54

Анонимен

преди 2 години

Яяяя. Трима се хванали на пост 64. Браво глупчовци. Вие сте сюблимното съвършенство. Завиждам ви. Как го постигнахте?!

53

Леша

преди 2 години

До 64 Измисли поне нещо оригинално. Много сте зле. Изглежда сте някакви дъртаци от комунизма и си мислите, че и сега ще върви същата пропаганда?

52

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да умираме вече от страшния вирус. Колко трябва да чакаме? 5-10г дали ще са достатъчни?

51

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри, дръжте се! Бъдете колкото се може по-глупави. Глупостта е блаженство. Когато си наистина глупав, не нможе дори да разбереш, че си глупав. Ей това е смисълът на живота!

50

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Ами тогава не агитирай другите да се бодват с препарати за евтаназия. Другите тъпотии които си писал, не ги прочетох.

49

ахааа

преди 2 години

ВаксърЕте на сатурн.......

48

Анонимен

преди 2 години

Aнтиваксърствто е тест за глупост и опакост. Доста хора го издържаха. Тестът продължава. Може да си глупав, но свободен. По-глупав от себе си не можеш да станеш.

47

Много МАЛКО СА

преди 2 години

С това темпо ако се влачим ще трябват години докато се преболедува от всички, за да придобият имунитет и вируса да се укроти. Също така обещаваха бройки по 3000 - 5000 ама сме далече от толкова заразени на ден. БУКСУВА Епидемията ни напреде ни назаде.

46

???

преди 2 години

По това време на годината в годините преди епидемията умираха по около 265-270 човека на ден, а сега със около 130-140 човека повече, от които около 50-60 са регистрирани с Ковид-19. Разбирате ли за какво става въпрос? Май не

45

Ммм

преди 2 години

По един влак умират всеки ден от каквото ли не, вируса добавя само още един вагон. Всички сме пътници и всички влакове водят до пропаст. Няма какво да ги оплакваме, отървали са се бързо и лесно, някои други умират по 30 години и всяка минута е ад.

44

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Ти ваксиниран ли си с неваксината. Кажи ве, "милионерче"? :))

43

Леша

преди 2 години

До 35 Къде плащат за антиваксър, за да взема малко кинти? Питам, защото новите попълнения пропагандатори (предислоцирани от дневник към други сайтове) започнаха да използват оръжията на отсрещната страна. Изглежда, че шаблоните им изведнъж спряха да работят. Горките, няма да могат да се включат в следващите фази на пландемията, защото няма да има нужда от пропаганда.

42

да знаете

преди 2 години

По стандартите на Витанката с пипаната кола и Мустак Кантарски са доооста малко!

41

Анонимен

преди 2 години

Време да си оправят системата за регистрация на заразените направена по времето на ГЕРБ, която не допуска повторното вписване на един човек, а хората може да се заразят повече от един път.

40

пияница мистик

преди 2 години

Кой не ще да се ваксинира да мре. Елементарна логика. Това все едно да се разболея от настинка и да не искам да пия аспирин с чай, защото ако знаете само колко статии съм чел, че аспирина е едва ли не чиста отрова, няма да повярвате. Антиваксърите да измират, тя природата си знае работата

39

Анонимен

преди 2 години

Някои умници антиваксъри си мислят, че ако вируса попадне в устата или носа на човека и ако имат имунитет, това ще го убие моментално... Ха-ха-ха. Всеки може да е вирусоносител, ако е с вируса, току що попаднал в носоглътката или по дрехите му... Вируса не умира веднага в тялото на хората с имунитет, а само се блокира действието му...

38

Анонимен

преди 2 години

По едно село на ден си умира заради тъпотата, страха и егоизма на 80-те % неваксинирани.

37

измамата лъсна

преди 2 години

неосигурен ваксина безплатнанеосигурен лекарствата не са безплатни

36

Слави Трифонов

преди 2 години

колкото и минуси да слагате няма да се ваксинираме може да сложиме 100 плюса просто не си хабиме времето в сайтове като този

35

Ню

преди 2 години

Направени 2,5 млн PCR и 2 млн бързи теста, но това не значи заразен човек. Може би усвояват средства все пак са по 100 лв. 250-300 милиона за тестове и само 4-5% 9-10% са положителни, при положение че то се вижда кой е на легло и без тест.