19

До 2

преди 2 години

По ще повярвам ако ми кажат че България е станала световен шампион по футбол даже без да съм го видял,от колкото че Ковид е убил 9 годишно дете!!

18

Анонимен

преди 2 години

Ми тук нападат докторите с картешници )много са уплашени

17

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах - след като 97 % от населението е ваксинирано какви са тия нови случаи? Статията е абсолютна измама.

16

Анонимен

преди 2 години

аз вервам са на фейсбук и зеления чорап - сичку друго е измама

15

Анонимен

преди 2 години

наи важното е не...г...ри бежанци да разтегнат дупките на сорос гарванският нос и тлъстогъзото меркелсунче от полша и ще издадът тайната за вируса кой го е създал и пуснал и за отровните вакси

14

Синдьо Хафстралийски

преди 2 години

Това са фейк нюз, вервайте само на блогърите в Тик-Ток.

13

пак се почва

преди 2 години

идва зимата и пак се почва с пропагандата от министерството на лъжите(сатанинските медии). Не давали на хората да работят, искали поне 1 доза, но видиш ли 97% имали 1 доза. Тия 3%, които остават излиза, че са само строителни работници. Абе я си ...., Цяли лято наслагват страх - в Гърция и Турция ги биели, затваряли острови и тем подобни лъжи. На Миконос 1 ден след "страшното затваряне" ми пратиха клип как се играе сиртаки по масите на заведенията. Не разбрахте ли - няма да си слагаме отровите!

12

Анонимен

преди 2 години

коУега антиваксар наръсили са те с вирус от самоуетите с вирос, ама ти са не бой - трябват само око от петел, жабешки език, краче от младо зайче и земни червеи, всичко това го объркваш с миксера и го слагаш на 150 градуса у фурната за 20 минути, вадиш, изливаш малко зелев сок и полученото пиеш всяка вечер след като луната са покажи, на петия ден ще си кукуряк

11

до номер 4

преди 2 години

За какво да се лекувате - стойте си в къщи на чайче и парацетамолче и то ще ви мине от само себе си - никакви линейки и болници - там ще ви чипират и уморят. Пак казвам стойте си у дома и ще ви мине и се пазете от лоши очи както каза колегата по-долу.

10

Анонимен

преди 2 години

плебса си мисли че всичко се решава с хвърляне на камъни. първобитно...

9

Анонимен

преди 2 години

Фаши интернешанъл! Време е за отпор!

8

ТОва не го бях чувал

преди 2 години

Четиристотин и еди си колко рабтника се заразили на работното си място ! Във България се заразяват само във ресторанти и дискотеки ! А тези във Мелбърн да знаят ,че полицията ще ги бие докато не почнат да я бият те !

7

Овцевъдство

преди 2 години

Половината здравни министри в европейските държави си подадоха оставките, когато разбраха за какво става дума, обаче тук промитите *** мозъци продължават да блеят из нетя.

6

някой

преди 2 години

И кво - 97% ваксинирани и пак строги мерки?

5

Антиваксър IQ 58

преди 2 години

До Анонимен 4 Отиваш при някоя баба да ти лее куршум. Вируси не съществуват, всичко идва от лошите очи. Урочасани сте.

4

Анонимен

преди 2 години

Здравейте аз съм антиваксър и никога няма да си сложа тая отрова но от вчера с жена ми имаме суха кашлица температура и дишамв трудно. Не вярвам на лекарите измамници и на други ковид фашисти. Има ли някъде център за антиваксъри или нещо такова където да ни помогнат да се излекуваме?

3

Не!

преди 2 години

Дано се преборят, това, което се случва там е чудовищно :(

2

Явор

преди 2 години

Някой да им каже, че у нас коронавирусът вече е убил 9-годишно дете. нищо няма да има, ако ни унищожи.

1

Анонимен

преди 2 години

За тоя протест ли става дума, на който са били заптиетата като тъпани?