197

до 178

преди 2 години

Партниорът му , не знам какъв лауреатт както се пише там, ама е бивш директор на СОрос фонда. не е тайна, в гугъл може да се намери.

196

До 178

преди 2 години

Партниорът му не знам какъв нобелов лауреат -блах както се пише, ама партниорът му бил един от управляващите директори на Сорос Фонда, и е публично не е тайна.

195

Буржоа

преди 2 години

Бойко - село БанкяКорнелия - село КрушовицаСлави - село УчиндолКарадайъ - село БориноТова е екип БКП!

194

Буржоа

преди 2 години

А бе, ГЕРБ пратиха едни профилечета на хора първо поколение в град, които говорят някакви глупости за дипломи от "Харвард" от платформата на УНСС и БСУ - съжалявам, гербери, вие просто не струвате повече от сбора от органите си, а Кирил е българин с диплома от най-елитния университет в света!

193

Анонимен

преди 2 години

Може ли един чистач да загуби територията, която чисти?- Ми, трудно. Може ли един народ да загуби бъдещето си? Определено българският народ изчезва. Тогава какво е България? България е всеки българин, без българи България е територия. Когато Радев, Кирил Петков, Асен Василев и сие говорят за България, на тях им е все тая кой населява въпросната територия, на техните меценати-също. Лека нощ! Светът е сън, животът е сън, аман, аман!

192

Анонимен

преди 2 години

До ББА, не е затварял. Затворихте поне 10 000 души и биехте майки пред децата им. Окупирали сте телевизията и сте наложили цензура!

191

Анонимен

преди 2 години

До ББДа, народът е тук и плаща високите сметки за ток, вода, бензин благодарение на управлението на твоята партия БСП и Румен Радев.

190

Случаен минувач

преди 2 години

Дано не съм прав, но всичко което написах, изглежда доста логично. Хайде лека ви нощ!

189

Измамници

преди 2 години

Бащата на Кирил Петков е активен член на БСП. Това се разбира от разкритията на Емил Георгиев, председателят на Екогласнкст, който информира обществеността за опита да подкупят партията му.

188

ББ

преди 2 години

До Случаен минувачхаха насаждаш страхове ли?къде видя "безвластие"...Народа ни е тук...работи,бди...избира ка да живее и на кого да повери управлението на Държавата ни!"разправиите са"...политическите партии срещу ПП...страх ги е...основателно,и опити да хвърлите Народа ни в анархия...очакваме ви,ще има и ред...и хляб Братя!лъжат ви да запалите домовете си и да гласувате за...мафията дпс-гроб!

187

ББ

преди 2 години

До Агентза лъжец не ставаш...сине...по славунчо...гербавия,Рашков не е затварял никого...гроп...ни правеха КПП-та...всички го знаем,Паодкрепа г-н Петков...то и цецка щеше да спечели...и плащаха тогава...минумума ви е 48%...продължете да работите за просперитета на Народа ни...или ще ви уволним!!!

186

Анонимен

преди 2 години

До случаен минувач: не виждам нещо алогично, а вие? В тези времена е най- добре да живееш в чумаво.

185

Случаен минувач

преди 2 години

И в началото на 2022 настава пълна лудница. Неспособен парламент, разправии около избора на президент, безвластие. Е тогава ще стане страшно - цените ще хвръкнат, ще стане като Жан-Виденовата зима.

184

Случаен минувач

преди 2 години

Хайде и аз ще се опитам да позная какво ще се случи на 14 ноември, пък да видим дали ще бъда прав. Герб - 21%, чалгаджии - 20%, Дай България - 14%, БСП - 13%, ДПС - 10%, мошеници - 5%, Мая и Хаджигенов - 3,5%, Възраждане - 3,5%, патриоти - 3%. Мая не влиза в парламента. Пак не стигат гласове за правителство. Радев печели 41% срещу 37% на най-сериозния си противник. Още не го знаем кой е. Развръзката остава за 21 ноември. На 21ви Радев е победен, с малко - 48,5 на 51,5%. Оспорва изборите.

183

Агент

преди 2 години

До ББ, нали това казвам, Рашков затвори ромите със жандармерия по махалите, какви 50 лв?! Някой от международните наблюдатели и НПО-та оплака ли се?! Олигарсите извън България заедно с трансатлантическите компании искат да ликвидират местния бизнес, да го изземат за себе си и да заробят за жълти стотинки българските граждани. С Магнитски точно това правят и с цялата Радева постановка като последният си мисли, че може да финтира американците и да пусне руснаците за баланс. 6 г живее двойният.

182

ББ

преди 2 години

До Лелехаха ЦРУ...Марсианците...ЦРУ простичко щяха да осветлят боко като враг на САЩ...какъвто е...и се свърши неговата...оставиха ние да я свършим,ограбваха ни нагло дпс-гроп...Народа ни,глупости на отчаяни, отиващи си...срещу Народ не се върви!!!

181

ББ

преди 2 години

700 хилядната администрация...всички са от гроп...гласува масово за гроп...от там идва резултата им...последните матросовци,пазещи службите...уж...и замириса на промяна...та матросовците...да си съучастник в престъпления...не е гот!...видов ден е нейзбежен!!!

180

Анонимен

преди 2 години

Кирилчо е с фалшива диплома от Харвард. Оригиналната е напречна а не по дължина, която той размята. Класически измамник с крива уста.

179

Леле

преди 2 години

Стига толкова лъжци в политиката. Герб може да са мутри и калинки, но поне в лъжите не се оливат толкова. Тия са зомбита на цру.

178

Анонимен

преди 2 години

КП е продал 50% от фирма с оборот милиони за 50 хиляди. Какво значи това? Ами значи, че са били негови тези проценти само на хартия и че е подставено лице на каквото мяза.