38

Крали Марко

преди 2 години

Снощи гледах последната серия на филма ,,Октопод.. Еспиноза към Катани ; КОРУПЦИЯТА Е МАСЛОТО В ДВИГАТЕЛЯ НА ДЕМОКРАЦИТА. МИРИШЕ НО БЕЗ НЕГО НЕ МОЖЕ. Повече няма какво да кажа.Никога не съм виждал толкова изпаднали и страдащи хора колкото в момента. Ама на кой ли му пука - демокрация. Благодаря на Бога ,справял съм се и преди и сега. Край.

37

до 1

преди 2 години

И ще ви управляват докато гласувате за ИТН... и т.н.

36

Сюлейман паша

преди 2 години

,,...порочните практики днес идват от тоталитарния режим..."Хайде бе!Каква сполучлива маневра да се отьрсите от деянията си!Порочните практики на ганчовците идват от гените му!Двуличник,предател, шушумига,използвач и корумпиран е ***!!!!Такьв и ще е во веки веков!

35

Фризьор-бръснар

преди 2 години

Еееее този направо изкърти екрана с тъз прическа и мустаци........майко мила..... Астероиди ли падат по главата ми или получавам халюцинации.

34

Анонимен

преди 2 години

Сбогувахме се с комунизма на 04 Април

33

Анонимен

преди 2 години

Много смешно изглежда.

32

анонимен

преди 2 години

Крадливите другари си направиха социалистически капитализъм.

31

123

преди 2 години

Агент иван,буда,сава,гоце...През мартенските избори 87 дс агенти са били мераклий за депутати.Почти няма партия която да не е замесена с дс.Румънците знаете какво направиха с чаушеску - вижте къде са сега.Ние си боксуваме с банкянския т.улуп, прасет0 пеевски, дръндарския б0клук доган- шЪ са опрайм!!

30

интересно е

преди 2 години

къде по света е имало комунизъм?И кога е имало в България?Тук има само примитивен антикомунизъм,изразяващ се в реваншистки призиви,без да показва алтернатива.Комунизмът е просто една утопия,непостижима за човечеството.

29

Анонимен

преди 2 години

Някакво ***, решило да пише глупости за "червен терор" дано изкара някой лев от тая работа?!?От къде изкопахте тоя????Сега да седне и да напише за фашисткия терор от преди 1944, по време на преврата и след това.Така ще обясни най-добре защо е имало червен терор.Защото каквото повикало, такова и отвърнало. Едните палили къщи, пребивали и вкарвали по затворите, бесели политическите си противници, после противниците им взели властта и им го върнали.

28

Анонимен

преди 2 години

Объркал си се, наследника е партия ГРОБ. Там са децата на номенклатурата, начело с мутрата отказала да се деполитизира от БКП.

27

ПЕНКО

преди 2 години

РИШЕЛЬОТО СЕ ОПИТВА ДА Е МУСКЕТАРИН !!!!!!!!!!??????????

26

Анонимен

преди 2 години

Аман от глупостите на Христо. В психясалата му глава са само кумунизъм, Г.Марков и тем подобни глупости.Човек, върви си почини някъде, ако щеш даже отиди и на психиятър. Аман от твоите дивотии.

25

Мухаха

преди 2 години

До другия Анонимен: Бил съм и в Германия и във Франция и Италия и Англия. Богатите са си богати , обикновено с милиарди наследени то бащите им а те от техните бащи а бедните са си бедни .И бачкат нон стоп. Аааа , ти там се мислиш за богат. Щото са ти позволили да вземаш 2-3 хил .евро заплата ? И караш 3 -5 годишен Мерцедес / Баварец . Хаха. Наистина ли? Отвори си очите. БЕДНЯК СИ ако се налага да бачкаш до 75 години за да спечелиш пенсийка с която да доживееш края на живота си. Ако доживееш .

24

Иван Вазов

преди 2 години

Измама след измама, несбъднати мечти. Това е .

23

Анонимен

преди 2 години

Никакъв дядо на Борисов не е бил убит от комунистите. И двамата му дядовци са умрели в бели чаршафи. Убит е прадядо му през 1945 г. Борисов е роден през 1959 г., а говори за това едва ли не като свидетел. И как си представяте дядото "враг на народа", а Бойко в Симеоново?!

22

Анонимен

преди 2 години

Сега в момента е по голям комунизъм от времето на кумунизма

21

Мухаха

преди 2 години

До Анонимен. Къде със зачервените си очи видя да пиша за равенство? НЯМА РАВЕНСТВО. Нито при комунизма нито при капитализма. ЕТО ти още една прилика между двата строя .

20

Анонимен

преди 2 години

До Мухаха има, драги голяма разлика. Прескочи до Германия да видиш истински капитализъм. Бедни са там неуките и простите, а тук ги избираме да ни управляват.

19

Анонимен

преди 2 години

До Мухаха Нещо бъркаш "равенство" с "бедност", но на червените мозъци по принцип с това ви промиват главите от малки.