154

Истината

преди 2 години

Сърдете се на бати ви Бока:)Граби и разпори Бълггария за 11г.,що народ ще избягааа,вай,хак ви е!

153

?????

преди 2 години

А какво чакахте до сега???????

152

Анонимен

преди 2 години

Мерките ви са безполезни, като самите вас. Проспахме повече от 10 години с тия шматки от ГЕРБ, БСП, ДПС, патриоти и тнт.То не бяха празни приказки за Белене, за 7 ми блок в АЕЦ Козлодуй, за енергийната ефективност и розови сънища за "Зелена сделка".

151

12345

преди 2 години

Мерките ще бъдат:Взимане от едни,даване на други!Никой не го е грижа,късно си го казват и нищо няма да се промени към по-добро!От пролетта до сега къде баха,спаха ли?Важното е,че те са си добре-уредиха се тях и семействата им,нищо друго не се направи за народа!О не,не-направиха нещо за народа-докараха го до мизерия иглад!!!!!!

150

Анонимен

преди 2 години

бедни гладни и премръзнали тази зима всички гарантирано от Радев

149

Belgieca

преди 2 години

Nqma spor,che sveta e vyv finansova,politicheska i dylboka kriza i dano da nqma voina.Tova e kapitalizmyt s pechatani pari dotuk se stiga.Tuk cenite syschto se vdignaxa 30 do 50%na vsichko no v BG se olivate prosto se olivate vdigate na mesta do 150% idiotska dyrjava ste i tova e.

148

Петко Кирилов

преди 2 години

Абе нали уреди дечурлигата на блага работа... защо ти е сега да работиш за народа? хайде, ако е до дни - ще изчакаме все пак...

147

e

преди 2 години

...т.е. до дни ще измислим такъв проблем, който да отклони вниманието на хората от високите цени на тока, храните, горивата и от служебната некадърност да се справят с епидемията и ваксинацията. НЕКАДЪРНИ СТЕ! ВМЕСТО ДА ВЪРШИТЕ РАБОТА ВСЕ ПРЕДИШНИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ. :(

146

Стоедин

преди 2 години

До УууууНяма да се намери такъв.

145

Анонимен

преди 2 години

Кука ми на пура.

144

Истукан

преди 2 години

И какви ще бъдат мерките? Шоково поскъпване на всичко.

143

1

преди 2 години

ГЕРБ нали ги няма вече,сега какъв е проблема?!

142

Ууууу

преди 2 години

"Мерките", които комунистите вземат са: празни приказки, обещания, лъжи и крадене. А управляващите "зелени чорапи" са точно това. Ако някой може да докаже, обратното, ще го изслушам.

141

Анонимен

преди 2 години

До сега мерки нямаше за 4 месеца ,всикки печелбари продава на колкото иска било горива или хляб ,и енергийната мафия потриват ръце ,ама то и в ЕС било така но разликата е че вземат огромни заплати и пенсии ,да не се оправдаме с ЕС

140

Ще, ще

преди 2 години

Съвсем по Путински, иначе всичко е цветя и рози.Празноглав зелен чорап.

139

До 90

преди 2 години

Дни ще обявят мерките ,ама следващият кабинет!

138

Анонимен

преди 2 години

Ще слагаме след дъжд качулка - проблемите с цените на тока са от месеци тези сега се сетили да вземат мерки. Можеше да ограничат износа на ток или да направят така, че да се задействат и други не работещи мощности, да изкарат целия ток от държавните централи на пазара без дългосрочни договори, които пълнят джобовете на разни тарикт търговци. Сега ще мислим няколко месеца, а до тогава големите консуматори може да са спрели и като освободят работниците си тогава ще видите кризата...

137

ББ

преди 2 години

До Куршум за министъра1здравомислещите българи няма да ви позволим да продължите така...да ни застрелвате...сайта длъжни сте да сезирате правоохранителните за заплаха живота на Здравният Министър на България..или сте съучастници!...това е недопустимо...минавате всякакви граници...Народа ни няма да ви го позволи...заплахи...разделения...насаждани от дпс-гроб мафията...мафията срещу България...добре дошли!!!капаните...грабежите...убийствата...минахте всякаква граница...България ще ви съди!!!

136

Анонимен

преди 2 години

Днес ходих да снимам звук и светлина в търново вечерта. Гардове на НСО ме спряха и казаха че нямам право да пускам дрон в района, защото Стефан Янев бил в района! Честит ден на РАЗединението и благодарете на политици за това.

135

Асан

преди 2 години

Хилядо евро минимална работна заплата :)))