каза бе. Европа Ке изчезне. Не е уточнила как защо и кога но то се вижда. Също така каза всички българи да се прибират щото ще стане страшно в западнала увропа. Единствено в БГ катаклизмите на природата ще са в по мек вариант. По всичко изглежда че и вируса няма да ни избие.

31

СССР

преди 2 години

Верно бе от 2 години няма вече следи в небето.

30

от Плевен

преди 2 години

.... идват трудни времена! Добре, че ние имаме доста погребални агенции, а новото гробище в м. Чаира е доста голямо; селяните трябва да бъдат погребани на село, в дървени ковчези, паметниците да бъдат малки; ако с тези темпове завземаме нови територии за покойници, простете, но в България няма да остане земеделска земя! Итересно, ако нямаше covid-19, то тогава хората от какво щяха да умират, при условие, че никои не говори вече и за СПИН ..? Всичко е доста противоречиво във Вселенатата, нали?

29

Анонимен

преди 2 години

О, има, има. Има право да задължава. Стой и гледай как ще стане тия дни

28

Анонимен

преди 2 години

След като избухна Ковид пандемията изведнъж самолетите спряха да оставят бели следи в атмосферата. Забелязали ли сте че небето вече не е разчертано? СЛУЧАЕНОСТ? Били следи от изгорели газове.. а сега данеби на ток да летят самолетите?? До преди 2 години пушеха яко, сега изведнъж спряха..

27

Анонимен

преди 2 години

Сърбия, Гърция... и останалите държави, ударно ваксинираха за да нямат уж проблеми с ковида. А то ко стана - колкото повече ваксинирани, толкова повече проблеми. Ай ся и трета доза да набиват. После и пета и десета доза ще има, чакайте само и глейте. Хахаааааааааааа