72

Анонимен

преди 7 месеца

В последния момент за да няма време да му се провери биографията?

71

Анонимен

преди 7 месеца

Ще го търсят до последния момент, че никой не иска да се излага

70

Анонимен

преди 7 месеца

Делян Пеевски - гарантирано от ГЕРБ

69

Анонимен

преди 7 месеца

Кристалина...?!

68

Подлец

преди 7 месеца

Радев излезе най-долният политик в цялата българска история.

67

Анонимен

преди 7 месеца

Не си вдигайте телефона- Бойко търси кандидат за президент)))

66

Вожда на лАпачите

преди 7 месеца

До spanak Явно си от милениум поколението и не знаеш- комунизъм в БГ никога не е имало!Имаше социалузъм с тоталитарно оправление.Тоталитаризъм имаше и в последните 12 години, до тази пролет- един човек вземаше решения и цялата държава изпълняваше.И ще се борим, това да не се повтори!

65

Най-добре

преди 7 месеца

Най-добре въобще да не го обявяват )))

64

spanak

преди 7 месеца

хора бдете.проектът петков и василев е на румен радев /а те са деца на комунисти/и чрез тях и с подкрепата на руските друзя иска да върне ком..у.ни..зма в бг.толкова ли сте заслепени,че не виждате как чрез тях радев вдигна цените на всичко и обрече хората на глад,а какво ще стане после не ми се мисли!!!!

63

Анонимен

преди 7 месеца

Как да гласуват хората за някой, който се явява в последния момент!!! Това е несериозно!!!

62

Анонимен

преди 7 месеца

Че да не е голям мушеник, че в последния момент??? Да не би да е с много кирливи ризи??? Кво има толкова да прикрива, че се крие из храстите???

61

До пияница мистик

преди 7 месеца

Те и предишния път си криха кандидата до последно, щото им пречеше световното положение и ретроградния Меркурий. И накрая един кандидат извадиха - ум да ти зайде. Толкова як, че народа вкупом излезе и гласува против него. Та и сега ще е така като гледам - пейката послушковци свърши, няма откъде да намерите какъвто и да е човек.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Ще подкрепя всеки, стига да не е фигуранта.

59

Свиня

преди 7 месеца

Лъжци ..имаха готов кандидат чакаха само датата...е датата е ясна *** щели да го кажат накрая щото щели да го обиждат и да му сринат крехката псисхика на златен мамин кандидат..а истината е че нищо нямат и за кндидат президент имат един голям ММУРР

58

Некадърноста на ГЕРБ

преди 7 месеца

Е безгранична и да го крият и да го съобщят в последния момент все тая, той ще бъде поредния некадърник от ГЕРБ. Активизацията на платените Герберски тролове в последния месец е показателна какъв страх ги гони в редиците на ОПГ ГЕРБ. Трябва да сме много глупави да искаме да върнем на власт онова едноклетъчно от Банкя което ни заби твърдо на всички последни места. Проектът Петков Василев бил ляв то защото бандата ГЕРБ не беше такава 75% бивши комунисти и агенти на ДС.

57

пияница мистик

преди 7 месеца

Това го написах още преди месец, че ГЕРБ не трябва да си показват кандидата до последно. 12 години бяха нужни на Боко, за да прозре, че комунистическата пропаганда веднага ще го залее с компромати, измислици и лъжи, пък после върви се оправдавай, че нямаш сестра мyрвa. Славуцата затова и спечели. Защото не проведе никаква предизборна кампания и мълча до последно като пукал. Хем пари спести, хем спечели. Научиха се ГЕРБ, ама късно. Да ме бяха взели за един PR щях да им го кажа без пари

56

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Победителят ще е Герб и СДС.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Т'ъпаците си харесват Чорапа и гледайки, колко такива индивиди гласуваха срещу ГЕРБ на парламентарните избори е почти ясно, че Гешев няма да може да го сложи на подсъдимата скамейка...

54

Анонимен

преди 7 месеца

Брей, брей....Боко иска да сме в трепетно очакване до последния момент и изведнъж да направи фурор, като извади от ръкава някой смайващ, неустоим кандидат-

53

Гроби Таласомо

преди 7 месеца

Ясно става, че с този финт, Бойко подкрепя Радев;))) Кандидат в последният момент е все едно да не издигнеш кандидат. Но, то и Радев подкрепи Бойко за "Борисов 3";)))