56

Анонимен

преди 2 години

Те щото ако разбира, тия манипулирани статистики, много ще му кажат

55

Анонимен

преди 2 години

Народът е невеж и неук. Не разбира от статистики, не знае английски, не може да чете данни и да вади изводи. И да измрат, каква е загубата за човечеството? Никаква!

54

Анонимен

преди 2 години

Алтернатива не искам!Оставете хората да живеят спокойно!Ако е писано да се удава няма да се обеся и обратно.Никой роден вече не е живял вечно.Стига сте спекулирали с единиците млади хора,които умират,не тръгнете,че те са непременно неваксинирани.То бяха липса на чували,ледени пързалки щяха да служат за съхранение на трупове ...стига бре Ковид....иоти! Узаптете се! Срам и спирка нямате да плашите от всяка медия и новинарска емисия хората! И вие разумни хора не ги слушайте и четете!

53

Анонимен

преди 2 години

Унищожаването на втасалите ваксини също е свързано с разходи - не са стограмки изветряла водка, че просто да ги хвърлиш на сметището. Ако попаднат в почвата, кой знае какви поразии ще направят.

52

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащото ваксините никой не им знае годността и много ги е страх да не дадат фира,да се похабят.Язък за ембрионите,язък за другите " цени" съставки няма да могат да влязат в употреба.

51

Мира

преди 2 години

Преди време друга такава уче'на с титла се произнесе ,че ваксините ще действат на щам Делта.Отново преди Европейските водещи научни центрове,преди фирмите производители на всяка една ваксина ние всичко знаем!Ние сме държава с много пророци,но хайде престанете,че ви се смеят от сърце.Нежеланието да се ваксинират хората е точно предизвикано от тези изявления " ни в клин, ни в ръкав" ,които карат хората да гледат с недоверие на препаратите.Пиша препаратите, защото е доста смело да се наричат ваксин

50

Мира

преди 2 години

Ходи да се ваксинират,че да не се свършат специалистите по щамовете!Какво шъ прайме после?Няма кой да прави връзка между броя хранения и броя игли .Кой правилно ще определи колко да са ако те няма тебе!Те в Европата още не бяха решили да има ли и как ще се отрази на здравето трета игла тя готова с отговора!Я ходи да преподаваш медицина в някой Европейски медицински университет.Пътувай с вятъра и отивай да лекуваш в чужбинНий всичко знаем преди Европейците.

49

Анонимен

преди 2 години

Тия дни ще си поръчвам протокола на FLCCC, а тоя може да ме цуне на онова място.

48

дд

преди 2 години

Има алтернатива и това е доброволното заразяване.

47

Любомир Иванов

преди 2 години

Производителите на лекарства искат да сме здрави точно толкова, колкото производителите на оръжия искат да има мир !!! Спрете да блеете! Овци такива!

46

до солар пауър

преди 2 години

на били отдавна му е през малкия крив телескоп и за майкрософтя и за популацията. той е само един никаквец с тиранти спуснат от задкулисието да го играе предприемач. майка му и баща му са големи клечки в ЦРУ. а ЦРУ от 35 години има достъп до всичката информация в голяма част от компотрите на целия свят. лицензчетата са им бонус. сега има ейжър и жънат данни за цялата популация от училище (тиймс, офис, етц) до като не паднеп по сошъл скора нужен за оцеляване. сертификатчето е стъпка в тази насока. който не може да си позволи новите ваксинки като изтече сертификатчето ще се бъгва и умирга.

45

Анонимен

преди 2 години

А нещо някой да каже как се живее здравословно, как да се калява здравето с години? Или е по-добре и по-лесно: консумирайте каквото дават в рекламите, теглете кредити, вземайте на лизинг всички удобства, пък като дойде болест - клиничните пътеки и фармата са насреща.

44

Aнонимен

преди 2 години

Ако журналистите са това, настоящи или бъдещи с диплома, тежко ни.

43

Solar Power

преди 2 години

До Били Спасителят: И защо Били бой би искал да намали популацията :) Личи си,че си поредната бедна мишка която не знае как работи капитализма :)Повече хора, по дълго живеещи = повече клиенти които ще си купуват през 3 години новия Windows на Били :) Да не съм луд да си трепя клиентите. Ххахахах това може да го роди само т ъ п бугарин :)

42

до 39

преди 2 години

то нивото тук е такова. Явно за да са по близко до 80-те % четатели,а са завършили в новия век "вишу" по нови стандарти ;)

41

38 до 45

преди 2 години

Не схванх, защо се обръщате към мен.Не твърдя че съм единствения осъзнал една проста истина.Само споделих, че живея живота си, както намеря за добре, а не според инструкциите на други "експерти".

40

До до до 11

преди 2 години

много хубаво го каза: "установени с положителен тест", а останалите, дето представляват една допълваща част до ония всички? Щото ако трябва да сме точни относно всичкността на всичките ни, де факто не знаем колко точно сме като брой в момента. Даже и след резултати от настоящето преброяване пак ще има разни утечки, докато не се фиксира някакво число, което ще се приеме за представително.

39

Адам Опел

преди 2 години

Г-н журналист,Много правописни грешки имате!!!

38

До 42 от 38

преди 2 години

едва ли си единственият който е осъзнал, че сме за малко на тая земя, а и тя не е безкрайно спокойна и твърда. Всички си имаме една смърт, дето си ни чака там-някъде и някога си, и след раждането може би и е единственото сигурно нещо, което ни е дадено да имаме. Поне това важи за ония от нас дето са с пъп, за другите - не знам. Колкото до останалото от живота ни, най-вече мераци и лакърдии, на база теоретична възможност. В допълнение към неяснотата, останалото си е личен избор всекиму...

37

до до 11

преди 2 години

относно посочените процентиУстановени с положителен тест до момента 484 546 - около 7% от населениетоПочинали до момента 20 166 -малко над 4 % от положителните.Те така.