122

Анонимен

преди 7 месеца

До Чоко: така е, но простотията ходела по хората. Все още има хора, които искат да се боцкат и да носят памперс на устата.

121

Чоко

преди 7 месеца

От 01.01.22 в САЩ премахват ПСР тестовете. Не различавали обикновен грип от Кжвид. Сега разбирам защо грипа изчезна така услужлива през изминалата зима.

120

Мангъра

преди 7 месеца

Плоската земя спря вируса, още 100 фена на мангъра по малко! Браво

119

Анонимен

преди 7 месеца

аз не виждам експоненциален растеж на заразените. Едно време какви грипове имаше...

118

Българи Юнаци

преди 7 месеца

С това темпо другата седмица задминаваме Черна гора и се настаняваме на пето място в света. Дерзайте балкански аборигени.

117

селянин

преди 7 месеца

какво става с кофида, днес няма нито една новина, да не е свършил?

116

АЗ СЪМ ДОВОЛЕН!

преди 7 месеца

ПЛАНЪТ РАН-ът , ДЕЙСТВА ЧУДЕСНО.....НАИСТИНА , НЯМАТЕ НУЖДА ОТ ВАКСИНА!

115

Edin

преди 7 месеца

До AsdДано да не обърквам хората, но при това положение много хора с Ковид при ПВР тест ще дадат отрицателен тест ако 'вирусът вече не е в носа'. Тогава този тест е ненадежден за диагностициране. А вярно ли е, че той дава положителен резултат и при още множество вирусни заболявания?

114

Asd

преди 7 месеца

Съседа е рентгенолог, по цял ден гледа снимки на пневмонии. Стигне ли се до пневмония теста вече е отрицателен, просто човека не се е тествал докато вируса е бил още в носа. После може вече да го няма вируса, но да е скапал вече дроба. Орестанете да обърквате хората и да търсите теле под вола!

113

Edin

преди 7 месеца

Замислете се за едно нещо, на което се крепи цялата Ковид история - тестването. Ако наистина ПВР тестовете дават неверни резултати (фалшиво положителни / отрицателни в неустановен процент) и улавят множество други вируси то цялата кула, на която се крепи сегашното положение, се срива. Аз знам за двама човека, които бяха с двустранна бронхопневмония, но с отрицателни ПВР тестове. Единият го лекуваха по протокол за Ковид въпреки че беше отрицателен при тестване. Има нещо невярно в тази история.

112

Мишок

преди 7 месеца

Искам да се ваксинирам но нямам желание. В много държави са качва или спада заболяването, няма логика. Ще изчакаме да видим, може да ни подмине. Да се ваксинират първо другите етноси. Рисковите групи да му мислят, не ми е жал за тях, нито за никого. Държавата е само привидна структура, историята е натрапена, езикът и религията са измислени. Всичко ни държи в плен на една ДНК молекула която дърпа конците.

111

Пук

преди 7 месеца

Колкото повече хора умират от Ковид, толкова по-малко живи антиваксъри остават.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Добре де, пак няма да се ваксинирам. Доволен ли си?

109

Анонимен

преди 7 месеца

До анти-лъжец ВСЕКИ, който отвори и погледне тази графика НЯМА КАК да оспори смъртността в резултат на Корона вируса. Добавяме към това и факта, че сред починалите в повече има 145 пъти повече неваксинирани (за тази година ) и работата става кристално ясна. Всичко останало са рубли ....

108

Анонимен

преди 7 месеца

Ми, спадат. Това е добра новина.

107

анти-лъжец

преди 7 месеца

До АнонименТи си мръсен платен клакьор. Ето линк за смъртността по седмици от 2016 насам.Има само два пика. Останалото са лъжи на храчки като теб! https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8

106

анти-мафия

преди 7 месеца

голям стрес ги тресе всякаквите храчки като Витанов, Момеков, Мутафчийски, Кунчев, Кантарджиев и цялата клакьорска клика на платени дрънкачи от вирусолозите. Досега не им се сбъдна нито една от прогнозите. Процентът положителни (не и заболели!!!) пада всеки ден, въпреки надписването и стъкмистиката. Но те продължават да дерзаят, ако не е била вълната през август, ще е тази през септември, ако не - глей кво стаа през октомври.пачаври!

105

Анонимен

преди 7 месеца

Сега в България умират по около 400 човека на ден, а преди епидемията умираха около 265-270 по това време на годината. Трябва да си сляп, за де не виждаш връзката с вируса и вълната на неваксинираните.

104

Анонимен

преди 7 месеца

До Прос Спортис Друже, не е ли по-добра идея първо да се научите как правилно се пише думата "институции", а едва след това да наливате акъл на другите в нета?

103

Анонимен

преди 7 месеца

Антиваксърите все повече напомнят на малки деца, легнали по корем в прахоляка, ритащи с крака, и пищящи: няма пък, няма да се ваксинирам, нямааа. А чат-пат и мятат шепи пясък и камъчета срещу околния свят. Чий калпак ще накривите? Е, все пак ще остане чувството на вина за другите умрели и икономическия крах... у някои. Другите са като децата - за тях светът се върти само за тях.