6

до 4

преди 2 години

Чувал ли си за ориент експрес? Пътуването през България е било известно с това че лично цар Борис е управлявал влака понякога, имаше даже един филм за Поаро, където този факт се споменава. Имаше идея да се възстанови с оригиналните гари, локомотиви и вагони като скъпа туристическа атракция, ама *** ще рече - за къв *** ми е това?

5

Алекс

преди 2 години

Не подлежи на възстановяване.Разчистете терена.

4

рашков

преди 2 години

ей ся чи пратим либовницата с НСО да провери за ко *** реч и ако че стане имотче веднага дигаме една кооперацийка и спасяваме обектчето. като оня с кривата тиква ицеглавия асансьорето директно в спалнята ми че се отваря. не че мога да дигам фърчилото ама обичам да ги ближа котетата, особено на младичките мед им капе от долу бате. чувствам се пак на 15 години га един чичак *** ме зебелеза къв съм млад кадър и ме научи на тайните в сексо.

3

Анонимен

преди 2 години

С тази паметници на културата са оляха! Всяка обществена тоалетна, сборище на клошари стана паметник на културата. Защо трябва да се възстановява тази руина? За какво ще се ползва? Пълни глупости, но пък едни човечета за гладни да усвоят едни пари. След като според кмета-кандидат лапач, има голям интерес към руината, да не събира дарения, а да намери частен инвеститор.

2

Анонимен

преди 2 години

Тиквата да даде едно кюлче, поне да има смисъл от дивото му усвояване (крадене)

1

Анонимен

преди 2 години

Ами да бяха му върнали гарата на мадридския крадец,вместо двореца.Продажни съдии!