133

Анонимен

преди 2 години

"обаче доста народ си замина" Български народ си заминва и без Ковид. И преди пандемията бяхме една от най-бързо намаляващите нации в света, с лошо здравеопазване и висока смъртност.

132

Анонимен

преди 2 години

141, ти може да си го изкарал като настинка, обаче доста народ си замина, та явно не при всички протича еднакво.

131

Мъж на 40

преди 2 години

Стига с тия ваксинации бе. Ковида го изкарах като настинка без да съм ваксиниран. Само първия ден ми беше отпаднало и не можех да работя. Следващите дни си работих. Още на втория ден вече нямах температура и се чувствах по-добре. Вкъщи с чайчета и витамини и след седмица отшумява. Стига сте плашили хорат да се бодат с ваксини.

130

Анонимен

преди 2 години

До Задължителен А ти откъде мислиш, че анти-ковид-ваксърите взимат аргументите си - да не би да са техни размишления? Световноизвестни микробиолози, вирусолози, имунолози, вирусолози и много други учени и стотоци лекари и медицински сестри са против ваксинацията, против много от мерките и хората тук искат да вземат информирано решение - т.е. да се запознаят с всички гледни точки. А не да прочетат в dnes.bg, че ваксината е безопасна и дете умряло от ковид и да идат да се ваксинират.

129

АНОНИМЕН

преди 2 години

В небезизвестната творба на Дъглас Адамс "Пътеводител на галактическият стопаджия", на компютъра "Дълбока мисъл", са му необходими 7,5 милиона години да разсъждава върху Живота, Вселената и Всичко останало, за да достигне до Абсолютния отговор "42".Допускам, че "алгоритмите" в главата на проф. Витанов, го тикат към същия отговор!

128

Анонимен

преди 2 години

"Така че сега се взима предвид числото на регистрираните, които са 2/3 от реалните случаи, умножавате го по 4, за да получите представа колко души се срещат с вируса реално за деня"---------------------Я, по 4, умножи го по 10 за да си заработиш надника за деня, жалък клоун. Така ли изчислявате болниет всеки ден ааххаха божееее....

127

Анонимен

преди 2 години

"тези хора, които вече са преболедували и загубили имунитет" .. и кои са тези хора? Точно честата среща с вируса прави "загубата" на имунитет невъзможна.

126

Клоунски Свят

преди 2 години

Козелянов-вмирисанов-пияндановНАЛИ ВИНАГИ трябва да УМНОЖАВАМЕ засечените с ТЕСТОВЕ ПО 4 , 18 МЕСЕЦА КВИЧИШ ТОВА ПО ВСИТЕ ВИДОВЕ МЕДИИ.Какво стана сега ? 1,2 със 2 игли, 2 МИЛ със ТВОЯТА МАНТРА за по 4 - 3,2, ама 3,2 НЕ ВИ ИЗНАСЯ НАЛИ , да не говорим че и едно игличните които са още 1,2 също могат да се броят, хайде да ги броим наполовина - 0,6 млн - тоест 3.8 млн - ми това ти е 55% и отгоре от населението- тоест *** имунитет гоним....АМА НЕ ВИ ИЗНАСЯ

125

Задължителен

преди 2 години

Не знам защо хората вместо да учат медицина, микробиология, фармация не влезнат тук да прочетат коментарите, а четат някакви си учебници. И всички, които се занимават с клинични проучвания - коментиращите тук са много по-компетентни от вас. Нивото е много високо и мен ме е срам да пиша тук. Плюс това са и всестранно развити - разбират и от тегнологии (5G), авиация (кемтрейлс). Българите наистина сме най-образованата нация на света, а мисля и във вселената!

124

Анонимен

преди 2 години

Ако този всеки ден ще ни пили мозъците, по - добре да върнат годжибери.

123

математика Витанов

преди 2 години

Изчислих че 1 неваксиниран заразява 57 ваксинирани. Те от своя страна заразяват друг един неваксиниран, а той съответно заразява нови 57 ваксинирани. И така нататък до деветдесет и петата вълна.

122

математика Витанов

преди 2 години

Гледам на кокълчета и на животинска карантия. Виждам в миналото и предсказвам бъдещето, може и по телевизора и по радиото. Цената ми е народна.

121

Анонимен

преди 2 години

Гад ..тия върви ги разправяй в Афганистан

120

Анонимен

преди 2 години

"""Ваксина толкова добра, че трябва да се налага с репресии, срещу вирус толкова смъртоносен, че трябват пет теста да разбереш че го имаш...Първата ваксина в историята на ваксините, след която ваксинираните трябва да бъдат опазвани от неваксинираните..."""

119

до д-р Куин

преди 2 години

Щом отделят, значи произвеждат.Щом произвеждат значи са опасни.Извод ваксинираните също са опасни.

118

до 124

преди 2 години

Което е само в потвърждение на тезата, че ковид засяга само хора с предишна патология.Не виждам да се е увеличил броя на починалите млади и здрави хора, заразили се със страшната чума на новото хилядолетие

117

Анонимен

преди 2 години

До преди вълната на неваксинираните, 85,75% от починалите от Ковид-19 бяха на възраст над 60 години,, и 58,5% над 70 години и средната възраст на починалите беше 71 години, а засега при тази вълна средната възраст на починалите е 67 години.

116

До Чоко

преди 2 години

Такъв като теб, отдавна е променен на генетично ниво.

115

Витано простата зове

преди 2 години

Пикове и пикови дни трябва да си пиеш Простамола

114

Чоко

преди 2 години

Освен това не виждам никакъв смисъл да се ваксинираш при положение, че пак ще го изкараш. Ама щяло да го изкараш леко. Та то 90% от хората го карат като лек грип.Вкарвайки в организма си нещо , което не знаеш какво е , ставаш потенциално опасен и след да речем 5 години можеш да получиш промени на генетично ниво. Виждате кога удари Чернобил, не веднага а след определен период от време.