67

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник Радев.Тея канадци кашкавали ала бала, Славье дрогата потъва.Славье пусни една джамба джамба , у бряяя...

66

До бонго

преди 2 години

Кой е тръгнал да маха прокуратурата, че този момент съм го изтървал някъде в навалицата.

65

Бонго Бонго

преди 2 години

В момента, когато на Радев му падне имунитета, Гешев ще предяви обвинения по много точки и все верни.Ако го осъдят бързо Радев, няма да може да се яви на ПРЕЗИДЕНСТКИ избори, има точка в Конституцията. Дори да не е осъден, ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ ВОДИ СЛЕДСТВЕН И МУ ПАДАТ МЕРАЦИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ЗАРАДИ ТОВА БЕ ЦЯЛОТО БЪРЗАНЕ ЗА МАХАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА.дори и това да мине, което не вярвам, Радев президент няма да стане. Очаквам БСП,ДПС и ГЕРБ да се коалират и да изберат техен кандидат. Филма свърши за

64

Анонимен

преди 2 години

Е Бойко нали падна. Черепа що не се връща? Да пуска пак златните пирамиди, че Българите яко обедняха без Националната лотария.

63

До пияница мистик

преди 2 години

Кой от посочените от теб е поискал амнистия. Просто знаят, че или няма как да ги осъдят или пак могат да духнат на някъде както са го правили и при предишните "управляващи".

62

Бонго Бонго

преди 2 години

Дунбайските власти отхвърлят молбата, не защото Божков се страхували, ЗАЩОТО Русия се застъпи НЕОФИЦИАЛНО за него. Държи го като коз, за да може да съсипе България като я изкара от ЕС и НАТО. Той е резервен вариант на Радев. Затова по една задача се насочват двамата/ може и да са повече знам ли/ПРЕМАХВАНЕ НА СПЕЦ.СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА. РАДЕВ Е ПЪТНИК СЪЩО. НЕ УСПЯХА!

61

Анонимен

преди 2 години

Я, и Божков се показа предизборно. Тъкмо се чудех къде изчезна и дали Кирчо и Кокорчо не са негов проект?

60

пияница мистик

преди 2 години

Забелязвате ли, че откакто ГЕРБ и Борисов не са на власт всякакви *** и мафиоти като Черепа и Брендо изпълзяха и взеха да напират да се връщат в България. Очакваме и братя Галеви да се появят отнякъде и да поискат амнистия :)))

59

Протест

преди 2 години

Свобода за Божков!! Смърт за мафията!!

58

D

преди 2 години

Божков, президент!

57

До бонго

преди 2 години

И какво общо с прокуратурата и съдът редник Радев той е просто един фигурант черепа избяга от България когато други управляваха държавата.

56

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри не може на сладурите от БФС да се наслади още че кво остава на тая едра елитна риба,нема държава..

55

Бонго Бонго

преди 2 години

Да и това е вярно. Така и Брендини избяга, така и Галеви, май и Роди тъй. Нищо ново))Който има пари, плаща. Цяла България знае, че Божков плати за протестите, плати и на Слави и Мая. Сигурно децата в детската градина знаят всичко.Само редник Радев не разбра, пуф едно коремно- ашколсун бря и на опера. Културен човека знай английски, особено , че е констатирал криза))

54

До пияница мистик

преди 2 години

Ами да го съдят кой им пречи това, че в чужбина не значи, че не могат да го осъдят в български съд.

53

Анонимен

преди 2 години

Дубайските власти са отхвърлили молбата за екстрадиране, понеже г-н Божков е заявил, че се страхува за живота си в България.. Емира на Дубай дали е виждал охраната на Божков в България?? Ми тя е колкото неговата.. Рогава и самия емир на Дубай, би трябвало да се притесни за живота си в Дубай

52

Анонимен

преди 2 години

Мая и Таня не помогнаха сега е ред на ЕП

51

Анонимен

преди 2 години

Горкия , да го жалиш.

50

НАРОДЪТ

преди 2 години

БОЖКОВ Е ЗА МЕЖДУВАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ! ДА СЕ ЗАДВИЖИ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА, ЧЕ ТОЗИ Е ЧИСТО КГБ И ЗЛОТО МУ Е ИЗПИСАНО НА ЛИЦЕТО!!! ПРОКУРОРИТЕ ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ!! ПОДКРЕПЯМЕ ГИ С ДВЕ РЪЦЕ!!!

49

Асан

преди 2 години

Божков шейха премиер не ни тряят *** като Манолова и Ристю :)))

48

Радой

преди 2 години

Господин Божков и ще ви о но жда, и ще ви *** ри зи. Само не е сигурен в каква последователност.