61

Реалист

преди 2 години

"Ние сме малък, но за сметка на това много просст народ". Напълно достатъчно да каже всичко.

60

Анонимен

преди 2 години

65 никого почтен човек не прави страхотен рейтинг за няколко месеца. Никога! Това е запазена марка на лицата, зад които стоят едни хора с мнооого пари и други намерения.

59

Анонимен

преди 2 години

До 65 "Казаха ви, в България има пари, ако НЕ СЕ КРАДЕ!!! ЗАПОМНЕТЕ го бе хора!" --- Това е популизъм от страна на Кирчо. Чул го е от хората и повтаря, за да се хареса. Иначе всички знаем, че в България ако се краде по-малко ще има пари. Не сме бедна държава, а окрадена. Но Кирчо с тоя популизъм не доказва, че той няма да краде :) Дори се вижда голяма наивност и неопитност при него, та ако и случайно пропусне да краде, ще го излъжат и пак крайния резултат ще е ограбване.

58

Анонимен

преди 2 години

ПОБЕДАТА е когато нямаш нужда да действаш с подкупи по 50 лева, да изкарваш ресторантьори, Стъки, политолози, социолози и всякакви ози, за да събереш жалките 15%. ПОБЕДАТА е когато хората сами те молят да застанеш на видно място и да покажеш, че в тази държава има надежада, как момчета и момичета могат да стигнат високо, единствено ако учат упорито, не се предават и продават, ако просто са добри и справедливи хора! Игрите са за некадърниците, с купени дипломи, те само така могат....

57

анонимен

преди 2 години

Овчиците тръгват накъдето ги подкара овчаря , а в случая са двама. Иначе главните чобани , които нареждат на овчарите на къде да водят стадото си седят в палатите до камините, пушат хавански пури и си пият 50 годишно уиски.

56

Анонимен

преди 2 години

Страхотен рейтинг имат тези двамата, за броени дни! Браво момчета! За вас се пише и по света...Бройте ме и мен! Слави не е имал такъв рейтинг през цялата си кариера, независимо, че чалгата и простотията беше главната цел заложена в опростачването на българина при управляващите. То всичките там се втурнаха да помагат на Боко да го върнат на бяло магаре...И хоп изненада! Хубаво нещо бяха тези еврофондове...Казаха ви, в България има пари, ако НЕ СЕ КРАДЕ!!! ЗАПОМНЕТЕ го бе хора!

55

Анонимен

преди 2 години

До 59 "Учил е в Харвард със стипендия" Ми значи тия, дето са му дали стипендията сега си отчитат, че е бил лоша инвестиция.

54

Анонимен

преди 2 години

В Харвард не дават стипендия на хора с чуждо гражданство. Само на такива с американско. Не става лъжата. Ако е с чужди пари, да каже коя корпорация или неправителствена организация го е финансирала и срещу какво? Нали не вярвате, че ви се дават половин милион долара заради крива усмивка. Има някаква огромна лъжа и измама в цялото нещо, лошото е че ще се разбере късно.

53

Щщщ

преди 2 години

О, Боже! Вие дето сте навън, ни натресохте на два пъти чалгаря. Сега пак ни натресете нов спасител!

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Ами не се замисляй, защото се излагаш!!!! Карай както до сега, по инерция....

51

Анонимен

преди 2 години

Бойко не ви ли дава почивен ден! Днес е ПРАЗНИК! Разпускайте....Утре пак ще си пишете, че вече с новите се объркахте срещу кого повече....Аз пък се усмихвам, защото е напълно безсмислено....Точно един скандал се потули от Гешев и хоп нов международен...Кристалина Георгиева и на Бойко танца със саби в ОАЕ хахаха. До 14.11. даже няма да чета глупостите по медиите и форумите. Нали всеки си има по една кой тиква, кой глава на раменете и да си мисли с нея и да си гласува за кавото си иска....

50

Анонимен

преди 2 години

Учил е в Харвард със стипендия, което говори много добре за него. Много са малко хората със стипендия в Харвард.

49

Анонимен

преди 2 години

57 тези, които слушате Галена сте живеещи предимно на вън. Вие слушате Слави с оправданието, че ви било мъчно за България. На нас ни се гради от тях. Така, че докато вие от вън се мислите за по-умни само защото работите извън България, ще имаме лошо отношение към вас. Ние не сме глу паци, само защото сме избрали България. Хайде, направете отново грешен избор и после пак ни обяснявате че сте се объркали, понеже обичате България.

48

Анонимен

преди 2 години

Щом вече и фотографите започнаха да дават ум за политиката, значи, нещата са станали много зле...

47

Анонимен

преди 2 години

Ха, сега се замислих, значи похарчил е милион, за да учи в Харвард, а сега, на 40+ години има спестени само милион. Ми той горкия не става бе! Едва е избил парите и е минал четиридесетте, а още не е на печалба! Тоя ли ще ни оправя сега?

46

Анонимен

преди 2 години

Е то един ни оправи за 800 дни, тоя ще ни оправи за 8 месеца. Извода? Много неоправени и мераклии за оправяне има в тая държава!

45

Анонимен

преди 2 години

49 сериозно ли вярваш в това? Кирил с чии пари е учил в Харвард? Само таксите струват 500 000$, а живота там? Още толкова. Сериозно ли нямат нищо общо с татенцата си? Може би и с парите им нямат нищо общо? Дали пък когато родителите ти са бъркали в кацата с медеца и ти си похапвал от него, не искаш и ти да бръкнеш, че да похапнат и дечицата ти?

44

проект радеФ

преди 2 години

подкрепян от същите овчици дето мятаха яйца - стадото на тримата овчари . добавете мая обшата и плажуващия ицко които ухажват петков , и получавате последователи .

43

Анонимен

преди 2 години

Абе от 30 години все промяна, та промяна. Не ни ли стига вече? Когато човек се опитва да се променя, не може да живее истински. Крайно време е да започнем да живеем нашия живот, а не да се "променяме". Така че ще кажа на проектчето: не, благодаря, не искам още от същото! 30 години промяна стигат! Даже са прекалено много!

42

Анонимен

преди 2 години

47 за какви канадски закони говориш? България кога стана канадска територия, че да важат канадските закони на нея? Да, в Канада може да заемаш длъжност с двойно гражданство, направено е заради Англия. За да може хора на кралицата да командват в Канада. Ние не сме подчинени на бабата в Англия, или според твоите проверки сме? Човек, който тъпче българската Конституция е човек, който тъпче българската държава. А факта, че се обяснявате с чужди закони, означава че го правите съзнателно.