46

Анонимен

преди 2 години

Евангелистките пастори.... Един от тях папата направи блажен. А истината е, че същият публично, на процеса, а не при изтезания, е ПРЕДАЛ организацията си! Или историята с Карадочев. Навлезте по-навътре, за да узнаете истинската истина за истината! Христов не е аршинът, с който да мерим истината!

45

flakonety77

преди 2 години

Коунистите ни хайдутстват и сега.А перестройката е по Путинов план на КГБ

44

flakonety77

преди 2 години

А ти мислиш че изкуфялия Байдън братя ли ни прави.Аз защо вемах ърлия ритайрамент??Като дойде чения Обама Ни увеличи данъците.А кой да храни черните в USA. Кой да храни арабите в Germani Ний редовите хорица.А Еурото Б.Б.ще им пере парите на бабати да и е рахат

43

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са избили интелигенцията на нацията, офицерството, защитавали ни във войни без нито едно пленено българско знаме! То затова, за да изкоренят всякаква мисъл и да нямаме суверенитет, а да слушкаме ссср- то безропотно.

42

flakonety77

преди 2 години

Георги Богданов какъв ти беше по рода??Аз бях следствен 6-то ДС 5 месеца.Та Богданов ми беше следовател.Е набутаме сама 6 год. Комунистите не бяха много либерални можеше и по вече в Белене.Ама след тово и Ваз ли ви е завъртяла месомелачката.Те не пуснаха авантаж на всички български овце пък на наз ОКОМУШИТЕ. ВИНАГИ ВЯРНИ НА ПАРТИЯТА И НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО тово беше апострофа на нас политическете през 70-90 год.

41

Анонимен

преди 2 години

До "Магнитски: Много бедни и много богати,КАТО първите СЛУГУВАТ И СА ЗАВИСИМИ ОТ вторите Това ни донесе капитализма наречен вече демокрация през последните 25-30г.Бившите комунисти взеха в свой ръце всичко от което печелеше държавата. Станаха милионери и олигарси..." ____________________ Не, не "капитализма наречен вече демокрация", а дивият феодализъм, наложен от същите тези бивши комунисти и наследниците им, шофьорите им и т.н. Много бедни и много богати -- също като при соца.

40

Анонимен

преди 2 години

До " ...: Бих посъветвал коментиращите първо да прочетат книгата.Три десетилетия след краха на "социализма" в главите на българите продължава да доминира комунистическата пропаганда,умело подхранвана от кремълските глашатаи.Време е (отдавна трябваше) да се отворят архивите и да се дръпне завесата на задкулисието." __________________ Наистина е време. За да ги изолираме от политика и "управление", за да напреднем и ние най-накрая!

39

до 45 /Магнитски

преди 2 години

Сър, няма нужда Господ да слиза на Земята, Той е изпратил на Земята Джозеф Байдън, който ще промени света като командва Комическата флотилия на Америка /USSF/ по време на войната, която феодалите ще започнат, за да изчезнат от картата на света.

38

Анонимен

преди 2 години

Е като са избили толкова много народ комунистите защо тогава сме били 8-9 милиона,а сега сме 5-6 милиона ,от които два милиона са пенсионери на пределна възраст.

37

Анонимен

преди 2 години

Германия е най комунистическата държава.Техникуми,заводи,предприятия.ШКОЛИ И КУРСОВЕ.Занаятите и професията са на пиедестал.Работа,Работа и пак работа.Там освен да работат денонощно швабите, друго нищо незнаят.Ходил съм и съм го изпитал.БРУТННА ЗАПЛАТА 2000 ЕВРО.Нетна-1400евро.1000евро наем и ми остават 400 евро НА МЕСЕЦ чисто за мен за храна.От това по голем комунизъм нема.бАБА мЕРКЕЛ ми праска данък 600 евро.ЗАЩО?

36

Магнитски

преди 2 години

Много бедни и много богати,КАТО първите СЛУГУВАТ И СА ЗАВИСИМИ ОТ вторитеТова ни донесе капитализма наречен вече демокрация през последните 25-30г.Бившите комунисти взеха в свой ръце всичко от което печелеше държавата.Станаха милионери и олигарси.ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОСТО И ЯСНО.И НИЩО няма да се промени дори и Господ да слезе на земята,защото такъв е строя.За да има много богати трябва да има и много бедни.

35

...

преди 2 години

Бих посъветвал коментиращите първо да прочетат книгата.Три десетилетия след краха на "социализма" в главите на българите продължава да доминира комунистическата пропаганда,умело подхранвана от кремълските глашатаи.Време е(отдавна трябваше) да се отворят архивите и да се дръпне завесата на задкулисието.

34

Анонимен

преди 2 години

По големи терористи от ГЕРБ не е имало. Те са си комунисти,бивши.Такива са и СДС,БСП,ДПС,и всички останали.БИВШИ КОМУНИСТИ,ДО ЕДИН ,БЕЗ ИЗКЛЧЮЧЕНИЕ.И спрете да спекулирате с комунисти и демократи-некомунисти.Смешни ставате.Четете повече.

33

Анонимен

преди 2 години

Комунистите продължават да упрваляват и то безмилостно. Това , че не могат да убиват бързо-сега го правят бавно ,с глад и тормоз...Кажете ми един комунистически престъпник , понесъл наказание след 1989г!?.Дори Архипрестъпникът, влашкият саламурин Тодар Живков си живееше охолно под "домашен" арест във вила "Секвоя". Тоя клепоух климбар уби Георги Марков и ТРИ ПЪТИ продаваше България на Съветския съюз....

32

Анонимен

преди 2 години

Червения терорист от Банкя защо ходи по села и паланки без маска, а?

31

Асан

преди 2 години

Швеция отдавна живей в комунизма :)))

30

страшилището МВР

преди 2 години

Да си пишман втори път да отидеш там!

29

кръстоносец

преди 2 години

А сега има терор със сини маски.Братчеда го хвана астма от тия маски.

28

спря се развитието..

преди 2 години

мене ме върнаха с триста години назад щото ме глобиха от кат и ме репресираха като съм карал малко пиян

27

Анонимен

преди 2 години

До безимотните - те се превърнаха в имотни!