9

Анонимен

преди 3 месеца

АКО СЕ РАЗЧИТА НА ГДБОП, ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ! ВИДЯХМЕ ГИ КАК СЕ ОМАЗАХА С ПРЕБРОЯВАНЕТО.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо за Радев има ли в коментарите? А, има, успокоих се. Но да не забравяме, че не е направил каквото е било необходимо в борбата с глобалното затопляне и световния глад, нито за секунда.

7

За Мадуро

преди 3 месеца

От Венецуела е много важно перачницата в България да не затваря и да е все така гостоприемна. Машини ще има за всички от сърчце, за да осигуряват правилния избор и да ни държат далеч от еврозоната.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Машини. Софтуер. Кой ще ги провери? От къде ще ги поръчат? Чие производство са? Надявам се поне в ЕС да са правени, а не в Китай.

5

Кирчо и Кокорчо

преди 3 месеца

Гласувайте за нас!

4

Асан

преди 3 месеца

Кви машини само 20% гласуват от 30 години... При бай Тошо 99% гласуваха :)))

3

Анонимен

преди 3 месеца

Все тая. Не ми пука. Това са грешни пари за малка България. Ще изперат изборите. Цялата галимация с машините в абсолютен фарс. За 1 ден се преброиха 99.6% от резултатите на 11юли, а другите 4% ги броиха 3 дена, за да нагласят с половин процент преднина на ИТН. НА 11 ЮЛИ БЕШЕ РЕПЕТИЦИЯТА ЗА ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА ТРЕТИ ПОРЕД ИЗБОРИ ЗА ГОДИНАТА.Ооротивяха ми всички лъжци за промяна 30 години гледам как лъжат балъциmе и наивниците им вярват. Отвратителни лъжци продължават ПОДМЯНАТА.

2

Анонимен

преди 3 месеца

кой ще гласува изобщо, милиони за вота а почти няма да има активност, значи някой крадне освен цените дето е сложил, яко кражба

1

пияница мистик

преди 3 месеца

За софтуера не се тревожете. Него без пари ще ви го осигури Фигуранта, чрез шефа си Пyтиk :)))