107

Анонимен

преди 2 години

МАРАХУЕФ Е ГРАМУТИН

106

Марахуев

преди 2 години

Реално е праф.

105

Контра

преди 2 години

Божков иска да се саморазследва? ЦРУ знае всяка сума над 1 млн долара къде се трансферира, дори и в "суха пара". Той явно бърка щатското разузнаване с ДАНС.

104

Анонимен

преди 2 години

Хайде да речем че Българското правосъдие си измисля, защото да речем са корумпирани. Ами байно какво ще кажеш против американското ве! Ти като Ал Капоне и той беше сълза чист като тебе...ама накрая всеки си сърба попарата която е надробил. Нагли мафиоти колкото искаш, а ти си просто поредния.

103

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "И къде е сега това наследство? Половината откраднато, другата половина седи опакована като веществени доказателства. Каква ми е файдата? Нула." Как разбра, че "половината е откраднато"? Да не си следовател в НСС? А ще го видиш, когато делата срещу Божков приключат. РАзбира се, вие искате тях изобщо да ги няма, тъй че файдата ти ще продължи да бъде "нула" и то защото вие така си го избирате. Важното е "каскета" да го няма, нали така?

102

Сата НАТО

преди 2 години

Божков от юридическа гледна точка е абсолютно прав, включително и за "Магнитски". Аз и друг път съм казвал - държавата ще се оправи, когато хората започнат да мислят безпристрастно и да съдят по закон и процедура, а не по завист, приятелство или симпатии.

101

абе

преди 2 години

До спокоако дойде в България ще се самоубие в ареста

100

Бонго Бонго

преди 2 години

Тия пари на Божков дето пръсна по протестите, на Радев на Слави, Мая са сигурни над 1 млрд...да беше подкрепил нуждаещи се пенсионери бре богаташ..

99

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Е,КЪДЕ ИЗЧЕЗНА това "национално богатство",след като бастисаха колекцията на Божковия?..Къде е сега прословутия Ритон?....Защо ли питам?!..Това "богатство" просто беше ОТКРАДНАТО от "Черепа",за да премине В ДРУГИ ЧАСТНИ РЪЦЕ!..При това по най-лесния и брутален начин:-С използване на държавната МАШИНА ЗА РЕПРЕСИИ...

98

Сата НАТО

преди 2 години

Осъзнаваш ли, че това е културното наследство на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, и крадеца сатрап, е крал от НАС ----////----- И къде е сега това наследство? Половината откраднато, другата половина седи опакована като веществени доказателства. Каква ми е файдата? Нула.

97

ПроСоТо

преди 2 години

До споко====Шегуваш се,нали?..Не Божковия,който е прекалено умен,ВСЕКИ с поне две мозъчни гънки знае,че върне ли се в Бг,първо ще го АРЕСТУВАТ,после ще го държат С ГОДИНИ В АРЕСТА и трето,ако не му "видят сметката",ще го принудят да им хариже и малкото,което му е останало,за да отърве кожата...Защо се правите на такивамалоумници ,не ми е ясно.."Повелята на партията"?

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "човека и културно наследство му отнеха събирано с години" Осъзнаваш ли, че това е културното наследство на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, и крадеца сатрап, е крал от НАС, за да го "има"? Вие сте изтрещели, щом и когато ви крадат идентичността се мазните на крадеца!

95

Анонимен

преди 2 години

Хохохо, под егидата на ДС и Фигуранта всички сатрапи олигарси ще се завърнат на бял кон в България. Само гледайте.

94

Анонимен

преди 2 години

черепа е човека, но много искат стария беден живот, за тва ще си гласуват за старите лисици, харесва им да са бедни

93

Анонимен

преди 2 години

гласувайте си за тия дето 30 години ви лъжат, божков е човека и ще го разберат следващото поколение, сегашното е като бледа и сляпа овца, освеен божков друг няма кой да спаси бг, човека и културно наследство му отнеха събирано с години, че си намери на търг конфискуваното от гешев и всичко в чекмеджето на борисов, за тва се и ваксинирате и си гласувате 30 години за едни и същи и чакате различен резултат

92

Анонимен

преди 2 години

Манолова харесва това. Готова е на свирчокк само за да остане във властта...ще е пореден за последните няколко дни...едва ли има *** останал ненаплюнчен от властолюбивата уста на Манолова.

91

Анонимен

преди 2 години

Мястото на черепите е в гробищата.

90

Анонимен

преди 2 години

Личи си, че гербавите паднаха от власта - леко, по леко започват да излизат на яве всички далавери .Така значи са пълнили шкафчетата.

89

Анонимен

преди 2 години

хората избраха славчо летището, гладък като дубайското, но божков е истината, но народа иска старите, харесва им да са мазохисти да си избират едни и същи

88

Анонимен

преди 2 години

божко, ако вземе власт, всичките ви крадци за които си гласувате и резултата винаги е един, бедна държава, само той е човека който може да подреди пъзела на цялата каша, неудобен ви е, то е ясно, особено на герб