177

Анонимен

преди 2 години

И кои училища са закрили? Изброй ми ги?

176

ББ

преди 2 години

До Анонименкого лъжеш...ромите въобще не гласуваха на предходните...точно заради машините...дпс-гроб ограби фондовете от ЕС ,закриха училища...а Света върви напред!

175

Анонимен

преди 2 години

Какви 50лв., ромите ги арестуват в махалата, а ако стигнат до изборната машина гласуват по 2 часа. Най-хубаво би било да няма правителство. Така алчните зверове, които са зяпнали да изядат децата на България т.е.парите за възстановяване, ще се откажат, пък и народът ще излезе от глад на улиците и кирлеметата ще си отхвърчат у дома.

174

ББ

преди 2 години

До Случаен минуваче севде...аман от гласуване срещу 50 лева бре,вземат ги гласуват за гроб...и пак гладни и безправни...по делата...не по джипките този път...ако обичате децата си...

173

ББ

преди 2 години

хаха...какъв страх...каква злъч и отчаяние,активирани ***...путин има армия от такива...поне 50 пъти трябва да те напсуват ако ги критикуваш,плющят си отчаяно десетки плюсове на манипулации в които се опитват да ви накарат да вярвате,Подкрепа за проекта Ви...винаги можем да ви уволним!!!дпс-гроб...и авери...уволнени сте!!!

172

Случаен минувач

преди 2 години

И как веднага се намериха сервилни социолози, веднага им дадоха 11% на изборите. Чакай, бе! Кой ще тръгне да гласува за хора, които не познава? Какво толкова са направили за 3 месеца? Киро обеща завод за електромобили - къде го? Защо млъкна изведнъж?

171

Случаен минувач

преди 2 години

Киро да си отива в Уинипег, Минитоуба, там канадският бизнес бил най-силен. Най-много възможности за далавери... А Асен да стане икономист-финансист към някоя фирма тука, както Никито Василев, той участва в 3 фирми. Където и по света да са, вкл. и тука, никой частен работодател няма да търпи мошеници и далаверджии в своя екип. За политици не стават!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/09/16/petkov-i-vasilev-shte-uchastvat-v-izborite-no-bez-nova-partiia.503872,2

170

Дани-кучето

преди 2 години

Чудя се колко трябва да е ТЪ-П човек, който е бодигард на такива мошеници-говоря за секюрити сървисиз и цялата армия наемници. Предполагам, че въпросните са с интелект и сервилност на стражеви кучета.

169

Анонимен

преди 2 години

До 183: Изборните машини спечелиха вота на Байдън. Не смятам, че българските мошеници са завладели САЩ.По-скоро са сервилни към САЩ и по-точно към управляващите САЩ мошеници.

168

Анонимен

преди 2 години

САЩ си имат агенти, които си обучават и подбират. Определено няма да плащат на о-лиго-френи, но със сигурност си подбират такива с правилен профил.

167

Не е учил в Харвард

преди 2 години

Доказателствата са 2: 1. В Харвард няма магистърска програма по специалността, която е посочил в CV си! 2. Не фигурира в списъците на завършилите Харвард! Не се оставяйте да ви замайват международни мошеници от български произход и техните ментори! Те просто искат да задминат Ружа Игнатова по присвояване на средства!

166

Иван

преди 2 години

Ще има яка лапаница и крадене.

165

ГЕРБ

преди 2 години

Този лъже че е завършил Харвард не фигурира в списъците на завършилите.Тотален лъжец

164

Анонимен

преди 2 години

Неолибералният глобализъм чрез разрушаване на държавните граници откъм най-слабите държави е политиката на демократите в САЩ. България е най-слабото звено на ЕС. Политиката на протекционизъм на родния бизнес, която провеждаше ГЕРБ, свърши.Рестартираме ПРЕХОДА, както го проведе Иван Костов-даваме пълна власт на трансатлантическите корпорации.

163

До Харвард

преди 2 години

Може да е завършил от програмите им. Има Летни Бизнес скулове, и разни други обучителни програми всякакви. Както оксфорд и другите имат. Ама да си завършил харвард не е нещо голямо чудо.. познвам двама-трима. Не е оле голяма работа! Сумати харвард завършили в УСА бачкат в старбъкс! Не е важно къде си завършил, важно е какъв си. Ама хората не го разбират това.

162

Анонимен

преди 2 години

Завършил е в Канада и е карал магистратура в Харвард. Фирмата за Провиотик е с участието на американец виден биолог Нобелов лауреат. Петков продава 50 от фирма за милиони за под 50000. Той е подставено лице за чужди пари Харвард е частен университет, с идеологическа и комерсиална насоченост. Там се вербуват агенти от всякакъв калибър:икономически, политически, корпоративен и т н. Искаме или не, България официално е американска колония.

161

Анонимен

преди 2 години

Ай ся другия месия хахаха. След него вече Митио Пищова залужава шанс.

160

Анонимен

преди 2 години

България може да я спаси единствено чудо.

159

Харвард

преди 2 години

Извинете,но няма такова лице,дето да е а завършило в Харвард!дори няма информация дали изобщо е бил в Америка.Така че не знам какъв Харвард е завършил!!!

158

Дони

преди 2 години

Само питам - Какъв е процента на Мъ....-Рши- те които ще гласуват за тези ,,почтени"мошеници?