71

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че на ресторанти и спортни центрове ходят здрави хора а не болните.Болните си стоят в тях.успяха да ни изправят едни срещу други и това ни е грешката на нас о.вцете!Ние спорим тук а ромелите продължават да се множат масово,вече 5G е пусната а оня болен мозък зад океана пусна сателити -и Господ няма да ни помогне ако ние хората не ги спрем тези нен.рмалници

70

Анонимен

преди 2 години

Защо реват? Нали се хвалят, че бг туризма има бетонни основи... буквално бетон навсякъде !

69

Ако бяха--

преди 2 години

--затворили заводите и администрациите щяхте да ревете ,като булка за буй,,,

68

Тия

преди 2 години

Плачат за Балкантурист.

67

Анонимен

преди 2 години

До ЧичоТова ни е икономиката мен, щеш или не щеш......хахахаха :)) На мен също не са ми приятни, но не рева :))) Навремето излязох с приятелката си на ресторант. поръчах кола, те ми сипват в чаша вместо да ми донесат бутилка кола, за какво си говорим изобщо.......хахахаха :)))

66

Фен на Поп-фолка

преди 2 години

Според мен фолк певиците и фолк певците няма значение дали пеят на живо или на плейбек, важна е визията, аранжимента и текста на песента според моите интереси ! Гласът е важен , но най-добре да пеят на плейбек, по лесно ше им е ! Обикновените фенове на Поп-фолка трябва да знаят , че този жанр ше го има още години и векове напред и подред ! Поп-фолка е музика за любов, секс, пари и други хубави неща от живият живот !

65

А тези 20-хиляди

преди 2 години

Ресторантьорите ли ги спряха да се ваксинират ? И нека да видим колко от тези хора са били над 60г със заболявания и сами са си взели решение да не се ваксинират , вижте колко от тях са ходели редовно на ресторант ,а после и на дискотека и т,н,т, Ресторантьорите заедно със целия съпорт стават жертва заради тънки правителствени сметки къде ще дадат най-малко пари иначе щяха да затворят заводите и на смачканото здравеопазване във което и един трилиард да вкараш ще изчезне яко дим !

64

Анонимен

преди 2 години

Нямате надяждане ейй! Все сте на " загуба" с " туризма"!-:((((

63

Фен на Поп-фолка

преди 2 години

Поп-фолк музиката е в разцвета на силите си през 2003, 2004, 2005 и 2006 година ! Забележете какви песни се правиха през онзи период от време, а сега не е така, защото сърбите направиха така че да се плащат пари за авторски права на песни, както и подари други причини !

62

Абсолютен потрес

преди 2 години

Тези мерки са , неадекватни , неработещи , вредящи на здравето , на бизнеси и на цели семейства . Забранете и публичните домове и жриците на любовта , там е много опасно да не хванеш венерическа болест . Тютюнопушенето и пиенето също , като милеете за здравето на Народа

61

Чичо

преди 2 години

Милите те жертвички. Никога не съм харесвал ресторантьорите и сега ми се набива като пирон. Намазани създарми, подлагачи и близунгери. Най-малко вие от глад не може те да се гътнете щот манджата е при вас, ама няма за БМВнца и Поршенца нал тъй?

60

мак

преди 2 години

Никой бранш не хленчи така както кръчмарски. т.лупа им направи реверанс с ддс, получиха компенсации, вдигнаха цените, хората напълниха заведения, но това пак не им стига. И пак - другите имат отговорност към тях, те пък нямат никакви, обратно, заканват се и напук работят вечер. Наглеци. При пълен локдаун дали бяха обезщетени така, че да нямат загуби? Съмнявам се. Сега са смели.

59

Анонимен

преди 2 години

Хората са прави, не може само тях да ги таковат, докато другите сфери не, требва справедливост некаква :)) Ако барчетата и чалготеките са ГОЛЕМИЯ проблем на БГ, тази територия не става за нищо.....хахахаха :)))

58

пффф

преди 2 години

"Според официалните данни България от 4 седмици се намира в плато по отношение разпространението" - абсолютна лъжа. Навсякъде има графики с официалните данни и се вижда ОЧЕИЗВАДНО, че се движим по парабола нагоре и даже минаваме всички останали европейски държави без Македония - те са малко пред нас в тази "престижна" класация. Такива опити за манипулиране на общественото мнение няма сигурно и в Северна Корея!

57

До 57

преди 2 години

Най-нагледния пример си за това , как завиждаш на успелите хора !!! И Мазерати не е проблем ...стига да не ни се меси държавата в бизнеса... достатъчно и плащаме !!! Повече се интересувай...къде отиват моите пари...след като тя ги вземе ... очевадно не е при теб или някой друг мързеливец !!!

56

до 51

преди 2 години

Тука не сме на изпит по езикова култура,,,,,а 5-те запетайки означават ,да не се фантазираш ,,,,,това е шльоковица 2-луп .....

55

Друга тема

преди 2 години

Докато Екатерина велика е управлявала Русия, всъщност цялата съдба на Русия е зависила от нея ! България кога ще се похвали с такова или подобно величие , но от мъжки пол ?

54

Анонимен

преди 2 години

Бутафория? Мерките даваха под 10 новозаразени за ден! Тъпите ресторантьори се интересуват само от печалбите си, а се правят на много загрижени за сервитьорите, плащайки им минимални заплати!

53

До : един българин

преди 2 години

Как защо , защото са некадърници от НАП ... напълно ненужна администрация....на хранилка....както всичко сбъркана история....

52

Анонимен

преди 2 години

Пилешка паржола 5.99, дано всички да фалират