26

Анонимен

преди 2 години

Ком.терор се смени със сегашният,досущ приличащ на фашисткия от преди 09.09.44г.Ком.терор и Фаш.терор са 1към 1.Няма разлика.

25

Анонимен

преди 2 години

ПОЛИТИЦИТЕ - само лъжатИКОНОМИСТИТЕ - само знаят да крадатКОМУНИСТИТЕ - убиват

24

безимотните

преди 2 години

Само те бяха цвета на БКП.-шивачи,обущари,кръчмари,бербери,даскали важе и попове. Сега са Бойко Борисов, Десислава Атанасова, Екатерина Захариева, Цвета Караянчева, Деница Сачева, Тома Бикова, Даниела Дариткова, Георг Георгиева, Томислава Дончева, Даниела Митова, Беновска Питова, Цецка Цачева-майката, Лиляна Павлова-внучката и още и още високоубразовани с вишо убразование ентилигенти на ПП ГЕРБ. И всички са много имотни.

23

спря се развитието..

преди 2 години

върнаха ни векове назад БКП-ДС

22

Магнитски

преди 2 години

Е ДА.ЧЕРВЕНИЯ терор се смени със син,после с жълт и сега пак със син.ТЕРОРИ С НЕЖНИ имена и различни цветове.Сега терора е голям.Безпътица,борба за власт,далавери,мафия,чорбаджии кръвопиици,ниски доходи и пенсии ипостоянно вдигане на цените.Голяма смъртност и обезлюдяване на села и градове.Топим се.Заеми които не могат да се обслужват и ЧСИ-та които те довършват психически и физически.

21

Анонимен

преди 2 години

Това ,което се по времето на комунизма ,сега ,не могат,дори ,само да го боядисат !!!!!

20

да ама не

преди 2 години

Идеологията на комунизма както и практиката му не е порочна а престъпна .По писаното във форума се разбира че още има комунистически престъпници и тестаповци ,които се подвизават като новите милионери и милиардери.Просто фашистката партия БКП трансформира полтическата си власт в икономическа.

19

Анонимен

преди 2 години

Естествено, бандитите и поддръжниците на бандитите във форума никога няма да си признаят злините.

18

безимотните

преди 2 години

Само те бяха цвета на БКП.-шивачи,обущари,кръчмари,бербери,даскали важе и попове

17

хубаво на комунизма?

преди 2 години

До Българин------може би не за всички!Половината България сега е навън а другата половина остана да краде!

16

Алооо

преди 2 години

До хихахоАлооо оставили сте ни само дългове и пълна развалина .Панелени блокове,разбито селско стопантсво ,земя напоена с вредени пистициди и пълна гама облъчване от урановите мини.Как па не измислихте нещо читаво през соца ама то как да сте направили нещо като са ви взимали от кол и въже само да са верни пертииици .Е що си не взимате пенсиии от фондовете който се заделиии .През 1990 година съм посетил доста страни в който не е имало "цъвтящ соц." и сам видял каква красаота са направили там.

15

Баце

преди 2 години

Кога ще напише мемоари как се е борил с висшата комунистическа номенклатура. Една глава да има за дядо му, паднал свидна жертва на комунистическия терор.

14

Анонимен

преди 2 години

В нужника в двора на село взе да привършва хартията... С удоволствие бих взел няколко зидания да се запася.

13

Анонимен

преди 2 години

Двух смертей не бывать, одной не миновать. Предателят си е предател.

12

хихахо

преди 2 години

Добре,че беше лошия къммунизъм,да построи и направи икономика и енергетика,та да има ся какво да крадете.

11

Анонимен

преди 2 години

До8. Не ти знам градчето но по онова време магазини за оръжие нямаше, както сега. Дворовете задължително се ограждаха с телена мрежа 1.5 М. висока да се вижда вътрешността на двора. Крадеше се според положението в колектива на кое ниво си.

10

ни са знай

преди 2 години

Имам много траен спомен от своето детство. Това е споменът за един албум, с меки корици, в който на десетки страници бяха поместени групови снимкинауниформени стражари, полицаи и други хора,а пред тях, на земята, наредени една до друга много отрязани човешки глави.На избити партизани и на техни ятаци и помагачи.И това съм виждал в дома на семейство с фамилия Богданови.И един въпрос: дали този Стефан е разглеждал подобно издание.

9

Анонимен

преди 2 години

Разликата между фашизъм и комунизъм е само в терминологиата.Ж. Желев го бе написал и го пратиха ... в заточение.

8

Румен

преди 2 години

До1. Нищо не ти се разбира от писаното . Нито си натовец, нито си бил тормозен в Соца. Сега и за Соц . Мечтаеш. В България се увеличи населението защото стана по свободно и по богато след БКП. власт. КОЛКОТО СМЕ В БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА СМЕ И ИЗВЪН НЕЯ. ОСВЕН ТОВА И МНОГО ОТ СССР се върнаха в България.

7

MaйMyнaтa

преди 2 години

Лошо било эначи, но по онова време в моето градче, имаше само един убиец. И той прекара десетки години в эатвора, че е наръгал тъста си с нож! А сега убийците ги пускат с гривни, ако ги намерят въобще.