74

sad

преди 2 години

99 починали с Ковид, ама друг път. Пишат ги така щото лапчаката по пътеките е добра. А човека е умрял и не може да ги опровергае. Патолга казва ми той има положителен ПСР тест за Ковид, значи е умрял от Ковид. Ама дали е бил болен е друг въпрос. Лекарите финно избягват да отговарят на този въпрос по медиите. Всичи въприемат ПСР теста, като болен, само дето не точно така.

73

Анонимен

преди 2 години

Боцкай се през месец, носи си три маски и една отзад, с три катинара в мазето и живей с орлите с голямата си пенсийка. Само не давай акъл на другите.

72

На пазар

преди 2 години

Ковидът и неваксинираните се оказват много добро оправдание за слабостите в здравните системи.Не очаквам лекар да излезе с лицето си и да каже истината,чуваме я само в неформални разговори.Последиците ще се усетят след години, като при Чернобил.Не може да се редиш на опашка за ваксини като на пазара и никой да не те пита за придружаващи заболявания,а като умреш да кажат,че е заради придружаващите те заболявания.Мислете!

71

Анонимен

преди 2 години

Страхотни бяха мерките, особено като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки зеещ пар.цал, носен от някои с месеци в задния джоб. Кърпата може да се носи всеки сезон, както с естетична, така и с профилактична цел. "Смелите борци" от първите редици целяха друго-да капе по малко в касичките, но постоянно. И пар.цалът пазел по-добре. Смехории.

70

аз

преди 2 години

СС - наистина не им пука за здравето ни , ама искат да сме живи , за да има откъде да продължат да цоцат - никой не си трепе златната кокошка ( освен *** като нас де ) Та затова на запад гледат да ги убодат ,та да могат да дълги години наред да събират пари от вноски за здраве. Докато у нас само вписват в статистиката , без да се замислят ,че утре няма откъде да вземат пари

69

СС

преди 2 години

толкова ли сте си затворили широко очите и не виждате че фармацията и докторите НЕ ИСКАТ ДА СТЕ ЗДРАВИ искат да сте болни и да консумирате лекарства и колкото почвече болести толкова повече лекарства и пари за тях има...... на никой не му пука за вашето здраве, вие сте касички с пари а тях и ако умрете сте статистика.... идват следващите

68

до 79

преди 2 години

В Германия вчера са 67(не 114) , за последните 7 дни средно по около 50 , а и това при над 10к случая.

67

Анонимен

преди 2 години

До 81 АнонименКолко нежно така пишеш ! Седнал на меко столче с вграден *** леко си въртиш прекалено разширения *** и пишеш пишеш пишеш.

66

До анонимен 82

преди 2 години

А ти май пропускаш факта , че сме с най-застарявощото население и с най-прецаканата здравна помощ, ако изобщо може да се нарече помощ.

65

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите Дори не могат да разберат фактите, които четат за ковид.

64

Ех,този страшен виру

преди 2 години

Който за година и половина не успя да мине през 5 милиона души , а е толкова заразен и смъртоносен.

63

Анонимен

преди 2 години

"В Европа на няколко хиляди заразени на ден починали са само 4-5 души"---------------В Германия починалите вчера са 114.

62

Анонимен

преди 2 години

В Европа на няколко хиляди заразени на ден починали са само 4-5 души, а в България при управлението на Радев на ден загиват по 100-200 на ден.

61

Чоко

преди 2 години

Според мен букмейкърите трябва да почнат да приемат залози за броя болни на следващия ден. Точен брой, над или под 1000 , хендикап и т.н. Това си е страшен бизнес.

60

Анонимен

преди 2 години

"Ако бяха се ваксинирали, сега нямаше да са в черния списък."------------------Пак щяха да са в черния списък, само че щяха да обясняват, че са били ваксинирани, обаче са имали придружаващи болести. А останалите, които така или иначе щяха прекарат вируса със или без ваксина ги пишат спасени благодарение на нея.

59

славянин

преди 2 години

Има един безспорен факт: ако имаш глупостта да влезеш в българска болница излизаш или с главата или с краката напред в хоризонтално положение!

58

До 68

преди 2 години

Много си зле...

57

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха се ваксинирали, сега нямаше да са в черния списък.

56

66

преди 2 години

За ква пропаганда говориш, тролейче?

55

славянин

преди 2 години

С нашите компетентни и адекватни лекари и медсестри, която убиват с лекота 18-19 годишни младежи по болниците с приспивателни, някой учудва ли се на високата ни смъртност от всичко!?