73

Анонимен

преди 2 години

До пълен абсурд Абе кви слабомозъчни сте вие, бе. Не сте ли чували за алгоритми. Лекари ли искате да ви ги изчисляват. Естествено, че добрите математици правят математическите модели след като входират числата. И не бъркайте вестоносците с лошата вест. те ви предупреждават за ваше добро. Който разбрал, разбрал.

72

Какво излиза

преди 2 години

Значи според този преболедувалите задължително губят имунитет, а ваксинираните ги наричаме имунизирани, нищо че се налага да си пердашат допълнителни дози, ама ги броим за имунизирани форевър. И нищо, че и ваксинираните се заразяват и могат да разпространяват вируса, въпреки това ни се казва да се ваксинираме, за да запазим близките си и околните.

71

Анонимен

преди 2 години

74 но и ваксинирани го карат отново, че даже влизат в болница. Целта на имунитета е да ти помогне да го изкараш по-леко, когато хванеш гадината отново. Никоя ваксина не пази от разболяване, пази само от това да не е фатално. А кой умира най-много от ковид? Лицата над 60 г. Т.е. зора трябва да е те да се ваксинират. Но никой не прави кампания за тази възраст. Правят я за деца и младежи? Защо? Неадекватното поведение на здравните власти води до отказ от ваксиниране.

70

Анонимен

преди 2 години

Витанов е безупречен, ама кой да чува... Комунистите у нас бойкотират ваксинационната кампания с всевъзможни методи на дезинформация и разколебаване на българските граждани с всякакви глупости и фантасмагории.

69

Анонимен

преди 2 години

В България винаги е имало много про-сти хора и особено такива които трудно вдяват математиката такач енезнам каква обяснява професора на НЕГРАМОТНИТЕ антипаксъри

68

Анонимен

преди 2 години

извинете, дали евентуално няма да поканите и госпожица "балъчкова" по музика ни преподаваше, щом тя каже нещо, значи е истина, моля ви се, извикайте я да се изрази

67

Анонимен

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ се - там е истината - всичко останало са заблуждения на черния демон мангъра и долната мму шайка поддръжници

66

пълен абсурд

преди 2 години

Няма такова безумие математик да говори за хора "които вече са преболедували и загубили имунитет". Тотална и брутална пропаганда за ваксиниране е това твърдение.

65

Анонимен

преди 2 години

да дойде професора по география и той да ни каже нещо, моля, с математиката взехме изпита, следващия на ред.

64

Анонимен

преди 2 години

имунитета след преболедуване е поне два пъти по-слаб от ваксинирането - аре стига глупости щото хиляди преболедували и десетки и хиляди дори, го карат за трети път

63

Анонимен

преди 2 години

68 щом има такъв който прави курсове на Харвард безплатно и е честен като новородено, защо да няма математик и лекар, които да спасяват безплатно? Вервай чадо, блажени са верующите, тяхно ще е царството небесно. Подчертавам - небесно!

62

Анонимен

преди 2 години

пак ли агитатор номе 4 пуснахте да реве по цял ден? забравих той от кампанийката

61

Анонимен

преди 2 години

до "кой те дърпа в казана" - такива неандерталци като теб дърпат всички българи обратно в казана -вие сме ракът и гнилочта на материята която трябва да бъде изрязана, изгорена, смачкана, затрита, опърдяна, препикана, стъпкана и зарита за да не унищожавате всичко около вас търтеите

60

Анонимен

преди 2 години

Аейде стига глупости. Хората го казаха 13 пъти по-силен имунитет ако си го изкарал. Ние не се пазим, никога не сме слагали маски на вън, огромната част го минахме на крак. По-възрастните дават отбой, защото имунитета им е слаб. Огромната част от хората са срещали звездния вирус и чисто и просто не го ловят. Но умните не го признават. Било каране със скрити симптоми! Уау! И като са скрити, това не означава ли че имунитета работи бе професоре? Значи сме защитени. Но те са нещастни от този факт.

59

потрес

преди 2 години

Моля, няма ли кой да смени тези двамата - Витанов и Томов. Сложете други, само тези да изчезнат.Обтегнаха нервите на хората с вида си. Тези са нарциси, които държат да си показват грозните мутри на народа.

58

Анонимен

преди 2 години

математик който се грижи за живота ви безплатно дали има? или .....?

57

Анонимен

преди 2 години

най голям бъзльо е депутата, да сте видяли да се плаши от най опасната зараза която заразява 1 към 13?

56

Анонимен

преди 2 години

отворете си очите, и ще видите как ви правят на овце, точно квито търсят, в парламента даже не им дреме, там гледат кой, кой пост да заеме, не измислените пандемии

55

Анонимен

преди 2 години

59, Ходньо, кой те дърпа в казана ве ***? Нали като си ваксиниран и си предпазен, няма те лови коронавируса? Другите какво ти пречат, ти си взел елексира за вечния живот, нали? Що рИвеш ве, отре пко?

54

Анонимен

преди 2 години

56 на всичко дето си написал липсва само края - хайл Хитлер! И да не забравиш да вдигне ръката в правилната позиция!