21

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко посетил Пловдив кат...частно лице.Даже още не е започнала...кампанията,че да си пробутва нескопосаните си...умотворения.Четенето на негови споделени...мисли да се ползват за...смях и психическо...разтоварване. (безплатно...съобщение на ръководството на...психодиспансера в Карлуково)

20

Истукан

преди 2 години

Ало, днес сме национален празник, а не предизборен диспут между опоненти. Този е свикнал да ползва националните празници за политическа пропаганда.

19

Анонимен

преди 2 години

Този налудничав тип,като се появи някъде,само с вида си плаши децата,а ако проговори го мислят за канибал...добре,че все за се отървахме от този примитив...

18

Избирател

преди 2 години

Не, не излиза. Излиза, че който гласува за теб, мутро не е почтен, а е калинка или роднина на калинка. Иначе нормален човек няма как да гласува за теб.

17

Ало

преди 2 години

До Атанас ВелмазовКоя нация, бре? Ако утре уволнят администрацията му/ на хранилка на държавата/, Боко няма да вземе и 5 %. И ТИ НЕ СИ НАЦИЯТА!

16

Тероризъм Борисов

преди 2 години

Хора на Борисов се занимават с поръчкови убийства и терор срещу неудобни МВР да разпитат Румен Пашата, Юлиян Георгиев Перник или ген. Майор Васил Василев!

15

Искра

преди 2 години

Никога повече герб. Адио такива, сега ще ти се стъжни

14

Евала

преди 2 години

Айде стига дрънкахте , ***! Заради вас измират хората, заблудени от омразата ви! Сега и ще мръзнем и гладуваме заради зеления чорап, съветниците му , Божков и пр.протесъри, дето счупиха България! Черните чували ще са за заблудените от изчегъртвачите , но нека: *** народ, И.Т.Н....

13

Sunny

преди 2 години

Ще разбуташ едно чекмедже да си платиш тока, голяма работа

12

Българин

преди 2 години

Хора, искайте да ни дойде Кирил - Кирил е куул, правил е стъди по ем би ей в Харварт - престижен западен университет, знае езици, като ходи в Европа при Европейците няма да ни излага и ще си поръчва кафето на английски, като го видят с костюм слим фит и с харвартски акцент и веднага Европейците ще разберат че имат работа с културен и образовен човек, а не с пpocт българин като Борисов завършил пpocта българска комунистическа милиционерска школа за пожарникар.

11

някой си

преди 2 години

Само този съвършен политик и оратор ни липсваше днес. Пак го е завладяло безумието...

10

Анонимен

преди 2 години

Положениет в момента е резултат от 12 г. Кра дли во и не ка дърно управление на Т о лупа с пълното шкафче и калинките му. Така, че да ако гласуваш за к рад ли витие гербаджии си непочтен.

9

Тони

преди 2 години

Имате подкрепата на цяла България, господин Борисов ! Тази изборна победа ще бъде най-категорична !

8

Асан

преди 2 години

Тиквата с пачките нема пари за ток... Почнал е даже да вари боб и леща :)))

7

Хриси

преди 2 години

Пълна подкрепа за ГЕРБ и господин БОРИСОВ

6

Иванко

преди 2 години

Излиза, че ти вече не играеш и много ядове има да береш

5

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации, господин Борисов ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

4

БРАВО БАЦЕ

преди 2 години

Борисов най-после схвана - ГЕРБ Партииците са Корумпирани Крадци и Криминални Типове . За Радев гласуват Млади Хора без досиета в МВР за Кражби и Обири .

3

Асан

преди 2 години

Тока поскъпва с 300% - значи от 25ст. става на 1 лв. - Пак ли ментосва Тиквата :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Хората са с Бойко!