107

моч

преди 2 години

ООН вероятно са изпаднали в шок , недоумявайки що за безвкусна шега е по време на антракта за разнообразие да им пробутеват типажи ала Ал Бънди в ролята на нелепи диктаторчета от средата на 80-те години на миналия век.

106

Анонимен

преди 2 години

Никой не го кани официално, но си е намерил силна задкулисна поддръжка от някои чужди посолства, от там му идва самочувствието.

105

Отговор

преди 2 години

До 1 Европейските държави не съществуват, за да хранят прииждащи от Азия мюсюлмани. Ти пък заминавай да живееш в мюсюлманските страни, защото се вижда, че си голям защитник на "онеправданите" агаряни.

104

1

преди 2 години

До Отговор,а твоя работа ли е да храниш "гладните"мюсюлмани.

103

Анонимен

преди 2 години

Днешните решения ще оформят живота на бъдещите поколения - Не може да бъде, това днес го научавам. Браво! Браво!

102

Анонимен

преди 2 години

До 113, 117 - Този тук го сравнявате с вашата "тиква", но пред него той е нищожно джудженце със зъл език. НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ този нито в ЕС, нито в съсдните ни страни, никой не го кани. Никой не обръща внимание на бръщолевенията му. И без да се сравнянва с никого е под земята, горкият дори си вярва, че някой го слуша.

101

Отговор

преди 2 години

До 1 Ти се научи първо да пишеш. А кой е гладен или сит... не е твоя работа.

100

Радевист

преди 2 години

Румен Радев е най-великият и най-умният президент, но тpoловетe на ГЕРБ са *** и не могат да го разберат това нещо!

99

Анонимен

преди 2 години

След затварянето на ТЕЦовете по настояване на Еврокомисият десетки хиляди в България ще останат без работа, а цената на тока ще скочи неколкократно. Цената на газта също бие рекорди и не може да бъде алтернатива на въглищата, а дори и цяла България да се покрие със соларни панели и вятърни перки, тока от тях ще бъде 7-10 пъти по скъп и при това няма да може да покрие нуждите на битовото потребление. И без това умрялото производство на България съвсем ще спре

98

Анонимен

преди 2 години

За да засили многообразието сред своите членове, Английската гастролираща опера (English Touring Opera) ще се уволни 14 от белите си музиканти.

97

Зашеметен!

преди 2 години

Какво прозрение, каква титианична мисъл на натовеца! "Днешните решения определят утрешния ден". Защеметяващо! О, велики Буда, прости ми, че не те познах!

96

Анонимен

преди 2 години

На герп т.Р.оЛ.ове.те смелоста им стига под всяка статия да изливат помия срещу Президента! Хей смешници дори и да се разцепете Изотзад Румен Радев пак ще е президент след като спечели изборите още на първи тур, но вашия лидер това го знае много добре и затова бяга от кандидатурата на гЕрп за президент като дявол от тамян!!!

95

Въпрос

преди 2 години

"... както и за борбата с антисемитизма, ислямофобията и езика на омразата." Само не разбрахме защо винаги се говори за антисемитизъм и ислямофобия, а никога не се споменава за еврейската неприязън към останалите хора, сиреч неевреите, както и за мюсюлманската към всички, които не са мюсюлмани? Това е подменяне на действителността. Това е антихристиянско изказване. Мюсюлманите идват със задни мисли да превземат Европа, биват хранени, а след това хулят европейците, а тоя говори за ислямофобия...

94

Стоян

преди 2 години

Тоя ,,оправи "България и сега е.тръгнАл да оправя света.Карикатура!Изобщо някой интересува ли се от неговите лозунги?

93

браво

преди 2 години

113- 1 правилно сравнява Радев с тиква.

92

Гроби Таласомо

преди 2 години

Радев, Копринков и Узунов в Афганистан, а ти ще им оказваш въздушна подкрепа със самолета;)))

91

1

преди 2 години

До sofeto, израсналия в с.банкя,и завършил милиционерското в "Симеоново",за неговите лозунги,знаеш ли нещо.

90

Анонимен

преди 2 години

Боже, а аз мислех че тия общи приказки са типични само за конкурсите за красота.

89

1

преди 2 години

До Реалист,на нас ни стига да е 100 класи над тиквата,останалите личности са за тебе.

88

Анонимен

преди 2 години

До 108. Ами Йоло Денев, например, той е съгласен :)