127

1

преди 2 години

До Вижте го този ***,малко по-добра е от физиономията, на тиквата,който е без никакъв умствен багаж, с една дума празна кратуна,като кратунките на онова момче,което е преплувало Дунав по турско.

126

Стиска зъби

преди 2 години

да оцелее докато пуснат милиярдите от Европа после се връща в БКП.

125

Анонимен

преди 2 години

Българинът си сака ГРОБ, ГРОБ и пак ГЕРп. Фактите го показват!

124

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

123

Вижте го този катил

преди 2 години

Физиономията муговори достатъчно за умствения му багаж !

122

Анонимен

преди 2 години

Ако ООН се реформира и 10 милиона жители да носят един глас при гласуванията, ние ще сме безгласна буква.

121

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите яко плащат на разни агенции да помпят рейтинга на Радев и на различни сайтове и телевизии да повтарят безизразните му изказвания. Инфлацията скача и тя!!!

120

you

преди 2 години

Със такива бездарници на власт бъдещите поколения ще си идват само на коледа в тази бедна държава,за да видят изнемощелите си родители живи и здрави ли са.Скъпотия,бедност,корупция,алчност,мръсотия,завист,болни хора и т.н. това е положението в БГ.Защо господа управляващи в ЛИДЛ Германия е три пъти по евтино от същия магазин в БГ?Защо в търговските вериги за техника надценката е над 50%?Защото ВИЕ го позволявате и с това мачкате всички БГ граждани.Ама вие все пак си вземайте 5-10000лв!!!!

119

До 58

преди 2 години

ОТ 65% одобрение падна на 46%! Удобно си го пропуснал!

118

На живо

преди 2 години

Баце е на живо във фейса. Пак се кара нещо. Хахахахха

117

Корупция Радев

преди 2 години

До МНЕНИЕВиждам как я е отстранил - ревизионният акт на Румен Спецов е вече публикувани от него се вижда, че той е подписал акта, който доказва, че е ощетил държавата с 1,5 млн лв укрити ДДС данъци.Почтеният Асен Василев го Кри два месеца и когато изтече законивия срок изпрати официални писмо с ревизионния акт.Толкова за вашата борба с корупцията!

116

Анонимен

преди 2 години

За кои решеният говориш? Всички служебни министри са избирани силно да ти се подчиняват и силно да мразят ГЕРБ и ББ.

115

Анонимен

преди 2 години

Радев, Радев...кой ти вярва? Нали всеки ден имаше рапорти при Херо Мустафа за да ти гласуват доверие!

114

Анонимен

преди 2 години

Вие сте пътници! Ще останете в историята като срам и позор за Българи!!!

113

МНЕНИЕ

преди 2 години

Радев направи невъзможното - отстрани Корупцията ГЕРБ от Властта .Огромно Удоволствие ми доставят виковете и цвърченето на удавените мишки на Борисов - те крещят с пълна сила колко добре са живяли по времето на Борисов и сега са зле - не могат да ограбват законно Народа .Единствената критика на ЕС , САЩ и Русия към Радев е СЪДА - хората питат защо Борисов , Гешев и Пеевски не са в Затвора и с отнети Пари от Кражби на Едро .

112

Корупция Радев

преди 2 години

За изминалите пет години Радев направи България изцяло зависима от Русия. Сега се вижда и икономическото измерение на тази зависимост - високи цени, висока инфлация, ниски заплати, 65% спад на чуждите инвестиции, масова корупция в парламента, където създадената от Радев партия Ибн.И се опита да подкупи депутати от ИТН със сумата от 500 000 лв!

111

Анонимен

преди 2 години

Радев, оставка! Радев, оставка! Радев, оставка!

110

БРАВО!

преди 2 години

А във видео-обръщението си Радев пак ли е предложил да се отменят санкциите срещу Русия? Тоя човек няма умора.

109

Анонимен

преди 2 години

Дали, някой в ООН, ще прочете пространното изложение, на руския човек Радев?

108

Анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен да приемаме 70 бежанци, освен това ООН е доказано пералня за пари и не върши абсолютно нищо, но явно такива организации са много апетитни за изява на нишоправеца.