114

Анонимен

преди 2 години

Жив и здрав гн Премиер! -:) От години не сме имали такъв министър председател!-:)) др Борисов бившето борче и мутра,който лично помня,защото съм от неговото поколение. Та точно същият ,си ни клати,както командваха тогава силово групировките СИК и ВИС-2 с "лъвчето"!-:(( Години по късно,виждам колко са спокойни нещата в България! Но хора като тази бивша мутра,продължават да живеят в него време! Държи се нагло и командорски и е жалко,че това се харесва на младите българи уви! Точно Те го подкрепят!

113

Анонимен

преди 2 години

Ами по учебник по казармените правила можете да заповядате на цените да се снишат и подредят в строя. Ако това не помигне, можете да кажете три пъти "Отче наш" или три пъти да изпеете Интернационала, според Религиозната ви принадлежност. Когато и това не помогне, можете да се допитате до вашия главнокомандващ да ви светне как се овладява криза. Май се сещам какво ще ви отговори.

112

Анонимен

преди 2 години

Шапка, обвинявайки за всичко и до край ГЕРБ! И без това друго не можеш...

111

Изнервен

преди 2 години

Хе-хе, , как ще я овладеете като това е световен проблем. Може да предложите компенсиращи мерки, а не овладявате цените на тока и горивата.

110

Анонимен

преди 2 години

Янев, децата да са добре, работата да им е лека, заплатите им да са по 10 хил лв. Народа не го мисли, ние ще ядем картофи ако имаме пари да си ги позволим.

109

Анонимен

преди 2 години

давай янефф, още 8 хартиени хвърчилца да ни пазят от цената на тока. че и тя в небесата се рее. заедно с цените на бензина, газта и т.н. онея от холандския лукойл почнаха ли да плащат данъци или си го карат като преди на загуба.

108

Анонимен

преди 2 години

за това си назначи дечурлига без конкурси с високи запалтки в енегийния сектор това келемище, за да дохариза каквото още има държавно и за да ни го забие четвъртит отзад. на бесикла черна барабар с дечурлигата. костаците му да се веят на улица козяк сто години.

107

Анонимен

преди 2 години

Триморецът веднага да нареди да се затвори АЕЦ Козлодуй ,оттам тече ток с руско гориво ,само американските централи трябва да останат както и зелената енергия - оттам идва чист и демократичен ток ,цената няма значение!

106

Анонимен

преди 2 години

Най бедната страна в европа си купи единствена машини за гласуване за 300 млн. Бойкикев и Галевица станаха мултимилионери от тази корупционна сделка.

105

Анонимен

преди 2 години

За разумните хора беше ясно, че комунистите ще окрадат държавата за пореден път. Бедните *** които гласуват за комунистите ***, Бойкикев, Галевица сега да теглят кредити да си купят храна, че да им дойде поне малко акъла.

104

пецата

преди 2 години

Кризата е световна и удря и по нас, правителството е насадно на пачи яйца а бойко е с милиарди заграбени за времето на неговите мандати, и ако бъде съден той и цялото му правителство и да им се отнемат имуществото и авоарите Бг ще забогатее и ще издрапа кризата, Бг беше оставена от бойко в абсолютно разнебитено състояние, тотално унищожена а ковид кризата и последвалата финансова криза допринася за още по трудното положение, единственото излизане от кризата - трябва да се вземат крайни мерки

103

Анонимен

преди 2 години

Модчето отраза всекакви коментари за Кирчо, а преди се пишеше гербераст.....това ако не е ирония.....хахахаха :)))

102

Анонимен

преди 2 години

Бре, не думай! Ам'чи нали вие бяхте добрите и кадърните?!

101

гавази

преди 2 години

Толкова са компетентни тия и ония двамцата, харвардските. За няма и 6 месеца поднесоха България на тепсия на банкстерите

100

тъй де

преди 2 години

До Анонимен 113 Копаещите криптовалута ток не плащат, крадат го

99

Хунта вън!

преди 2 години

янев, ти чак сега ли разбра че има криза с тока и горивата? Какъв министър председател си ти? От Марс ли падаш?

98

Анонимен

преди 2 години

са на власт обаче

97

Анонимен

преди 2 години

121 за съжаление си прав ЧЧЧ хакер ти пише който е съгласен с теб

96

Snorky

преди 2 години

Това смешно правителство съвсем изпусна края на всичко. Уж ще се борят с бедността, а инфлацията отиде в небето. Уж се борят срещу корупцията, а корупцията продължава с пълна сила. Уж вдигат изваждат пенсионерите от линията на бедността, а тока се вдига всеки ден. С две думи пълен смях са тия дреби хора.

95

Анонимен

преди 2 години

Докато цената на тока е такава, че си на далавера да копаеш криптовалути, ще е тъй.