36

Анонимен

преди 2 години

Най-нормалното нещо у нас е да се ваксинират учителите, лекарите и работещите в заведенията. Няма измрели хора от ваксиниране. Не знам тоя господин с плитката какво толкова върти и суче нещата, като са елементарни. Но, важното е да се създават суматохи постоянно и да се казва на бялото черно. Бийте си по една ваксина и тия които идват и те вадят удостоверение за ваксинация и стойте по цяла нощ в баровете. Елементарно, ама трябва да сме по най-дългия и сложен вариант само с плещене на глупости.

35

12355

преди 2 години

В тая държава само заведения ли има,че само за тях пишете?Колко деца минаха на ДО,колко детски градини карантинираха,никой не пита работещите родители как се справят?Айде стига сте го показвали тоя мазния.

34

Питър

преди 2 години

Всичко това е гербаджийска хореография, малограмотният им вожд направи така миналата година, че сега половината българи се страхуват от ваксинацията, а Али Бег сега иска държавата да въведе задължително ваксиниране, за да може доверието в служебното правителство да падне и Винету да се върне на бял кон и пак да разиграва сценки от типа "аз съм най-велик", докато ограбва държавата до шушка, а некадърните му калинки крадат вече като за последно... Ваксинирайте се доброволно, хора

33

Анонимен

преди 2 години

ПЪЛЕН БОЙКОТ !!! Тоя ревльо, Петко и да не изреждам други, само отворете инстаграм и ще видите колко са "засегнати" от пандемията. Каква е тази пандемия дето "засегнатите" карат скъпи автомобили, луксозни курорти и т.н., да не изброявам, че не обичам да се вглеждам в хората, но понеже не е честно спрямо останалите, това, което правят...Нощните заведения да не ви изброявам какво точно се прави и е нормално да се пренася заразата, защото почти всичко е неадекватно....

32

За лицето Полина

преди 2 години

Тази безсрамница всъщност няма пукната пара. Просеше преди доста месеци по телевизиите банките да отложат изплащането на кредитите й, защото щяла да фалира. Сега е решила, че владее света и ще налага фашизъм като в Гърция. Жалко и противно, а и смешно човече е тая просекиня.

31

Бай Тошко

преди 2 години

Ковид Варварина пак иска пари. Ромовете и те искат пари. Софиянци и те искат пари. От бюджета. Помощи. Държавата на ***.

30

Шишков

преди 2 години

Така е, кухните на по голямата част заведения са трагедия точно както показва Манчев в предаването, намалиха им ДДС, никва промяна в качеството както каза колегата което наистина е 0 в 2/3 от заведенията, а цените навсякъде са като за лукс - Бургер за 10лв в хепи с бланширани картофи.. реална цена 5лв МАКС.

29

Анонимен

преди 2 години

Али Бегай!

28

Анонимен

преди 2 години

Имам малка фирма и наистина ми писна от тези кръчмари, защото когато си отворил собствен бизнес, си носиш последствията. Пандемията не засегна само теб Алибегов, засегна много бизнеси, но понеже сме честни хора и сме свикнали с работа да си изкарваме парите, втора година си страдаме тихо и се борим. Само заради факта, че в момента изпълняваш политически поръчки и с действията си рискуваш човешки животи, заслужавате пълен БОЙКОТ! Нахалници мързеливи и крадливи като вожда си!

27

чети внимателно

преди 2 години

Ричо АлченГЕРБов

26

Шеф Манчев

преди 2 години

Увеличете им на тия наглеци ДДС-то на 20%, защото качвството им е на същото ниво като преди, т.е. нулево, а увеличиха цените два пъти! Никой не ги контролира с какви продукти работят, срвира се фалшив алкохол, но иначе все са онеправдани и ощетени! Ехайде стига!

25

морски

преди 2 години

Тези все фалират и все живот богат си живеят!

24

Анонимен

преди 2 години

Защо непрекъснато ни натрапвате този противен човек?Той ли е най-важният в държавата?

23

Анонимен

преди 2 години

Алибегов, защо не си отвориш кръчма в Гърция? Па не затваряй, стачкувай и прави това, което правиш тук...Но там няма да има Бойко и ми е много интересно, колко време няма да затваряш и да спазваш мерките?! Не зная да има човек, който е съгласен да живее по този начин, но и демокрацията, не означава свободия ....

22

Преди десет

преди 2 години

Дни се върнах от екскурзия във Франция.Живеят си много спокойно.Само показваш сертификата и влизаш в кина,заведения,музеи .Тук ще го влачим ковида от простотия.

21

До Ясни са

преди 2 години

Карастоянова е никоя и няма право да извива ръцете на премиера. Бойкот на кръчмите и хотелите.

20

Анонимен

преди 2 години

Прав е да проверят и да изнесат данни колко от служителите на министерство на здравеопазването и РЗИ тата са ваксинирани и да почнат от там нали са на първа линия

19

Анонимен

преди 2 години

Лошото, е че министър Балтова явно се страхува да им отреже порциите на този и другите от хотелиерския бизнес.

18

Анонимен

преди 2 години

Заради такива като мазния кръчмар болниците са пълни.А на всичкото отгоре държавата ,т.е ние трябва и да му плащаме.

17

Ясни са

преди 2 години

Полина Карастоянова преди малко каза по Нова, че те щели да искат от Янев да се въведе показване на сертификат за всяко място, дори за хранителни магазини. Само не разбрахме коя е тя, та да предлага това? Никоя, която е купена за пропаганда. Повече няма да стъпим в българско заведение или хотел след тези думи.