29

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

28

Все Витанов

преди 2 години

ви е в устата. Витанов го питат за мнението му от Wall Street Journal. Признават го за специалист от световна класа - нито е министър, нито е от голяма международна организация. Вас кой за какво ви признава. Женицана Цветислава сънува мокри сънища за оргазмите на Витанов. Като се сетим за Фройд, иска и се нещо. Ама няма да я огрее. Ще си останете с писанията по форумите и мокрите сънища. Прав е Витанов. Нищо не става от вас. Ще се пръснете от яд.

27

Анонимен

преди 2 години

При 10000 нови ваксани е нормално 2-3000 от тях да се разболеят.все пак ваксаните сеят зараза

26

Анонимен

преди 2 години

До 18 Мона - Кой ти каза, че не се правят аутопсии. Наскоро четох интервю с един руски медик, той каза: "Руският закон ни задължава да правим аутопсия на всеки починал от заразна болест. В САЩ, Германия, Англия, Китай - навсякъде се правят аутопсии, за да видят какви са пораженията от болестта бърху органите; Предполагам, че и в България е така - аутопсията е задължителна. Така че говориш само лъжи. Сори, Майкъл

25

ТестКит

преди 2 години

10 071 ваксинирани за последното денонощие, БРАВО!!

24

Не!

преди 2 години

Честит празник, Българи. Бъдете здрави. ПП. няма да се ваксинираме :)

23

Мона

преди 2 години

немците отдавна са чистички и умитички, но грипа не ги е подминавал. защо си мислиш, че всички ви спазват безумните мерки? въпрос на личен избор е да се подчиниш на абсурда или да си правиш каквото си правил и преди. чакаме истинската пандемия, при която вакснатите ще пътуват към луната като мухи. затова ги вакснаха, не за тяхно здраве. и скоро идва версия епсилон - последна и фатална за всеки с компрометирана и модифицирана имунна система

22

Е, па...

преди 2 години

4935 съвсем не е почти 5000,а си е точно 4935.По други групи заболявания кога ще ни кажете колко човека има хоспитализирани в България? Например, много ме интересува да знам към вчерашния ден колко се лекуват в болница със заболявания на сърдечно-съдовата система и колко с онкологични. Ей така, за сравнение само. Хубаво е да се отчете фактът, че за приетите в болницата с ковид след 15 септември, касата вече плаща по-висока цена на клиничната пътека

21

В.Узунов

преди 2 години

Учениците са виновни и пенсионерите. Аз ако имах дете и да нямаше пандемия никво училище. Купувам му диплома за 8ми. И после таксиджия или да ходи за дърва. Сега да се плюнчат по училищата и да ви носят зарази ,а и старците къде се изпускат по автобусите.

20

Анонимен

преди 2 години

След три до пет седмици следва затваряне. Ще е горе-долу като миналата година. Захладнява и някои ще се топлят яко на огън от сухи съчки. Нищо ново не сме научили и нищо старо не сме забравили.

19

ад 18 Мона

преди 2 години

Грипа е много ниско вирулентен, затова при носене на маски, миене на ръце по екцесивно и спазване на минимална дистанция, изчезна почти като патология. Ниско заразните щамове на грипа, изчезнаха, а три щама останаха в историята, института Робърт Кох много се гордее с този факт.

18

Анонимен

преди 2 години

така е, щото у софето е пълно с плоскоземни антиваксъри, вегани-нон-бинари- градски хентелегенти .ний на село сме в зелено

17

Анонимен

преди 2 години

Малко се пазят Софиянци и много се прегръщат

16

Мона

преди 2 години

къде изчезна грипа? колко от починалите са били аутопсирани да се докаже причината за смъртта? ако им вкарват 3-4 силни антибиотика, като нищо ще предадат богу дух несвикналите с подобни отрови. за коя друга болест натрупването е с години? те и до 200 000 "жертви" могат да го докарат, ако ни държат в тази антиутопия 15 години. има и друго представяне на ситуацията. в европа за 1 пълна година 1 на 800 живи е починал с ковид 1984. 7 останали са починали с обичайните заподозрени - старост, рак...

15

Анонимен

преди 2 години

А бе ***, на двоен надник ли си днес на националния празник? Аре аз го правя по убеждение без заплащане, ама ти си жалък слуга.

14

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Антиваксърите започнаха рано сутрин глуnости, глуnости.Цепат ли ви kpatyните сутрин? Май лющите евтина парцуца, че парите малко!

13

Анонимен

преди 2 години

Показателите ни през първата вълна бяха в десетки пъти по - добри от тези на цяла Европа.После постепенно се помангърчихме и резултатът е повече от видим, всеки ден едно село или жилищен блок си отива от този свят

12

Анонимен

преди 2 години

България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт.

11

Анонимен

преди 2 години

Българите сами се убиват, от просттотия, не нужно някой да им помага.

10

Анонимен

преди 2 години

Снимката е покъртителна. Подобна на тази на цигарите ми. Стреснах се. Отивам на ваксиниране, ако не ми мине котка път! Фашисти!