132

Анонимен

преди 2 години

Не ги интересува бройката,а кой какво притежава.

131

Анонимен

преди 2 години

Пребройте крушките, кухненската посуда,броя на килимите и обувките. И питам сега къде е промяната като всичко си върви по старо му? Не разбирам какво ги интересува дали имам техника и колко броя е.Те мене ли броят или техниката ми? Няма оправия и това си е.

130

Апокалипсис

преди 2 години

Как няма да се стопи? С тези тенекиени заплати и левчета с покритие от курмид лук... Нормално е всеки да се спасява самосиндикално. Има два вида хомо булгарикус: първият, иска да прави пари и логично се изселва. Вторият, стои в България и чака "светлото бъдеще" нарисувано от някой просперитивно правителство, което НИКОГА няма да дойде.

129

Лихтенголд

преди 2 години

Аз имам гражданство във Вануату, рая на земята. Как да се пиша като българка ?

128

Анонимен

преди 2 години

Когато направиш графа българи в РСМ тогава и ние ще наоатвим графа македонци.

127

Анонимен

преди 2 години

До Бунгур "Защо няма графа Македонец/македонка/ в попълването на въпросника при преброяването в България. Къде се изпариха над 200 хиляди от Пиринска Македониа,а сега с техните наследници може и 500 хиляди да са станали вече македонците в България.Никой,никого не записвал насила някога в България като македонец/македонка/. Стига сме лъгали себе си. Света и Европа не можем." ------------------------------- 1) Научете се да пишете на български. 2) Да четете. 3) Тогава ще можете да четете история.

126

Анонимен

преди 2 години

До 139 - Броят и бебетата, родени до края на август 2021.

125

IT-спец

преди 2 години

някой по-доло е споменал че държавата знае ЕГН-тата, ок ама аз имам само лична карта, върнал съм си задграничниа паспорт понеже имам друго гражданство, не живея в БГ, като мен има и други, та за това минават да броят, аз съм регистриран на адрес в БГ но не съм там от 22 години, преброяването ми се струва логично ....

124

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Колкото да са всеки ден намаляват докато е емигрира и последния

123

...

преди 2 години

И да са броя и да не съ броя гато погледна в потомонето и там все нема и нема! Е поне тука е така де, инак тия дето а в чужбина явно по-добре се оправят там след като някои и деца, че и внуци имат вече в чужбина! *** да додат па ше им кажа и къщата да измерят и колада да видат и климатик да проверат дали имам!

122

глупости

преди 2 години

на търкалета... абе гофрета , нали всеки българин има ЕГН бе, то е пределно ясно всеки един ден колко е населението на територията... ама нали тряя са вземат едни пари... пффф тоя народ си заслужава да се затрие...

121

? до 140

преди 2 години

И какви са ползите да се пишеш ром, облагите какви които се пишет роми? Ако знаете споделете, ако не-замълчете и не пишете нищо!

120

да 130

преди 2 години

Македонците са при милион и половина българи помъчени в македонци от сръбската фашистка власт.

119

Анонимен

преди 2 години

тия на снимката в момента се размножават ));

118

Анонимен

преди 2 години

един познат вика ще се пише ром, да ползва привилегиите! И аз се замислих!

117

Анонимен

преди 2 години

2 млн в чужбина. 4,8 в България, от които 1,5 роми . 1 млн други малцинства. Така че 2,3 млн българи в България.

116

Кико

преди 2 години

То пък една файда от нас!

115

Бай Тошко

преди 2 години

6.5 млн сме. В бройката влиза и 1 млн ро-мове. При категорията етническа принадлежност 0-9 годишни 17% ще са ро-мове и още 8-9% "несамоопределили се" (основно от ро-млянски гета, където не са успели да влязат и са ги преброили "на око"). Изчакайте да видите резултатите и дали греша. Но мисля, че съм много близо, дори някъде прекалено точно.

114

Ром'с

преди 2 години

Реалено сме под 6 милиона ,живеещите постояно в България .

113

Константин Палеолог

преди 2 години

Днешните Билгари са СЛАВЯНОГЛАСНИ ГЪРЦИ . БИЛГАРИ НЯМА ОТ 9-ТИ ВЕК ...АЗ ЩЕ СЕ ПИША ГРЪК НА ПРЕБРОЯВАНЕТО..ЗАЩОТО СЪМ ГРЪК ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ -- ОТ ДРЕВНОСТТА ОЩЕ .