111

Анонимен

преди 2 години

Бойко ако върнеш парите на народа, направо ще стане рай и мигрантите няма да ни заобикалят....Връщаш парите и после излизаш в дълга до животна пенсия. Аз не бих го осъдил в затвор. Просто му конфискувам всичко откраднато и го оставям на 350 лв. пенсия. По-голямо наказание за Тиквата от това повярвайте няма....

110

Анонимен

преди 2 години

Господа ресторантьори, мисля, че се нуждаете от здрави проверки, относно какво предлагате в заведенията, колко е истинско, качество, грамаж и персонала на колко часа работи и на колко се осигурява. В нощните заведения фалшив алкохол, проституция и наркотици...И само пари искате и ревете...Ами и аз имам малък бизнес и на мен и такива като мен Бойко не ни плаща да всяваме размирици , а същевременно да караме последни модели джипове и да ходим на скъпи курорти. Да цитирам ли имена? Започвам с Петк

109

SHEFA

преди 2 години

ВСЕКИ ИСКА ДА ЯДЕ-НЕ ГИ СЪДЕТЕ!!!-МОЖЕ ДА СА ТЕГЛИЛИ КРЕДИТИ ЗА РЕСТОРАНТИТЕ ДЕТ ГИ ИМАТ ЗА ДА ВИ ХРАНЯТ.

108

Анонимен

преди 2 години

Ми фалирайте, кой ви пречи?

107

да

преди 2 години

Като ви е страх да се ваксинирате ,ще си седите вкъщи.

106

Анонимен

преди 2 години

До Kiro-тарикатаТарикатче и когато се заразиш , сам ще си береш гайлето ще ходиш където ти видят очите, и тия като тебе също а не да ми пълниш болниците, пък тези които наистина са болни и то сериозно, нямам предвид зорлем хванат ковид, да няма къде да отидат. Разбра ли?

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115Абсолютно! Що за простотия, не искат да се предпазват и да предпазват другите а иначе реват. Нашата работа е хубава работа ама знаете каква. Нямам какво повече да кажа.

104

Анонимен

преди 2 години

И песен ша пейти биля, аха...

103

Анонимен

преди 2 години

Вземете и се ваксинирайте,не се правете интересни.

102

Анонимен

преди 2 години

Всички населени местае нужно полиция и РЗИ глобяват и да затварят заведения които не спазват мерки

101

Ресторантьори овце

преди 2 години

Хахаха бяха затворени от диктатора Борисов като мишки с КПП-та и въобще не работиха сега видиш ли нямали да бъдат жертва на една бутафория. Този с немитата коса Алибегов взе някоя кинта от тапира Борисов и обърна палачинката. Значи не работиш въобще и си доволен, работиш с намалено работно време недоволстваш да ви имам глупавата Герберска логика.

100

Не!

преди 2 години

Всички "мерки" са за да ви принудят да се ваксинирате. Нали не мислите, че нощният живот прави пандемията?! Стига сте злобяли, нищо и никой не може да бъде затварян заради този вирус..

99

пияница мистик

преди 2 години

И на некадърните ви фигурантски министри давам безплатен съвет - пуснете ги тези ресторантьори да си бачкат без никакви забрани, ама им върнете ДДС-то да си е пак 20%, а не 9%, както Борисов им го намали

98

Анонимен

преди 2 години

До: номер 106 (скоро) "Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ!" - Лозунг от времето на комунизма. Много актуален и до днес! Обида е за умъртвената бременна жена поради лекарска грешка, а не видяхме главният прокурор Гешев да е надянал белезниците на виновния лекар!Защото какъв кpeтeн трябва да си, за да сбъркаш две тръби - трахеята с езофагуса и така да убиеш пациента?Припомням ако не знаеш новината, че бременна жена почина поради грешка на анестезиолога!

97

пияница мистик

преди 2 години

Абе, дрогаре, нали чакахте като се махне Бойко и НОЩ и дойде Фигуранта и сестра Галева - човека на Черепа го нарече "вируса на страха" от Шипка и твърдеше, че няма такова нещо, че Борисов си го бил измислил, да му затворят устата, а пък сестра Галева гореше маски с онези тримата - отровните гейове на жълтите павета и че всичко ще се нормализира и няма повече да има Ковид? Какво стана сега? Ковид не изчезна при Фигуранта, и има няма 3 месеца и всички започнаха със стачки

96

Анонимен

преди 2 години

До Чудото на светаРадвам се, че се описваш какво представляваш, ако немаш жена, ще ти намеря, стига да си френд естествено......хахахахаха :)) Ако си девствен, споко мен, ще те науча......хахахаха :)))

95

скоро

преди 2 години

Бутафория!!!???това е обида за загиналите и борещите се по болницате с вируса......Ще видите вия бутафория когато народа се осъзнае и не стъпи вече в вашите дупки.

94

Йо

преди 2 години

Ще се дигнат бройките скоро, само да захладнее и хората да се затворят.

93

Анонимен

преди 2 години

БУЦИ ,ВЪРНИ ПАРИТЕ НА НАРОДА!

92

Чудото на света

преди 2 години

Някои хора трябва да възприемат факта, че и Живко от Варна е човек и трябва да има реално, стабилно и хубаво бъдеще ! Трябва да има жена, но след време и деца ! Това е човек, който е дар от БОГ ТАНГРА ! Във вътрешната политика на България, достъп не трябва да имат следните държави - Турция, Саудитска Арабия, Германия и САЩ ! България трябва да се изгради като държава и да има национална институция, която да помага на нас - българите и да има истински, а не изкуствен рай !