112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131Аз съм преживял много неща, но нема да се откажа от родината, все пак това са ми корените, не требва да се предаваш така мен :)) Възприемай малко реалността с усмивка, иначе ще скочиш от некой мост, което не искам разбира се :)

111

Бунгур

преди 2 години

Защо няма графа Македонец/македонка/ в попълването на въпросника при преброяването в България. Къде се изпариха над 200 хиляди от Пиринска Македониа,а сега с техните наследници може и 500 хиляди да са станали вече македонците в България.Никой,никого не записвал насила някога в България като македонец/македонка/. Стига сме лъгали себе си. Света и Европа не можем.

110

Makedon

преди 2 години

VISTINA E......Makedonija 1,2 miloni.....Albanija 2,3 milini Bolgarija 3.4 milioni Srbija 22.4 MILIONI...

109

емигрант

преди 2 години

До До емигрант 93. Е сега остава и нас да изгоните. Най малко пък ние ще ви пречим.Май си ми чел коментарът по диагонал без да разбереш, че ние също сме важни с чуждите пенсии.Пак ти повтарям.НЯМА ДА ТИ ПРЕЧИМ.НАПРОТИВ!!!!

108

котка

преди 2 години

България = Люксембург на балканите ! По малко хора , по добър живот. Доказват го Лихтенщайн, Люксембург, Литва, Латвия, Естония и така нататък.

107

Анонимен

преди 2 години

Aз като живея постоянно в чужбина трябва ли да се преброявам?

106

Къв па е тоя?

преди 2 години

Иван Тренев? Кажи му на Иван Тренев да си еее.ббб.е майката, лелята, сестрата и к'ва рода има от женски пол. Щом слага всички българи под общ знаменател е кретеноооид! Като Симеон 2 - глезено садистично детенце с тенденции като не е неговата да наказва напук на света, науката, изкуствата и т.н. Характера на лигьото вече не подлежи на обсъждане - само метода за екзекуцията му!!!!

105

Жо

преди 2 години

Ако по времето на СОЦА бяха отворени границите, в България щяха да са останали само един милион русофили и ***.

104

Анонимен

преди 2 години

А колко от тези милиони са българи?

103

Анонимен

преди 2 години

Стопи се тая България. Бойко Борисов трябваше да има поне 50 деца и чекмеджето да отиде за нещо полезно. Ние като нямаме чекмеджета, как да гледаме деца?

102

Анонимен

преди 2 години

Когато си направите труда да изгледате нещата които казва Иван Тренев за българите , тогава ще ви се изясни !

101

Ужас

преди 2 години

Трябва повече секс без предпазни мерки! Хора чукайте се здраво и пълноценно.

100

И тук ще се издънят

преди 2 години

Преброихме се дигитално още в началото на кампанията.Вчера, на входа имаше бележка"Аз съм вашият преброител, обадете се на телефон ..." Обадих се и разбрах, че става въпрос за жена от малцинството, която говореше на акцент и като разбра, че сме преброени, ми поиска номера.Казах, че трябва лично да дойде и се легитимира.Все пак дойде, дадох и номера и започна да преброява комшиите.Записваше всичко на някаква измачкана тетрадка, никакви формуляри...На тези хора ли разчитат коректно да ни преброят?

99

Анонимен

преди 2 години

Като гледам цените на имотите все едно сме 50 милиона

98

Анонимен

преди 2 години

Това си е геноцид и ако имам власт ще осъдя всички управляващи до сега , за унищожението на нацията ..........а бяхме минали 9 милиона

97

неандерталец

преди 2 години

Тази двойка на снимката защо не се размножи и да увеличи населението.

96

Преброен

преди 2 години

Топим се естествено. Всяка жена търси богат мъж да и гледа децата, ама не всички разполагат. После пълно със стари моми и ергени търсещи щастието от телевизията. Като станем хора и почнем да се ценим и грижим един за друг, ще тръгнат нещата.

95

Анонимен

преди 2 години

Единственото богатство на България освен хората, това е земята! Щом няма политика от 89 година и беше умишлено ликвидирано селското стопанство това ще са резултатите! Не може едно малцинство да живее на помощи, а младите да ходят да берат ягоди и ябълки в сащ и великобритания и да искаме прираст!И пустинните държави имат селско стопанство!

94

Уродът

преди 2 години

Този мним Русенец е на име Евлоги Динчев, посеркото, който от 20 години плямпа как Стара Загора е милионен град, а Русе е 50 хиляден.

93

Демократ

преди 2 години

Това е добре - значи ставаме все по богати и живеем както на запад в Германия и Дания, в богатите страни населението намалява.