21

Анонимен

преди 2 години

а тоз вълк кой подкрепя? производителите на алкохол?

20

анонимен

преди 2 години

Овчиците тръгват накъдето ги подкара овчаря , а в случая са двама. Иначе главните чобани , които нареждат на овчарите на къде да водят стадото си седят в палатите до камините, пушат хавански пури и си пият 50 годишно уиски.

19

Анонимен

преди 2 години

Важното е да смачкаме и разформироваме герб. Всички следващи ще ги изметем лесно. Не трябва да допускаме отново цялата държавна администрация + милицията да принадлежат да една партия и каквито и гадости да излизат за тях, те да продължават да си се подкрепят на принципа " Ей, много крадат ония горе! Ама и за нас има!"

18

Анонимен

преди 2 години

Човекът е убасно прав. Периодът от Осана до Разпни го стана изключително къс в България. Само до преди година всички дружно се кълняха в Славиту, а сега всеки му се смее. Да не споменавам, че освен царя и Буци, то не бяха барековци, воленовци, марешковци, янияневци. Само броя дните, след които Кирил от народен герой и спасител, ще се превърне в поредния крадец и мошеник.

17

Анонимен

преди 2 години

Заблеяло ми агънце :)))

16

иванчо

преди 2 години

Поредният, "добронамерен", поръчков, дървен философ ......

15

Анонимен

преди 2 години

Какво е мнението на хората за ПП ще си проличи на изборите, ако отидат поне част от тези 60% които вече не гласуват значи има смисъл

14

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли да слушаме мнението по темата политика на всеки случаен, който мине през ТВ студио? Може просто да обикаляте по улицата с микрофона и директно да питате случайни минувачи. Същият ефект. И един няма да намерите, който да не оправя България всяка вечер на масата след втората ракия.

13

Анонимен

преди 2 години

ДБ го закъса ,а Мая направо изхвърча.

12

Мъдуран

преди 2 години

Тоя като фотограф явно снима само на Бокьо оная му работа . До там му стигат компетенциите.

11

Т.Шак

преди 2 години

След два месеца са изборите. Тогава ще видим кой е овца, кой вълк, кой е овчарско куче, кой лъжливо овчарче и кой е овчедушен фотограф.

10

Анонимен

преди 2 години

Ох, като започнат със заучените фрази, такива симпатяги, ми става смешно.

9

Т.Шак

преди 2 години

О, такива "злобни фотографи" виждам всеки ден - вечно мрънкащи, опростачаващи всичко около себе си, за да им подхожда на собствения натюрел. Критиката е хубаво нещо, когато е последвана от предложение за решение. Тоя обаче не предлага нищо. Само плюе като камила в менопауза. Предлагам да го игнорираме тоя и да го забравим бързо.

8

Анонимен

преди 2 години

Как пък този същият не поздрави българите с Независимостта, толкова изстрадана и заслужена, овце сме били, дали овце биха рискували живота си за Съединението например? Априлското въстание, боевете на Шипка, нито едно пленено знаме? За него важи клишето за преклонената главица

7

КНСБ

преди 2 години

Ами то и ние мислим така ! И няма нищо чудно в това - от далеч личи,че тия двамата яко се натискат да въртят народната " баница " и за да са доволни всички обещават наляво и надясно трохички за всички ха-ха-ха!Какво скудоумие -мислят си,че народът патки пасе ?! Е да,ама не !

6

Асан

преди 2 години

Да идва Божков от Дубай и да става премиер най богатия българин :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Трети ден пущам новините и почват с Петков , явно него ни го гласят за новия месия и спасител

4

зер

преди 2 години

мнението на който и да е не е факт. Така че фотографи, касиерки, политици и тн могат да си ланкат колкото си искат.

3

Анонимен

преди 2 години

Много философи, много професори, всеки плюе по българина в последните дни. Да ни управлява още Б.Б. че да сме добре. 12 години не ни ли стигнаха за да схванем колко изостанахме от останалите бивши соц страни? И още 19 преди това. Фотографът и той разбирач на човешки души станал, и удобните клишета за малкия и *** народ вмъква за да блесне, и овце. Ти от кой род си, от някой чужд ли че така плюеш?

2

:)

преди 2 години

Е щом и фотографи изказват категорично мнение за политически казуси... и това се поднася от медиите като компетентно мнение!!! Интересно дали вече в България има истински политици?