261

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да вярвам! Който има очи да гледа! ЕДНА безпристрастна оценка и разбираш КОЙ РАБОТИ ЗА България и кой лежа СПА и накрая РАЗБУНИ ДЪРЖАВАТА И в момента СЪСИПВА икономиката! Едни обладани от мъст и жажда за власт СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА!

260

бай ти Христо цаката

преди 2 години

Боцо бегай на Витоша с твойте авери. . Да се плезгаш. Имало сняг.

259

Анонимен

преди 2 години

ред е военните да омажат държавата.генералски гамбит.

258

иво папазов

преди 2 години

да. а който гласува за герп,нали знаеш= рекет,заплахи...всички знаем схемата

257

Койчо

преди 2 години

Боко тиквата се смял като *** защото му е смешно докато каскета е на власт.После ще плаче на рамото на бай Ставри

256

Анонимен

преди 2 години

Кандидатирате се вие ...интересно ще е

255

пекапе с/у цвецве

преди 2 години

Борисов ако физическо-биологически не унищожи тоаи биологическо-физически продукт продуктът ще го изканибалства пред очите на Неукия Кържалийски ЖенскиПоловОрган, титулован от Бойко ***.

254

Анонимен

преди 2 години

Не е редно статия и снимка със Цветан Цветанов да се монтира в Днес.бг над статията и снимката на Бойко Борисов. Освен че е откраднал многоетажния асансьор от недостроента болница с какво може освен с кражби, измами и лъжи вършецкия герой да се яви пред Съда и Прокуратурата.

253

Анонимен

преди 2 години

ВЪОБЩЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО С ТОВА КАКВО ИСКАЛ ИЛИ НЕ ИСКАЛ БАНКЯНСКИЯТ ИНТРИГАНТ БУДА И ДА СЛУША ЛЪЖИТЕ И КЛЕВЕТИТЕ МУ. BUDDHA, GOODBYE FOREVER AND NEVER COME BACK !!!

252

Логика

преди 2 години

Излиза че ако не гласуваме за тебе не сме почтени.

251

Анонимен

преди 2 години

На тоя Радев му разказа играта!Айде Бойко ако си мъж,излезна президентската битка.Там ще се види на кой вярва и кой иска народа.Може пък на теб,а?

250

До 279

преди 2 години

Първо парите не са раздавани, а са отпуснати по напълно законна процедура. Всеки, който е запознат с обществените поръчки знае, че загубилите поръчката задължително оспорват пред съда загубата, бавна процедура, по време на която не се работи и парите по Европейските програми се губят, защото има определен срок, в който трябва се осъществи.Проектите продължават да се изпълняват, хората работя, а служебното правителство не им плаща.

249

До 277 и други

преди 2 години

Повече хора се интересуват от него, отколкото си мислиш!За да коментирате като ужилени явно сте много притеснени от подкрепата на ГЕРБ и Борисов! Защо се учудвате на хората им омръзна от цирка, безхаберието и бягството от отговорност на Радев, платените протестни партии и измамниците хардварчета!

248

Анонимен

преди 2 години

Ми като е вярно как да каже, че не е

247

Анонимен

преди 2 години

''Бойко Борисов: Излиза, че'' ............................. Бойко, ... трябваше да реагираш на обвиненията в корупция и по-специално на обвиненията в раздаване милиони без търг. Мълчанието по темата ще погребе Герб. Просто излез и кажи, че не е вярно, хората искат да ти вярват, но мълчанието е пагубно.

246

Голям смях

преди 2 години

На тоя на снимката само в този сайт и в най-герберския вестник "Труд" му обръщат внимание, щото Петьо Блъсков се е продал яко на герберите.А бе Боко, а бе т.и.к.в.о, още ли мислиш, че и магаре да издигнеш - магаре ще изберат.Къш!

245

Щщщ

преди 2 години

Досега от месийте добро не сме видяли, а от Славчо само глупости!

244

от село

преди 2 години

До бай *** Боко вече го няма ,но и Радев е пътник , мина времето на интелигентните в 45 и 46 НС.Цирка и шоуто беше безплатно ,но платено от нашия джоб. Българина може да е ,,***,, но помни ,преценява и не забравя г-н *** интелигентни......

243

анонимен

преди 2 години

Бате Бойко, днес всичко е адска гнъс и велика отврат. Да живее ГЕРБ !!!

242

мутромилиционер

преди 2 години

Не си почтен ако гласуваш за Герб!