86

Ситуация

преди 2 години

няма, има ПОСТАНОВКА....която рано или късно ще се изчерпа....И режисьорите ще бъдат принудени да слязат от сцената, защото сметка без кръчмар не се прави...

85

Писна ми..

преди 2 години

Не минава и ден, в който да не всявате паника, за да си поставим експерименталките :-х

84

Анонимен

преди 2 години

Колко е изпростял народа, че да сеподлага на тези безумни мерки. Тия биопродукти не са ваксини. Байдън днес почна трета доза за Американците и така щял да превърне ковид в Грип ама май кои се е боднал ще трябва доживот да се бодв.

83

Кожухарова

преди 2 години

"За половин година от рекордьор по брой на ваксинирани Сърбия стана първа в Европа и втора в света по брой на новозаразените, коментират местните медии." Добре че не се ваксинираме!

82

до Стамат

преди 2 години

Горгонзола ям с мерло. Бански старец бих мезил със Сира. Хубав мавруд за около 30 лв, например на едно пловдивско загряло село не е типично но също става. Ракия бих мезил със зелена салата, мешана салата или туршия. Ракия с месо = водка с хляб.

81

Стамат

преди 2 години

Сакат,но щастлив :) яж си горгонзолата и си пий сухите вина,аз аъм по сухите мезета и домашна ракия,ай наздраве :)

80

Анонимен

преди 2 години

Много ми харесва как в моя град само аз съм единствения, който не спазва тия лайнени мерки! Тук таме има още хора, които не ги спазват! Шапка им им свалям и се възхищавам на всеки един човек, който не позволява да го третират и да се отнасят с него по такъв начин!

79

до стамат

преди 2 години

Нямаш култура на пиене. Разбирай, толкова си сакат умствено, че не знаеш как да пиеш и го правиш като всеки 2-ри плебей. Вземи си много сухо червено вино и тогава мези с бански старец.

78

Стамат

преди 2 години

Виски не пия,само каквото аз си направя.Що се пънеш,*** драсни някой коментар в статията за Бритни,тука само ти се смеят :)

77

до стамат

преди 2 години

Да мезиш бански старец с ракия е като да мезиш ром със зелена салата. Ракията иска салата, виното иска сирене или месо. Но с3лRк като теб откъде да знае нещо толкова елементарно. Сигурно пиеш и уиски с фъстъци.

76

Анонимен

преди 2 години

Смело решение на правителството, или който и да взима тези мерки имайки предвид това, което се случи в Германия преди 2-3 дни! Изумен съм

75

Ковидиот-Плоскоземец

преди 2 години

Ваксинираните заразяват и те като нас ковидиоттите! Затова не бива да се ваксинираме да носим маски, трябва да плюем и да разнасяме заразата за да заразим ваксинираните също!

74

Стамат

преди 2 години

Е как няма да си ги чел,като по цел ден не си свършил за 5 пари работа,драскаш тука коментари и си мислиш че някой ти се връзва на агитацийте :) У хоремага всички пием от едно шише,вируса го караме на крак,пеем песни и се кефим на наивници дето ни разсмиват с кометари като твоите,ай наздраве и беги от тука :)

73

Стамат

преди 2 години

До антихипохондрик Ти мислиш че му влиза нещо в главата и че има смисъл да му даваш поле за размисъл?!Той слуша по цял ден глупости и се мисли за господ като се еваксинирал.Със и без ваксина,вируса ще те ковне в един момент.Ама то по цял ден все това им набиват в главите "ваксинирай се,прегърни живота" ха ха ха,бясна пропаганда от всякъде :)

72

Стамат

преди 2 години

До Анонимен,от бързо развиващи мнение ни щА,завий се през глава,пусни си щаба и остави нас бавните да си живеем живота.Ваксина само 55 градусова,смокинова с бански старец,ае беги от тука!

71

антихипохондрик

преди 2 години

Умни,красиви и много богати "хубавци" - вие се ваксинирахте и сте напълно защитени (нали?) . Живейте си безгрижно вече. Само за един приятел да попитам - вярно ли е ,че ваксинираният може да се зарази и да заразява и междувременно да "обикаля " навсякъде и като ТЕ зарази ваксиниран по-различно ли е ?

70

Стамат

преди 2 години

Като ми кажат в магазина с маска,кръгом и ящв другия,ако и там напират за маска,кръгом и към третия.Да не говорим че в кварталното магазинче се познаваме всички и там гледат на криво АКО влезе някой с маска.Така че нека се надъхват с мерки,гладни и жадни няма да останем.На гости ходим всяка събота вечер,дреме ми за ковид,ваксина,витанов и прочее плеяда гламотий,ае беги от тука!

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78Ние работещите от вкъщи най-много някой компютърен вирус да пренесем.

68

Анонимен

преди 2 години

Да идва Лукашенко да маха мерките в България

67

Анонимен

преди 2 години

Ние сме о.вце,сприм само за ваксините,но с вакса или без лошо ни чака,това е началото,после ще има нова пландемия,климатични локдауни.Някои банки започват да правят климатична карта за теглене на пари която може да реагира на замърсяване.Те решават дали ще може да си изтеглиш пари и за какво.Спрете вече с тия телефони, соц,мрежи и онлайн пазаруване това ще ги спре.Всички трябва да станем и те ще паднат!