30

Анонимен

преди 2 години

значи проблема е при лекуващите лекари

29

Анонимен

преди 2 години

До: номер 18 Стига си сънувал, вземи се събуди! Аз в казармата не съм давал кръв защото беше доброволно, само разбрах кръвната си група че е AB+, тоя ще ми разправя какво било при бай Тошо задължително! Никой не ни е искал сертификати за ваксините, ваксинираха ни както сега.С тази разлика, че за заушка ваксина нямаше и затова имах лошия късмет да карам заушка, последствията си ги знам само аз.Хайде събудете се преди да пишете небивалици!

28

Тошо

преди 2 години

И твоята прическа ще стане такава, даже ще ти се изправи косата, ако само видиш това, което той вижда всеки ден, пич, така че бъди малко по-балансиран!

27

Анонимен

преди 2 години

Хайде няма смисъл Антихрист да се крие повече.

26

Анонимен

преди 2 години

Проблем са всички неваксинирани над 60 години... Това е групата с най-голяма смъртност... Който не го е разбрал си е за негова сметка...

25

дозатор

преди 2 години

Предлагам 8ма доза, 4 на един път за всеки оцелял. Да се връща обратно в интензивното.Значи проблем са неваксинираните.Преболедувалите кучетата ги яли.А това че здравеопазването е тотална щета,че лекарите са превърнатив търгаши и търговски представители не е проблем.Не е проблем, че у нас може да боледуваш до настинка.Всичко по-сериозно от цялата страна само на едно място и то с връзки.Не е проблем че няма ни профилактика ни нищо.Не е проблем че хората от недоимък умират в пъти повече...

24

Анонимен

преди 2 години

Не можете вечно да крието, че и ваксинираните са в същия риск!

23

Анонимен

преди 2 години

Чорапът, нали е вожд на всички българи... Някоя мисирка да го пита, какво да правят българите. Да слушат Мангъров или да се ваксинират. Защо му спестяват този въпрос?

22

Леша

преди 2 години

И този ще обикаля като Миндoвaтa по медиите.

21

Комунизъм

преди 2 години

Понеже младите поколение не знаят какво е комунизъм, време беше да им се загатне леко. И това е само началото на глобалния комунизъм. Честито!

20

Плашилото

преди 2 години

при ОФИЦИАЛНИ отчети за 350-400 в интензивни отделения от месец и половина насам, бройката на починалите трябва да е не по-малко от 300 дневно при този процент "оцелели".Поне така излиза по думите на доктора.........Тия се оплетоха вече в приказки, измислици и действителност.

19

Анонимен

преди 2 години

Времето е променливо, нормално е да настинеш, те направо го изкарват апокалипсис....хахахаха :)))

18

Леша

преди 2 години

"Едва 10% от пациентите с COVID-19, които попадат в реанимация, оцеляват Медиците имат по добро скоре от СС бригадите, Менгеле се пука от яд. Само да попитам, С ковид ли попадат или ОТ ковиид? :))

17

Извод

преди 2 години

Хора не влизайте в болница !

16

Анонимен

преди 2 години

Най добре си беше при Бай Тошо, всички под строй на ваксинация и никой не смее да гъкне. Някой ако нещо каже против властите, айде в кауша.

15

%

преди 2 години

А колко %-та от другите попаднали в реанимация оцеляват или е тайна?

14

Анонимен

преди 2 години

E, спринцовките предпазват ли или не?

13

Анонимен

преди 2 години

Абе в цял свят се вижда, че Делта има супер ниска смъртност. Просто в БГ не се тества и излиза, че има воисока смъртност. Повечето страни достигнаха нива на тестване, при които реалните случаи с 2 до 5 пъти над известните, в БГ сме си на 10 все още. А те в реанимация хората умират доста по принцип. Реанимация буквално значи връщане към живот. Това автоматично значи, че става дума за хора спрели да дишат или със спряло кръвообръщение или и двете, на практика мъртви по дефиниция.

12

до номер 4

преди 2 години

Ама не ги смята правилно процентите бе, човеко! ЛОГИКА: Всички мaгapeта имат уши.Иванчо също има уши.Следователно Иванчо е мaгape!

11

Йо

преди 2 години

Е колко да са разболелите се ваксинирани като имаме нисък процент на ваксинирани?