129

Анонимен

преди 2 години

Е от 10000 ваксинирани е нормално поне 2000 да са болни та защо такива статии пускате? Явно сме достигнали стадния имунитет.

128

Кал-Ел

преди 2 години

Не обръщайте внимание на платените пропагандатори. Всички градове в България са под купол от графен, моргелони, приони, токсини, алуминий, клетки от разлагащи се животински трупове (антракс), с любезното съдействие на СЗО, и пак нищо не могат да ни направят, освен, че хората са уморени и спят повече. Големите пари тръшнати в лабораториите в Китай не спасяват бостанските плашила Гейтс и компания. НЕ ПИЙТЕ ВОДА ОТ ЧЕШМАТА, ДЕТОКСИКИРАЙТЕ се и им набийте ковида отзад.

127

Ледът се пука

преди 2 години

Господа съдебни заседатели.Вчера в интензивното на Исперих е имало 5 човека от които една жена е починала- двойно набодена, трима са в тежко състояние -също двойно ваксинирани, и един който не е ваксиниран.

126

Анонимен

преди 2 години

До 121 Що бе, Кал-Ел, само твоите тъпизми ли трябва да четем? Явно си безработен ***, голяма активност регистрираш по жълтите сайтове.

125

До 142

преди 2 години

По-голямата част от населението е необразовано. Моята среда също е от образовани хора и също повечето са ваксинирани. Ама я *** на строежа да обясниш и да видиш какво става :) Единственият минус на ситуацията е, че ще загубим доста евтина работна ръка, което ще доведе до увеличение на цената за същата

124

Анонимен

преди 2 години

Откъде ги намират неваксинираните?! Около мен всички са ваксинирани. Става дума за София и образовани българи.

123

Анонимен

преди 2 години

Добре е да съобщават по-подробно за новозаразените, починалите, хората в болница и в интензивното. Примерно вчера има 2192 нови случая, от които 2120 да неваксинирани 70 са частично ваксинирани и 2 са напълно ваксинирани

122

Анонимен

преди 2 години

До 138 Естествено, защото това не е ваксина.

121

Леша

преди 2 години

До Таня Ами не, нищо не е ясно. Не ми пука за теб и къде си се инжектирала, това беше ирония. Доволна?

120

Анонимен

преди 2 години

И отново няма нито един ваксиниран сред починалите вчера.

119

Бате Сечко

преди 2 години

До 131 Анонимен Има само един проблем: Статистиката на заразените,, ваксинирани" от UK и Израел.... ( В Европа упорито я манипулират)... Аз ше си чакам ВиросО да ме посети, а който иска-нека се,,боц не"..!!!

118

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ Стрелбище носели болния с одеяло!Абе,***,а с кво да го носят?С ракета,совалка,телепатия,кран?Като не става с носилка става с одеяло,стол каквото има важното е да се пренесе до линейка.Аман вече от т.ъпунгере.Ти защо не отиде да помагаш да видиш как се носи болен.Важното е че са дошли да му помогнат а не с кво го носят.Г.лупак!

117

Таня

преди 2 години

На входа на морската градина във Варна. Т.е. почти в парка. Състава на ваксините е повече от ясен. Доволен ?

116

Леша

преди 2 години

До Таня Ти си образован и интелигентен човек и затова си наби препарати с неясен състав в тялото? Къде се инжектира, в дюнерджийница или в парка?

115

Таня

преди 2 години

Разбира се, че съм ваксинирана. Аз съм интелигентен и образован човек със скъпоплатена професия. В нашите среди 90%+ сме ваксинирани.

114

Анонимен

преди 2 години

Интересно е как заклъглят 4935 на 5000 - разбирам ако болните в болниците да бяха 4990 и да напишат че са станали близо 5000

113

Анонимен

преди 2 години

Тук някой пише, че в Израел вече лекуват с лекарство. Да, така е. И в САЩ много скоро ще започнат да прилагат лекарство. Само че, лекарството лекува, а ваксината ПРЕДОТВРАТЯВА. Има огромна разлика. Едното няма връзка с другото. За много болести има сравнително добро лечение, но ваксинациите продължават да се прилагат. Причините са не само здравни, но и икономически.

112

до ваксиниран

преди 2 години

Искаш ли и ти плюсове ?

111

Леша

преди 2 години

До 127 Скоро ще разберем кое общество ще оцелее.

110

Леша

преди 2 години

До Таня Поне ще се разложат. За инжектираните не е сигурно. Все още не се знае какви коктейли ви ръчкат в тялото. Да не се консервирате навеки и да откриете вечния жиивот? Ти инжектирана ли си? Гледам, че от вчера злобееш. Я си поокажи сертификатчето или си поредния платен тролейбус?