32

Христо Христов

преди 7 месеца

"Когато стигнеш на втория тур, тогава се броят гласовете и става ясно кой е за теб." - другарят май не е добре. Всъщност имало ли е някога, някой от сДС, който да е бил добре, освен в краденето за себе си?! ПП. Даже Желев предаде България на БСП на Луканов, за да стане президент.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха мдсаа поредните манипулации, само ГЕРБ не им пада избирателната активност щото видиш ли те са имунизирани стещу това след всичките скандали и кражби от провкти !!!Хайде стига кого заблуждавате, може би простолюдието в гетото ???Гласувайте за промяна и хич не ги мислете тези нещастници !!!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Те да видят първо кой ще остане в тази опг, че като гледам почнаха да ги разпускат. Да не стане цар мишок сам да остане. А и процентите не йм вървят добре, оня ден 30, вчера 20, днеска под 15

29

Анонимен

преди 7 месеца

Много са жалки, пълната се и плюят от злоба. Когото и да сложат, Радев ще го отвее. Той мажоритарно имаше повече гласове от герберите някога. А с тяхното хленчене и скимтене срещу Радев ще му донесат още гласове. Не разбраха, че това е губещ ход.

28

КифльокПичок

преди 7 месеца

Ама пак ли Бате Бойко се връща на власт, ам ?!

27

ДОН ПИЧЕЦИ

преди 7 месеца

БОКИЧ, КАКВО МИ СЕ ХИЛИШ, БЕ, ТУЛ.УП БАНКЯНСКИ, СИКАДЖИЙСКИ?

26

Мало.умно Село

преди 7 месеца

МАРШ, ГЕРБ.

25

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 7 месеца

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, Вие, Сте толкова про.ти, че вече Уважаемите Дами Г - жа Евгения Банева и Г - жа Десислава Иванчева, дори Цеци Красимирова ми се струват интелектуалки спрямо Вашите про.такеси от ПП ГЕРБ !!!

24

Иво

преди 7 месеца

Болшевиците няма кой да изправят срещу Радев. Даже и плювналиев им отказа, а страхливият интригант Боко нещо го е страх да бъде той, защото ще лъсне, че го подкрепят една шепа клюкарки по махалите само.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Делянчо ще си го издигнат направо ГЕРБ. Той е като слънцето и въздуха за тях

22

Анонимен

преди 7 месеца

До Ха-ха 12 Етикет сложен от негодници,мошеници жадни за власт е кръгла- 000000000.Един австралийски политик го е казал много добри за такива като теб-като искате да си разнообразявате живота пращайки мошеници в Парламента идете яжте печени червей ,а не съсипвайте полезните за държавата политици. Та така,,умнико"с етикетите

21

Анонимен

преди 7 месеца

Абе няма ли един читав инициативен комитет в тая държава, да издигне достойния човек Делян Пеевски за президент?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Мафият герб има сериозен кадрови проблем ;) Няма кой да пратят срещу Радев

19

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ-ДПС ще пусне една молба за Съединението 2 до Ердоган.

18

Реалист

преди 7 месеца

Хора, които твърдят, че Живко от Варна е болен, всъщост лъжат, нарочно лъжат, възползват се, че има диагнози,a някои лекари са мошенници ! Те не искат България да се оправи, ако искаха, отдавна щяха да я оправят и ние щяхме да живеем като принцове !

17

Анонимен

преди 7 месеца

Кандидатът на ГЕРБ-ДПС най-вероятно ще се казва Реджеп Таип Ердоган.

16

тринити??

преди 7 месеца

1.Още не е изтрезнял от водката и новичокичъ, , . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2.Още е с две гражданско/селски жителства и . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.Гонят да го стигнат за да подпише Молба за напускане без дата! . . . . . . . . . . . . . . . .Титулярът за кандидат президенския пост е Цвецо Цвецянов - Lord of the Asanсьорингс

15

Анонимен

преди 7 месеца

И магарето е, ТОЙ е, КОЙ е? ..........................И той е, магарето е............Ииииии, магарето е, ТОЙ е...............

14

Анонимен

преди 7 месеца

СДС - Съюз на диктаторските сили. Предлагат диктатура на старите президенти.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Срещу вмирисания зелен чорап всеки ще спечели. За кадърен човек ще е срамно да се изправи срещу този лъжлив комунист слуга на червените олигарси.