18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Комунистите никога не са могли да осигурят просперитет и прогрес, когато те са в позиция да контролират нещата, тъй че ако те са бъдещето това е бъдещето на тотален упадък на човечеството ...

17

Мухаха

преди 2 години

Заблуди за наивници. НЯМА РАЗЛИКА между комунизма и капитализма освен името. А приликите са много. И при двата строя има богати експлоататори - партийни дрогаре или капиталисти мултимилиардери. И при двата строя има бедни бачкатори - пролетариат или работници/слуги. И при двата строя има лакеи улесняващи богатити да доят простолюдието- партиини секретари и комсомолци или мениджъри и медийни ***.... НЯМА РАЗЛИКА. Едните богатеят... другите бачкат. Докато пукнат. Това е

16

Анонимен

преди 2 години

Комунистите ограбиха народа, за да могат да създадат конгломерати способни да се противопоставят на западните. Това, разбира се, стана с цената на десетки милиони жертви. Но както виждате никой не се разкайва и не съжалява, защото знаят, че го правят в името на победата в Студената война. И са близко да я постигнат. Ще има нова Ялтенска конференция и ново делене на свта. Американците свършиха парите.

15

Словянин

преди 2 години

Китай доказа, че комунизмът е по-качествен от капитализма.

14

Анонимен

преди 2 години

Много са ми смешни гербавите когато пишат минуси като се напише, че тиквата е комунист. Не е ли станал комунист на 18 години станал е , не реве ли че комунистите са убили дядо му реве е тогава защо пишете минуси, аз ли лъжа или тиквата.

13

Анонимен

преди 2 години

Идеята на комунистите, когато виждат, че губят идеологическата и икономическата война със Запада, е да се откажат от идеологическата война, да възприемат и силово да наложат западния модел на народа и ограбвайки жестоко собственото си население, да започнат с окрадения капитал икономическа война със Запада. Договарят се да дадат политическата власт на англичани и американци, но запазват икономическия контрол и така Студената война продължава под нова форма, без идеология, а само с икономика.

12

Анонимен

преди 2 години

С такива борци срещу комунизма като този журналист България винаги ще е в оковите му.

11

Анонимен

преди 2 години

80 процента от хората живяли в комунизма мислят, че този строй е добър, като в същото време не могат да отговорят защо винаги икономиката на страната, практикуваща комунизъм ( или други соц. варианти ), фалира или изостава значително от пазарно-ориентираните икономики

10

Военен брокер п.п

преди 2 години

Св. Неделя

9

Военен брокер

преди 2 години

Напоследък БСП се хвалят с 130 годишната си история.Да се хвалиш ,че си наследник на организаторите на терористични атентати над цивилното население е или непознаване на историята или да приемеш факта ,че си насследник на организаторите на най-големия терористичен атентат в Европа -взрива в църквата Св. Хеделя в София 250 жертви.

8

Анонимен

преди 2 години

Рашков "организира" изборите в България. Мисля, че това отговаря КАТЕГОРИЧНО на зададения въпрос.

7

Фалшива му е

преди 2 години

Компетенцията на проваления разузнавач. Комунизмът остава реална възможност за 1/5 от човечеството, докато другите 4/5 тънат в нищета или разврат, които незнайно защо наричат демокрация.

6

Анонимен

преди 2 години

Да поканят и другаря Бойко Методиев Борисов дето комунистите убили дядо му. Като дърт комунист все ще има какво да каже.

5

Анонимен

преди 2 години

СССР комунизмът отдавна умря. Кога ще се отървем от американо-атлантическия фашизъм?

4

Анонимен

преди 2 години

не бе, туй е реклама на книга

3

Анонимен

преди 2 години

Темата с комунизма у нас отдавна е изчерпана, вече стана многооооо банална.

2

Пустиняк

преди 2 години

Елате у северозападно да видите комунизма в действие. Нищо не се е променило. Корупция, кражби, шуробаджанащина и *** народ колко щеш.

1

Анонимен

преди 2 години

Не се сбогувахме, и до днес те ни управляват.